$INeed$
Well-Known Member
Вие ми развалихте представата с тея снимки, аз винаги е те така съм си го представял Деянчо:
Аз нещо такова си го представях:
@mihluzin, не станали сделката?
Вие ми развалихте представата с тея снимки, аз винаги е те така съм си го представял Деянчо:
Който е доволен от мен - да ходи при Блинки и Фози
Който е недоволен - здраве да е.
Не дължа на никого нищо тук и за напред ще остане така.
Ем то бяха едни големи цифри, договор ме накара да правя и още какво ли не и накрая едно голямо нищо!@mihluzin, не станали сделката?
Плюй три пъти в пазвата и пий една студена бира щом си се отървал без загу и.Ем то бяха едни големи цифри, договор ме накара да правя и още какво ли не и накрая едно голямо нищо!
Плюй три пъти в пазвата и пий една студена бира щом си се отървал без загу и.
Прави сте, но така или иначе е хубаво при търсене в Гугъл именцето му да излиза напред и да сочи какъв боклук е този манаф. Публикувал съм и в сайта си обява за него и за това, че Деян Йорданов е измамник-мишкар.
Ето го въпросният елемент: http://vk.com/id70420475 Снимката говори красноречиво...
Едно време се подвизаваше навсякъде с ник Didistingone. Потърсете го с това име, има доста интересни резултати.
"Деян Йорданов (Диди), манекен в Италия за Хоган, Валентино, Кавали, Прада и други модни агенции.." - култов...