Това е моят сайт, качих го, за да предупредя за него.
Blinky каза:@buymore, бате, минаваме първо уеб, после ако сме миропомазани минаваме офлайн да се видим.
Явно има някаква специална тактика, защото като го гледам инфантилната му физиономия, трудно ще ме обеди лице в лице, че ше изкараме едни големи кИнти, освен, ако не почне да ме замеря с пачки де.
Според мен някой стои зад него и го отваря на някакви стратегии не вярвам да е толко акълия, че да завлича толкова много хора и то не някакви балъци.
.
Не ми изглежда много харизматичен:lol:
Гледам и се чудя с какво ви е омаял толкова, че сте се вързали на глупостите му и особено, след среща на живо.
Просто не мога да повярвам, само като го видя и ми идва да му обърша два шамара, а камо ли да му дам пари.
Аз по принцип не съм лапни шаран, а и той не е идвал с тази пелерина на нашите срещи. Говореше, изглеждаше и се държеше като точен човек. Моя грешка е, че му дадох пари без договор. Но той парадираше с това, че е голям бизнесмен, как шерифа, блинки и кой ли не от тук са му големи приятели и са вършили бизнес заедно. Все пак човек си пати 1 път и това ще ми е обица на ухото.
Но той парадираше с това, ...., блинки и кой ли не от тук са му големи приятели и са вършили бизнес заедно.
Да, приятели. Когато някой има такава случка, моля ви, пишете ми, за да изясним кой кой познава и колко му вярва.На мен не ведъж някакви знайни и незнайни "войни" са ми парадирали с това, че блинки и другите "стари кучета" от форума са им приятели и едва ли не могат да бъдат гарант за честноста им. Но това много лесно се проверява и никога до сега не е излизало вярно. Незнам как си ги мислят, че тия неща могат да минат.
Аз съм доволен. След като го качих в моя сайт, снимката му излиза на второ място по търсене в Google: https://www.google.bg/search?q=prav...6&bih=667#channel=fs&tbm=isch&q=Деян+Йорданов
Нека всички, които го търсят, да знаят що за човек е.
На български език излиза на второ място, на латиница - на трето.