Хах, и аз имах опит с него, подкрепям, измамник голям. Не се занимавайте, има сайт за бижутерия.
Пожелавам ти го искрено бате. Дано има поне за теб добър развой на събитията.Иначе ако аз все пак си получа парите, ще ви информирам своевременно, даже ще кажа 1 добра дума за него.
Случката беше преди доста месеци, можеби преди 6-7 месеца. Искаше да му направя бутони за магазин във Png формат, около 20 бяха. Каза ми че не се притеснявай за парите, парите не са проблем. И аз се съгласих, пратих му бутоните, и ми вика че вече не иска бутони. Доста непрофесионално от негова страна. АКо някой ме помоли бутон, безплатно ще му направя, стига да ми каже, а не да се скрива като мишка.Сподели, защото историите като чета всяка една - направо са за роман, а защо не и бестселър.
За момента на Фозката е най-добрата, която съм видял. Извинявам се, че така съркастично поглеждам на нещата ама след работа с него, освен по една студена вода и смях, няма по-добри алтернативи.
Случката беше преди доста месеци, можеби преди 6-7 месеца. Искаше да му направя бутони за магазин във Png формат, около 20 бяха. Каза ми че не се притеснявай за парите, парите не са проблем. И аз се съгласих, пратих му бутоните, и ми вика че вече не иска бутони. Доста непрофесионално от негова страна. АКо някой ме помоли бутон, безплатно ще му направя, стига да ми каже, а не да се скрива като мишка.
Да добавя само, че пари не съм получил, въпреки поредните обещания.
Навремето такива истории се решаваха най-добре с разходка в багажник в покрайнините на София. За радост тези времена отминаха, но понякога при такива случаи ме хваща носталгия.
В багажника и на Витоша, беше практика на борците, някой от вас, ако има опит да действа, само, че в случая ще е в багажника и на Алпите ;-)
Дедо ми носеше такава капела, като отиваше на нивата:lol: