Хах, и аз имах опит с него, подкрепям, измамник голям. Не се занимавайте, има сайт за бижутерия.
Пожелавам ти го искрено бате.Иначе ако аз все пак си получа парите, ще ви информирам своевременно, даже ще кажа 1 добра дума за него.![]()
Случката беше преди доста месеци, можеби преди 6-7 месеца. Искаше да му направя бутони за магазин във Png формат, около 20 бяха. Каза ми че не се притеснявай за парите, парите не са проблем. И аз се съгласих, пратих му бутоните, и ми вика че вече не иска бутони. Доста непрофесионално от негова страна. АКо някой ме помоли бутон, безплатно ще му направя, стига да ми каже, а не да се скрива като мишка.Сподели, защото историите като чета всяка една - направо са за роман, а защо не и бестселър.![]()
За момента на Фозката е най-добрата, която съм видял. Извинявам се, че така съркастично поглеждам на нещата ама след работа с него, освен по една студена вода и смях, няма по-добри алтернативи.![]()
Случката беше преди доста месеци, можеби преди 6-7 месеца. Искаше да му направя бутони за магазин във Png формат, около 20 бяха. Каза ми че не се притеснявай за парите, парите не са проблем. И аз се съгласих, пратих му бутоните, и ми вика че вече не иска бутони. Доста непрофесионално от негова страна. АКо някой ме помоли бутон, безплатно ще му направя, стига да ми каже, а не да се скрива като мишка.
Да добавя само, че пари не съм получил, въпреки поредните обещания.![]()
Навремето такива истории се решаваха най-добре с разходка в багажник в покрайнините на София. За радост тези времена отминаха, но понякога при такива случаи ме хваща носталгия.
В багажника и на Витоша, беше практика на борците, някой от вас, ако има опит да действа, само, че в случая ще е в багажника и на Алпите ;-)
Дедо ми носеше такава капела, като отиваше на нивата:lol: