Аз съм само с име и фамилия. Знам, че някои банки, като ЦКБ, не плащат по-големи суми без презиме, но за другите банки няма проблем.Здравейте колеги,
един малко ...глупав въпрос: За плащане чре Western Union само име и фамилия ли въвеждате, или на фамилия въвеждате презиме и фамилия?
Ами нищо е мислим - слагаме го.Колеги, какво мислите за ads.txt файла, който Google иска да се сложи в основната директория на сайта?
СГ Експресбанк ползвам винаги аз. Поне този офис, на който ходя всичко е нормално и курса е приличен. Един път се наиграх с Пощенска, толкова врътки и превръщанки, че се чудих накрая дали ще остане нещо. Исках да си ги получа в евро както ми ги пращат гугъл и от банката искаха да ми ги превърнат по някакъв трънски курс в лева и след това пак в евро, че се отказах. Те и евро нямаха, ама това е друг въпрос.От коя банка си теглите уестърн юниън, че последните пъти ми казват, че трябва задължително да ми ги изплатят в лв, през курса на уестърн юнион, а той е по-лош от банката. Преди ставаше да се теглят в евро и по курса на банката да ги взема в лв.
Вие как си теглите печалбата?
СГ Експресбанк ползвам винаги аз. Поне този офис, на който ходя всичко е нормално и курса е приличен. Един път се наиграх с Пощенска, толкова врътки и превръщанки, че се чудих накрая дали ще остане нещо. Исках да си ги получа в евро както ми ги пращат гугъл и от банката искаха да ми ги превърнат по някакъв трънски курс в лева и след това пак в евро, че се отказах. Те и евро нямаха, ама това е друг въпрос.
Просто си пишете на полето Surname - презиме и фамилия. Всички го приемат - проверено.Аз съм само с име и фамилия. Знам, че някои банки, като ЦКБ, не плащат по-големи суми без презиме, но за другите банки няма проблем.
А не може ли по банкова сметка /нова съм/?