А защо иска да добавя код още при регистрацията. Препоръчва ми site kit.първо мини одобрение и после се чуди за рекламите
Благодаря ти, а site kit ще ми помогне ли да не объркам нещо.беза да сложиш от гугъл кода не минава одобрението
Одобриха го, за по-малко от 24 часа...първо мини одобрение и после се чуди за рекламите
UpПривет, колеги, някой да има сайтове само с трафик от определена европейска страна (примерно само италианци, германци, испанци и тн), както и някой с поглед над турския трафик?
Да сподели какви са приходите на 1000 човека от адсенс и колко се плаща за 1 клик.
Гугъл не одобряват сайтове с копирано съдържание.Защо да не мине? И по кофти сайтове съм минавал през одобрение
Не.Здравейте,
Искам да попитам, ако сайта на тема видео портал и клиповете са вградени от youtube ще има ли някакъв проблем, когато сложа adsense рекламите.
Благодаря. Може ли да Ви пиша на лично за още няколко въпроса, да не спамя тук.Не.
Никой ли няма чуждестранни сайтове?Привет, колеги, някой да има сайтове само с трафик от определена европейска страна (примерно само италианци, германци, испанци и тн), както и някой с поглед над турския трафик?
Да сподели какви са приходите на 1000 човека от адсенс и колко се плаща за 1 клик.
Ще трябва да изчакаш и втория да ти одобрят. Даже имат съобщение, че заради короната одобряват по-бавно. При мен отне 2-3 дни.Да попитам и аз нещо, малко глупаво, но Имам акаунт в адсенс, към който има "вързан" един сайт. Мисля скоро да пусна още един сайт, който може да се монетизира с реклами от адсенс. Та въпросът ми е, при вече одобрен сайт, необходимо ли е да се одобрява втория или? Преди време нямаше одобрение за втори/трети и тн сайтове. Тоест след одобрение на първия, другите се добавяха без одобрение? Може ли някои да сподели сега как е и дали като цяло при вече съществуващ и активен акаунт, отново се изисква одобрение на новите сайтове.
Благодаря предварително