CryptoInvest
Active Member
Охххххх.... Преди година две не беше така мисля... благодаря за отговора.Ще трябва да изчакаш и втория да ти одобрят. Даже имат съобщение, че заради короната одобряват по-бавно. При мен отне 2-3 дни.
Охххххх.... Преди година две не беше така мисля... благодаря за отговора.Ще трябва да изчакаш и втория да ти одобрят. Даже имат съобщение, че заради короната одобряват по-бавно. При мен отне 2-3 дни.
Между другото - преди година-две рекламите се появяваха на секундата, а сега при добавяне на нов пост се налага да изчакаш. Все едно адсенс обхожда периодично сайта ти и ако е ОК ти пуска рекламата. Въпреки че сайта ти е одобрен, всичко се гледа пост по пост или страница по страница. И на някои никога не се появяват рекламите.Охххххх.... Преди година две не беше така мисля... благодаря за отговора.
Това е много лошо за сайта който ще пускам... В него ще има съдържание, което ще се качва в блог (статии) с дължина 700-2000 думи. Трафикът и импресиите ще са насочени към останалата част от сайта, в който ще се публикуват не повече от 100 думи на страница. Като го пусна и пусна заявка за монетизация, ще ъпдейтна в темата ако има някакъв проблем.Между другото - преди година-две рекламите се появяваха на секундата, а сега при добавяне на нов пост се налага да изчакаш. Все едно адсенс обхожда периодично сайта ти и ако е ОК ти пуска рекламата. Въпреки че сайта ти е одобрен, всичко се гледа пост по пост или страница по страница. И на някои никога не се появяват рекламите.
Да са ви паднали брутално приходите от Адсенс заради COVID-19?
Предполагам, че нямат много рекламодатели сега... или греша
Моето от 0.2 не е мърдало нагоре Забелязвам обаче също, че напоследък разнообразието им от реклами е значително намаляло. Има нещо гнило в цялата работа, но да видим...Не...въобще нямат реклами! В момента всичко пазарува онлайн, ама разбираш ли рпм не мърда от 0.2 до 0.4 , щото няма реклами...
Ако имаше някаква алтернатива за монетизиране на трафик в български сайтове, веднага да съм им бил шутаЗакривай !
Дали? Наистина ли го има този момент? Аз нямам пряко наблюдение, но ако са паднали кампаниите и реално всеки се бори за клиенти, които нямат други клиенти в нишата си, демек поевтинява клика / импресията. Но пък губи логика след като постоянно се твърди и тръби, че онлайна се е засилил точно поради създалата се обстановка. Екомерса например бил доста по-силен в момента. Но това, че всяка компания ще се пробва да се възползва от положението, тук няма спор.Всички рекламни компании използват положението в момента, за да злоупотребявт с нас.
Няма как да се получи вакум. Когато един се оттегли, друг му заема мястото. На мястото на тези бизнеси, които в момента са в застой, ще се активизират други и докато едни губят пари, други ще правят.
нормално за адсенсИзтриха ми акаунт в Гугал каза акаунта ви е деактивиран заедно с парите за два месеца