PavelAndreev
Well-Known Member
Някой е нарушавал правилата
Имали възтановяване или да си пия една вода
Я кажи кажи какви мушунгии си правил, че да ти затрият акаунта. Фалшиви кликове или неприемливо съдържание?Имали възтановяване или да си пия една вода
Винаги са банирали за тези неща. Дори си спомням преди време тук какви оферти имаше в този форум - събиране на групички, за да си кликат по рекламите. Направо ме разплакваха. А добре, като банват акаунти тия мишки, поне пишат ли основната причина за това, или поне да ти дават линк, в който е ясно кои от правилата си нарушил. Не съм много вещ, просто защото не ги ползвам за монетеризация, но си имам причини за това. Не стават, поне лично за мен де - предпочитам къде къде повече аф. програмите.Я кажи кажи какви мушунгии си правил, че да ти затрият акаунта. Фалшиви кликове или неприемливо съдържание?
Не знам, не са ми банвали Adsens акаунт. Ако са открили подобна измамна схема, едва ли ще дават обяснения. С какъв акъл ще събират групички да кликат по рекламите? Те трябва да имат десетки хиляди проксита (такива които никой не ги знае, че са проксита и са доста добре замаскирани, а не да тръбят в HTTP хедъра, че са такива) и да ползват примерно по 500 на ден за да не ги хванат, но Google не пасат трева и събират доста странична информация (освен IP адреса и бисквитките) и пак ще ги изловят.поне пишат ли основната причина за това, или поне да ти дават линк, в който е ясно кои от правилата си нарушил.
Едва ли проблема е в многото реклами! При повече реклами просто показват само позволения брой и другите не се виждат. Ако не са наложили бан на домейна, може да пробваш ги вкараш в друг аденс профил, но сега бавно одобряват покрай COVID-19.И на мен ми изтриха акаунта преди 2-3 седмици за нарушаване на правилата. ПРедполагам на някоя страница са се показали много реклами и не съм взел мерки. Имах сигурно 10 имейла с предупреждение, но просто не бях влизал. Опитах да върна профила, но уви...Изгорях с пари за 2 месеца, както и да е...
Интересно ми е сайтовете, които са на профила - ще мога ли да си ги прехвърля в друг?
почти от година развивам един новинарски сайт, но на два пъти Google Adsense отказва да регистрира сайта с мотив "че не отговаря на програмните ни критерии". Повече от 10 години имам опит с подобен род сайтове и нямам проблеми досега. Не съм програмист и отговорям за съдържанието...Ако може да помогнете ще съм благодарен.
Моля, някой да помогне.
време е да отстраните нарушение на правилата! |
Получихте известие за нарушение на правилата, така че показването на реклами от Вас е деактивирано или рекламните Ви места са ограничени. |
Настоятелно препоръчваме да проверите профила си възможно най-скоро. Имайте предвид, че нарушението на правилата, което е предмет на известието, не е непременно единственото в профила Ви, нито наложената мярка е единствената. |
По-долу ще намерите още информация, която да Ви помогне да изпълнявате правилата ни: |
Премахнете защитеното с авторски права съдържание |
Сайтът Ви е получил известие за нарушение на правилата, защото показва защитено с авторски права съдържание. |
Не допускаме съдържание, което нарушава авторски права. Неизменно спазваме Закона за авторските права в цифровото хилядолетие (DMCA) и разглеждаме всички сигнали за нарушения на авторски права. |
За жалост са взе още най-добре плащащата мрежа. И хората трудно намират някой, който да е напълно достоен техен заместник. Поне с такова впечатление оставам от това, което чета последно време.По скоро е заради някоя снимка или видео.
Как се радвам че го зарязах тоя адсенс преди години още... Деба тея педали... Тея съобщения като ги видя, още ми става лошо
Няма никакво инфо, преди време посочваха конкретни публикации, но сега няма. А и това е трето подобно съобщениепровери дали е за целия сайт или само за някои под страници.
Това можеш да го видиш в профила си - съобщения.
имал съм такъв мейл, бяха ми описали няколко публикации.
Получава се от репорт на някого, доколкото четох тогава, когато ме интересуваше - от снимки/видео е най-често.
дано се справиш бързо !
Няма никакво инфо, преди време посочваха конкретни публикации, но сега няма. А и това е трето подобно съобщение