Bloo_SemiAFK
Member
От: iPhone 5S
наскоро си взех смартфон на Sony, честно казано според мен, пред него iphona е мнооого назад, вече почти не го докосвам.
Искрено се посмях!
най-големия Z Ултра
Почти не сядам на компютъра вече.
Айфона е адски дебел, муден и ... скучен пред Ултра.
Въй въй, то тва по-голямо от таблета ми бе :lol:
Аз съм фен на HTC и от няколко години карам само на HTC-та.
Бях с Tattoo, после Legend, после Sensation, сега One X ^_^
Какво ревю има само: iPhone 5S ще помете своя конкурент Samsung S4
Приказки и приказки... Сравнете характеристиките между двата телефона и ще видите, че самсунга с4 е в момента най-доброто на пазара. Поне за мен.
5s няма почти никакво практическо преимущество пред 5. Това за 64-битовия процесор си е маркетингов булшит. Много малко, да не кажа николко, типове приложения биха имали някаква особена файда от тия 64 бита. И то минимална файда.
Дрън, дрън. Доста голяма файда и за изядената ти рам памет, нали? 64 битовите процесори, операционни системи и прочие говна бяха пуснати основно заради ограничението от 4 гб като адресиране в рамта. Интел дълго време се дърпаха, когато АМД изкараха първите 64 битови процесори, но накрая и те клекнаха. Проблема в 64 битовите приложения е, че всеки пойнтър адресира не по 4 байта памет, а по 8, което от своя страна кара доста от приложенията да ядат повече рам, а това може да забави не една и две машини.
Отделно ми е много любопитно освен iOS и вградените му приложения, колко от аппстора вече имат нативна 64 битова поддръжка, а не работят като "съвместими" приложения, защото дефакто в този случай нямаш никакъв бонус от това, че процесора и ос-а ти са 64 битови.
Ето и една статия по темата http://www.bbc.co.uk/news/technology-24060694