Има ли възможност списъка на този продукт да бъде разширен с en мрежи?
Браво на колега Борисов за скриптовете и тулчето което извлича информация при събмита.. Идеята му е брилянтна и в момента се радва на популярност и финансов успех.
Закупих програмата преди 3дни и до момента блъскам статии и всичко изглежда много добре. Определено се изкачих на по горни позиций в гуглето, което и целях като цяло.
В началото гледах малко странно как така ще дам пари за софтуер и то за лична употреба ? Но в крайна сметка извадих парички и го купих и не съжелявам за покупката си.
Като цяло продукта е доста френдли направен и е прост за работа, ако прочетеш .pdf файла. Спинъра работи перфектно, казвам го защото прочето доста мнения, че преди ъпдейта на програма не работел. Версия 1.8.
И относно съпорта на Борисов наложи ми се да поискам парола за него скриптове във .zip фаил.. и до няколко часа бяха при мен !
Поздрави,
Ако някой реши да напише макроси за EN социални мрежи съм готов да му платя.
Имам следния въпрос:
Възможно ли е да се плати iSOCBOX, чрез EasyPay?
Ако може как да стане?
Благодаря!
Воистина воскресе - възползвах сеХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
По случай Великден, само днес можете да използвате следния промо код, за да поръчате iSOCBOX за $20:
Velikden
Пожелавам приятен празник на всички! Бъдете здрави!
Поздрави,
Борисов
Уж се ъпдейтва, а доста от сайтовете не работят?? Включително lubimi.com който не работи от много време ...
Бих желал да закупя софтуера, но както много хора не поддържам PayPal акаунт. Има ли добър човек във форума на който да преведа сумата през еPay или банкова сметка, а той да плати през PayPal?
Благодаря много, бирата се подразбира )
Аз мога да ти свърша тази работа
Супер, ще съм ти много благодарен! Остава Борисов да потвърди, че това не е проблем за него