Да, повечето дизайнери, с които работя вече са се ориентирали към тези сайтове и вадят доста добри материали. За видеа специално не знам, но мисля, че също ще са добри. Доволен съм от изображенията. Честно казано всичко ще премине натам и все по-малко ще се ползват сток сайтовете.Здравейте!
Някой ползва ли midjourney, di-d и други за създаване на снимки или видео ?
Аз само за удоволствие го ползвам, но не виждам смисъл от сток ..Да, повечето дизайнери, с които работя вече са се ориентирали към тези сайтове и вадят доста добри материали. За видеа специално не знам, но мисля, че също ще са добри. Доволен съм от изображенията. Честно казано всичко ще премине натам и все по-малко ще се ползват сток сайтовете.
Както казваш е.Midjourney се било ползвало, защото може да си генерира всякакви картинки / изображения и излиза по-евтино, вярно, било се изисквало някаква занимавка, а и безплатната версия има ограничения доколкото знам, както платената е 10 долара за 200 генерирания на месец, може да се напише точно какво искаш или по зададена картинка да ти направи ремикс, който да е различен от оригинала, но същия стил примерно, възможностите са неограничени. Това знам, това споделям. Лично аз не съм го тествал.
изображения ли ?Това не са снимки, има разлика....
окСнимка е като снимаш нещо, това са генерирани чрез алгоритъм изображения.
То и в midjourney е такаИма и едно leonardo.ai дето е безплатно за момента.
С минуса че всички виждат какво си генерирал.