От: profitshare.bg
И аз не разбирам какво им пречат агрегаторите, като това си е един добър канал за реклама.
Ама тоя поток ще се насочи сега към тяхната конкуренция
Спонсорирайки агрегаторите и подони с тяхните оферти създават неконтрелуем конкурентен пазар. Конкурентен пазар за пазарувай , които официално е на неспърс. С две думи искат да направят монопол и в афилейта и в сравняването на цените и която мишчица се вържи на за останалото. Повечето изтъсаци aka пишман търговци и да не обидя директори като Йончо и Дидко (които уважавам много) и може би други за които не подузирам, тяхните маркетингови специалисти са решили, че ближейки гъзлето на Сашко ще натрупат някоя друга продажба в повече и ще управдят заплатката си за още някои друг месец са говоти да сложат на фирмите за които работят главите в торбата или казано на конвесиален език "пиксел на главния домейн"!
Тва го пише шефчето на доста питиета
Много поздрави на профитшеър, мога да сложа пиксела, ама като реша
Иновативния пиксел, пиксела на бъдещето, пиксела на пикселите, абе просто казано пиксела!
ПП -> Ся ще ми баннат сайта (сайтовете) от пазарувай и к'во ще правя с моите непохарчени баланси дето ми ги дадохте да пробвам системата? :evil:
Дейба пак трябва некои да го каже!
ПП -> Понеж съм завел гражданско делУ към ОЛЕЛЕКС за дето ме преебаха покрай промяна на визията и за дето ме излъгаха преди да го направят, колко вас биха ме ПУДкрепили? За един приятел питам? Дело #36845
https://www.youtube.com/watch?v=0A1p0g4v9jk
Приемам заплахи само писменно, другите ги обработвам по друг бичим!