Зимни якета пуснах.Каква ниша, ако не е тайна? Скъпи продукти или евтини избираш да промотираш?
Писах на личноПри нас каналът докарва поръчки: Виж файлът 25917
Чудесно, значи има хора, които са доволни от тях.При нас каналът докарва поръчки: Виж файлът 25917
Всяка 1 поръчка я проверяваме ръчно и одобряваме, ако е изпълнена успешно. Не е особено силен канал, среден е като цена за поръчка. Платформата е коректна, самите афилиейте си изискват пуш за да публикуват кампаниите тиЧудесно, значи има хора, които са доволни от тях.
Какви са ви общите впечатления - реално ли е отчитането и случвало ли се е да плащате повече, отколкото дължите? Коректни ли са като цяло?
Може би все пак ще ги пробвам, имам някакви продажби от пазарувай, но са 5-6 за 1 година. Проблемът там е, че повечето ми продукти ги няма въведени като марки в каталога им, което означава, че примерно от 300 продукта ми показват не повече от 30 на сайта си, съответно от тези 30 са само продажбите.
От моя гледна точка не е сложна интеграцията, ако искаш пиши на лично за да ти дам моя контакт в профитшер и да ти обясни кое какМоже би все пак ще ги пробвам, имам някакви продажби от пазарувай, но са 5-6 за 1 година. Проблемът там е, че повечето ми продукти ги няма въведени като марки в каталога им, което означава, че примерно от 300 продукта ми показват не повече от 30 на сайта си, съответно от тези 30 са само продажбите.
Сложна ли е техническата интеграция? Гледам, че имат плъгин на ОпенКарт, сайта ми е на тази система и би следвало да стане само с плъгина, ако е така нищо не губя само 300 лева гаранция. Но ако трябват по-сериозни технически интеграции още поне толкова, за да го направи някой програмист това.