От: Re: От: Re: От: profitshare.bg
Абе някои толкова не си вярват, че и със себе си не биха работили.
Шегата на страна. Мисля, че са още прекалено млади, за да сложат други. Ако са умни, ще се опитат да подгонят големите сайтове преди всичко. А и някаква по-силна реклама.
Честно казано ми се иска да погледна някакви статистики на някой публишър и адвъртайзър. Колко кампании имат? Някой запознат?
Ми според мен са 5-10, но си има различни банери и други неща, така че може и повече да са. Разнообразие има откъм продукти. Дано се сетят да добавят и нещо за туризъм ще е супер. Тая ниша дано не я подминат, ако четат темата - ето им един хубав съвет. И много кофти тези банери от кампаниите са нереспонсив. Лепкам в сайта, цъкам през телефона, всичко оразмерено, само техния банер един такъв 2 пъти колкото сайта на мобилна и излиза половината извън рамките на сайта, което е кофти. Дано си го оправят това.
Друго забелязвам, че тея афф линкове, явно са валидни само в някакъв срок, щото 30 дни по-късно цъкам на един дето съм генерирала и чучу - няма никой.
Ей това не ми харесва на емаг, че само си сменят цените - много кофти. То поне да измислят как при промяна и в сайтовете да се сменят. В смисъл, примерно поствам продукт, бам цената (да кажем 300,00лв) и след 10 дена ми пише някакъв разгневен потребител да ме пита що е 320, ми не 300,00лв, както съм посочила и излиза, че съм написала лъжлива цена, което не е така. O_O Поне някакви нотификейшъни да сложат като си сменят цената. Така и така си има генерирани линкове и се знае примерно в системата кои продукти се използват, така че спокойно за тях могат да измислят някакъв начин. Макар, че сигурно ще е доста работа.
Засега се сещам за тези забележки. Иначе профитшеър правят някакви обновления от време на време и подобряват системата.
Кофтито е, че няма как да се следи за "анулираните" поръчки дали действително са "анулирани" или просто занарочно си ги пишат. Ей имам 2 големи анулирани с доста добра комисионна. А малките дето са по 2-4 лв си стоят до момента нямам една анулирана. Ако измислят по някакъв начин да има по-голяма прозрачност, няма да е зле в това отношение.
Ся се сещам и за още едно неприятно нещо. Значи, обещават бонуси по 50,00лв, обаче ще са валидни само за срок от 6 месеца (или колко там беше) като в рамките на този срок могат да се изтеглят само, ако е начислена още 50 лв комисионна без ддс. Само, че тая комисионна няма как да бъде изтеглена, тъй като физически лица не могат да теглят пари - опцията е забранена. От януари или февруари беше гледам, че както са посочили самите те в сайта си " очаква официалното решение от НАП с оглед на удръжките, които трябва да бъдат извършвани от физическите лица според Българското законодателство." Да не стане само опцията да стане валидна като изтече бонуса.
Та това ме подсеща да питам други хора, действително ли може да отнеме 5 месеца НАП да изпрати решение на фирма за изплащане и тттт..., както е посочено в сайта? В смисъл, наистина ли толкова бавят или просто профита нещо се бавят?