Бихте ли обяснили точно какво ще рече купуване на линкове, и линкбилдинг ? Че сам се споменава за сега
Да, сега намерих няколко теми и ги чета просто се чудя от къде е правилно да захвана СЕО-то
От хора, които разбират. Първите няколкостотин линка са критични за сайта, за да не получи наказание или лоша репутация.Да, сега намерих няколко теми и ги чета просто се чудя от къде е правилно да захвана СЕО-то
От хора, които разбират. Първите няколкостотин линка са критични за сайта, за да не получи наказание или лоша репутация.
Да, и аз препоръчвам в началото да си мега white. Колкото под радара си в началото, толкова по-добре. Но по принцип постоянно трябва да е така...но в началото се гледа много под лупа, все пак сега започваш да гадиш история в Google, със сигурност ще постави в някаква категория, после с времето ще си те намести насам натам.
Не знам къде да си задам въпроса и затова ще пробвам тук. Интересно ми е линковете от форуми броят ли се за оптимизирането в Google? Питам, защото някои форуми искат да се плаща за линкове към сайтове, а други трият постове.. Та струва ли си?
Не знам къде да си задам въпроса и затова ще пробвам тук. Интересно ми е линковете от форуми броят ли се за оптимизирането в Google? Питам, защото някои форуми искат да се плаща за линкове към сайтове, а други трият постове.. Та струва ли си?
Аз лично съм постигал доста добри резултати и то без пукнат лев. Но да не забравяме, че нишата е от голямо значение. Примерно там кадето конкуренцията е много силна само с безплатни не знам по скоро не или поне ще отнеме много голямо усилие.
Чудя се защо всеки тук използва думата безплатно като има предвид пари. Ами ако по цял ден бъкаш линкове на сайта/блога си и това ти отнема цялото време. През това време е можело примерно да извършваш дейност, която се възвръща веднага. Тоест пропускаш тези моментални печалби и всъщност си на загуба, т.е. платил си, но с това, че не си спечелил. Безплатното SEO е до време, все ще му излезе края някъде.