SEO Olympics 2012 - Отбора от Предриемач

От: SEO Olympics 2012

За сега накарах трима от познатите да попълнят отговорите и още един новорегистриран с верен отговор от мен ;)
 
Re: SEO Olympics 2012

Да, натискайте силно тук. Сега ни е паднало да станем първи и да си останем там. Очакваме сега и нощните птици да се изредат след нас и като станем много ще се усети с много. Ако забелязвате, на тях им лепи повече да спамят като рефърват още от техните. Това е добре, но не много. Все пак всеки иска големите точки, нали?

П.П: И аз навих двама мои приятели. ;)
 
От: SEO Olympics 2012

Пълна излагация стана това накрая... Предвид предишната задача, очаквах тази да е троши-зъби. Пък то!?!
 
Re: SEO Olympics 2012

Пуснете тема в раздела "Персонални проблеми" на Дата.БГ. Сигурен съм, че много хора ще се включат. Аз бих пуснал, обаче не си знам рефералния линк, а така губим точки.
Остават около 20 часа.
 
Re: От: Re: SEO Olympics 2012

Да. На ФБ страницата им пише, че тази задача ще трае само един ден, а задачата е онлайн от около 4 часа.
 
От: SEO Olympics 2012

също така пише и че ще приключи на 13ти, аз си мисля че в 12 часа през ноща ще я спрат....
 
Re: SEO Olympics 2012

Демек и онези ще имат голям шанс да се събудят и да ни догонят. Те сега не са ли малко преди нас:

Timezone.gif


Предполагам около 5 часа преди нас.....което, ако тук е 18:00 h, там е 23:00 h. Демек, да очакваме силно присъствие след около 15 часа. :)
 
От: SEO Olympics 2012

Дайте тука на Attacker един линк който имам пълен брой точки да пусне една тема, че аз нещо не го намирам, то важи ли тва още ?
 
Re: SEO Olympics 2012

Какъв е тоя пълен брой точки, да не би да има лимит на поканените хора от един акаунт? Ако е така, дайте реф линк, от който са били поканени малко хора.
 
Re: SEO Olympics 2012

Мне, по-скоро на участници от началото до края, отговорили само с пълен набор точки. Не е за покана, а за натрупани точки през цялото състезание. И 370 е рекорда. Аз също съм с толкова. ;) Само внимавайте как поднасяте отговора, защото всичко в дата се индексира светквавично поради факта, че се води голям и тръст сайт за територията на БГ. Няма нужда да се дъним накрая. Само внимавайте как подавате отговорите на хората.

Нека направим проста сметка. Преди водехме с около 5К (по-малко от това), като те ни изравниха и минаха в рамките на 2 дни. Сега, реално ги водим по мои скромни изчисления с около 7К, което означава, че ако направим разлика от над 10К или даже 9К, шанса да ни минат в рамките на няколко часа (колкото ще имат тези със будното съзнание, а не сананбулите) клони към 0. Това е добрата новина. Имам и още няколко добри - не са се изредили всички, които имат акаунти там и не са гласували, както и някои включват нови потребители в играта.

Ще държим здраво фронта пък каквото стане. :)
 
Re: SEO Olympics 2012

Добре, тогава ще им дам нереферален линк към страницата за регистрация. Иначе естествено, че ще внимавам с "чувствителните" данни - отговорът ще е като изображение, линкът към страницата за регистрация ще е минал през bit.ly и няма да споменавам фразата "SEO Olympics" и подобни. И аз мисля, че няма да успеят да ни настигнат, но за всеки случай ще пусна тема и в Дата, за да съберем и оттам малко точки.
 
Re: SEO Olympics 2012

Може да препратиш на тук, ако решиш. Да видят, че цяло едно общество оптимизатори защитават името на България в тази насока. Може да им подейства леко стимулиращо, знам ли и аз. :)

Важното е да направим разлика от над 10К, за да сме сигурни, че опити в рамките на няколко часа трудно биха ги изстреляли на първите позиции. ;) Дано и ние сме все така задружни до края, както сме сега.
 
Re: SEO Olympics 2012

Ето и последната информация:

Tomorrow, August 14 you'll learn the names of top SEO champions who get their iPhones, but now there's still time to fight.

Пожелавам всеки един от вас да има късмета за този телефона, на мен ми е достатъчно, че ще сме първи, но само дано....дано.....;)
 

Горе