От: VPSBG.eu - гигабитов VPS Хостинг и промо кодове само за Predpriemach.com
Затраях си няколко дни да дам време на Nullbyte да отговори, но той явно е зачезнал. Искам да кажа, че и аз имам подобни впечатления, че IO-то се овърселва яко. Преди бях на HDD план и се случваше сайта да падне, заради високо IO, като при мен нямаше нищо повече от стандартното натоварване, което беше средно 30% на ресурсите, които съм платил. Случваше се по няколко пъти на седмица за кратко, но досадно. В повечето случаи от съпорта ми отговаряха стандартни неща да съм си видил mysql сървъра и т.н. В последно време зачестиха тези проблеми, станаха по няколко пъти на ден, но не искам да обвинявам vpsbg, защото не бях онлайн, може и поредния агресивен китайски бот да е виновен.
Както и да е, почти бях решил да сменям хоста след като ми изтече абонамента на нова година, но се появи 50%-тното намаление за SSD и се прехвърлих и оставам поне още една година. За сега не съм имал проблеми и забиванията, които бяха станали ежедневие буквално се изпариха. Реших проблема като засилих двойно количество ресурси по него на старата цена. Но ако нямаше 50% намаление и ако не бях крайно зает да се занимавам с миграции към други хостове едва ли бих го направил.
Иначе съпорта е бърз и отзивчив. Харесва ми, че фирмата е малка и има лично отношение донякъде, а и честно казано не съм сигурен дали има смисъл да се търси перфектния хост с постоянно прескачане насам-натам. На този етап vpsbg ми вършат работа, надявам се error лога да продължава да е чист, но определено има трески за дялане.