Цял живот си вадя хляба с програмиране, написал съм десетки програми. Ти с какво се занимаваш, че толкова отвисоко обясняваш?Rabin - когато напишеш една програма тогава ще разбереш какво се има в предвид.
Спирам спора защото е безсмислен.
Ако имаш наистина програми, които можеш да продаваш и отговаряш на условията, те каня да ги продаваш. За мен няма значение за каква Операционна система са.
http://software-bulgaria.com/for-vendors
Koйто софтуер в магазина ти изобщо е описан за каква ОС е - все е за изчадието на М$. Платените антивирусни също са за М$ ОС, не видях и една програмка да имате за нещо различно от ОС на Корпорацията, дето се прави на господ и шпионира всичко дето може. И дето администрацията ни им плаща едни 300 милиона долара ли беше досега, такива цифри се въртят из Нета. Иначе за народа все пари няма, и все нови данъци и такси!Програмата може да бъде инсталирана под Win 98, Win 2000, Win NT, Win XP, Win 7, Win 8
Програмата може да бъде инсталирана под Windows XP или по-висок.
Програмата може да бъде инсталирана под Windows XP или по-висок.
Казах, че не ползвам платена антивирусна, а не, че не ми трябва.Малко самонадеяно е да твърдиш че не ти трябват антивирусни програми независимо каква операционна система използваш.
1. Сoфтуера ми за видеонаблюдение идва за Windows. Има куца Линукска версия, дето е версия 1, иначе е 20 версии нагоре.Не знам защото обаче от изказванията ви се вижда следното. Вие освен Линукс ползвате и Windows.
Защо след като е Линукса е толкова хубав и прави всичко го правите ?
Аз ползвам само Windows а за интернет сървъри Линукс - това е първоначалното ми изказване.
Много моля отговорете на моят въпрос.
Еми то самия ни живот е вероятностен процес, защото такава е натурата на Вселената. Гаранция има само ако си прегледаш и прекомпилираш собствена ОС.аха мисля че си влезнал във филма - щото ако си мислиш че тези с Линукса не ти ровят по файловете жестоко се лъжеш
1. Има, ама са 50 тина броя, има и антивирусни. За М$ са десетки милиони.Ти сигурен ли си че ако сам си компилираш кода който е няколко стотин хиляди реда вътре няма кода за шпиониране. Линукса не е по бърз от Windowsa.
1.Има много вируси и за линукс. Всъщност за какво ти са много и един ти е достатъчен.
2. Е ако ползваш пиратски програми това си е твой проблем за ГДБОП - всеки сам си решава.
3. Кой казва че е по сигурна.
Е това за ъпдейтите си наистина прав. Това с омазването нали каза че имаш само една виртуалка - махаш я и готово. Това за правилата които с опитаха да наложат МС наистина е гадно.
И по-конкретно? Имам поглед върху двете, и го виждам на живо кое колко чини. Вирус трудно може да плъзне върху Линукс, защото почти всичко го има на официалното репо, а външен софт може да го ограничиш да достъпва само неговата си група.3. Е тук се издъни много.
Не знам ти доколко си запознат с Линукс, но аз в домашните версии на WIndows не съм виждал толкова педантична система на сигурност. Със сървърен М$ не съм работил, там не знам.Я влез по надълбоко в правата на Windows и тогава ще говорим.
Е нали ти казах, че ползвам! Отварям си всякакви документи. С уговорката, че не е много съвместим с М$ макроси.Това че на теб не ти е нужно да ползваш офис пакет не означава че и на другите не им трябва.
Щото е М$ фанатик. Питал съм го. М$ няма и едно предимство, само кусури. Или поне аз това знам, може да пропускам нещо.А замисляш ли се защо твоят приятел е платил толкова пари ? Дали не е добре да го попиташ все пак.
През последните 10-тина години карам без Win (т.е. само с Linux). Тази година ме изнудиха да инсталирам Win заради конкретни програми, които до около месец ще ползвам, след което ще ги затрия заедно с целия Win и отново ще заживея щастливо без него.Не знам защото обаче от изказванията ви се вижда следното. Вие освен Линукс ползвате и Windows.
Защо след като е Линукса е толкова хубав и прави всичко го правите ?
През последните 10-тина години карам без Win (т.е. само с Linux). Тази година ме изнудиха да инсталирам Win заради конкретни програми, които до около месец ще ползвам, след което ще ги затрия заедно с целия Win и отново ще заживея щастливо без него.