С всеки ден става все по-трудно и не само в Youtube. Искат да убият малките канали, мечтите на някои хора... Жалко е, че има хора, които имат талант и правят стойности видеа и ще им навредят сега, а хората които качват все едни и същи глупости, задници, глупави песни ще са на върха..YouTube май наистина затягат от 20 февруари
+1 абонат и от мен. Успех, приятел!Аз искам да благодаря на prophet за отклика и си подновявам молбата за размяна на абонирания. Каналът в подписа е с интересни неща, така че няма да е "по милост", надявам се да мога да се абонирам също за интересни канали. Критики също са добре дошли, тъй като каналът е нов и все още си търси мястото.
От този сайт - https://socialblade.com/youtube може да си следиш абсолютно всичко за канала. Много е добър!От къде се гледаха watch hours, тъй като аз имам 1300 абонати, но за watch hours не съм сигурен.
Автор ли е на съдържанието ? Не !Добре де, доста хора минават без Youtube да им блокира видеата ( замъгляват или изрязват логотата на даден Тв канал или име на YT канал ) поради copyright, но може ли някой да ми отговори на следния въпрос - Примерно това видео -както виждате човекът е дал credits, но според вас авторите на самото съдържание могат ли да го осъдят, че ползва техен контент и изкарва пари един вид на тях гръб ( въпреки, че не е точно така ) ? Или просто ще му затворят YT канала? Това са големи компании, които могат да създадат проблеми според мен, но искам да чуя вашето мнение.
Точно това е и моето мнение, но като гледам другите не обръщат особено внимание на това... Просто някои слагат в описанието, че ползват content-a само за забавление, а не са правене на пари, което за началото е вярно, но по-късно това се променя, като целта им става да печелят пари.Автор ли е на съдържанието ? Не !
Има ли платени авторски права за да ползва чужд продукт ? Не !
Подсъдимо ли е ? Да !
По принцип е така, не се тегли просто видеото и веднага да се монетизира и да се печелят пари, а се edit-ва с безплатна музика и избрани части от видеото по наша преценка. Обаче пък няма ли да кажат, че даденото видео те са го създали ( снимали ) и правата са техни? Защото в крайна сметка без видеото, което са създали няма как да имаме шанса да го обработим и монетизираме...В случая, ако се придържаме към примера горе - ти не ги правиш, а ги монтажираш.
Бързо напомняне !В случая, ако се придържаме към примера горе - ти не ги правиш, а ги монтажираш.
Бързо напомняне !
Слави Трифонов осъди “Господари на ефира”. Спомняте си по колко пускаха от записа на Слави, нали !
Кви са тия прахосмукачки с космически цени , моя почистващ робот не струва толковаАми ще ги съди - тука в България никой не се съди за нищо. Само за убийства
Аз си купих прахосмукачка - Рейнбоу - подписах лизинг - договор и т н..... гледам сметките на договора - плана за погасяване с химикалка направени и ги проверих и БАМ не излизат с 230 евра.
А бях на 50% вноски от договора. И звънкам на адвоката ми - пращам му снимка на договора - тоя подаде иска за невалидност или нещо от сорта на договора и тея ми подариха прахосмука канят ме на среща - отивам - предложиха ми по-добри условия - преподписахме. Спестих си 2 000 лв - ай да го духат