nandibandi
Well-Known Member
Ма разбира се. Ти си мокрия блян на всичко де що мърда у природата. И в очите бих си бръкнала, виждайки твой пост, ама е възможно да ми трябват още известно време...
Какво става? Реши ли за "коленете и устата"?Ма разбира се. Ти си мокрия блян на всичко де що мърда у природата. И в очите бих си бръкнала, виждайки твой пост, ама е възможно да ми трябват още известно време...
Още обмислям как да процедирам. Много сериозна дилема...Какво става? Реши ли за "коленете и устата"?![]()
Всяка една деспотична и опресваща хората номенклатура, заслужава да бъде шахматирана от Шахматистите.В момента по-актуалната тема е "Малка Хърватия попиля уж непобедимата Русия " ХАХАХАХАХАХАХАХ
Що бе, получава се доста добреОще обмислям как да процедирам. Много сериозна дилема...
Павлинчо, ти сценарист на Каналето или на Комиците си? С хумора са като свинята с тиквата - бориш се, ама хич не ти се получава.![]()
Нанди Бандева ме желае с всичките си 180 килограма.Всяка една деспотична и опресваща хората номенклатура, заслужава да бъде шахматирана от Шахматистите.![]()
Какво се чудиш? Докладвай, нали само това може един русофил. Без много, много мислене.Още обмислям как да процедирам. Много сериозна дилема...
Павлинчо, ти сценарист на Каналето или на Комиците си? С хумора са като свинята с тиквата - бориш се, ама хич не ти се получава.![]()
Какво се чудиш? Докладвай, нали само това може един русофил. Без много, много мислене.![]()
Нанди Бандева ме желае с всичките си 180 килограма.
Познаването на плитката мисъл на русофилът не е параноя. Не изпо=итвам страх от безпрдметните ти докладиОбмислях предложението ти, бе глупи. Параноята си е съпътстващ симптом на психичните отклонения, та реакцията ти не е никак учудваща.![]()
Кажи коя е фирмата брат, за да и дам и аз негативен рейтинг.Ще ви кажа руска случка отскоро. Оставих негативен рейтинг на една фирма от която бях много разочарован, онлайн го оставих, учтиво написах без да обиждам, като собственикът е руснак, и ми пише, много тънко да ме плаши с бой, че ще ми прати мутренца-борчета от Русия.
Бих ви съветвал много да внимавате кого обслужвате, на кого продавате, на кого помагате тук и извън в България. Империастическото мислене на руснака е по-силно от това на американеца. И не говоря за правителство, а за нормални граждани. Говорил съм с американци, имали сме търкания с такива, но никога никой не ме е плашил с бой, трепање или с полиция или с квото и да е! Решаваме си проблемите, и всеки по пътя си по живо по здраво. Пък камо ли ако оставиш ревю да ти се кани някой да те трепа, абсурд!
Американското правителство е гадост, но гражданина там от Южните щати и Северните до Монтана и Айдахо особено -- не подкрепя това, което се случва. Но просто е глас в пустиня заради либерализма.
Руския гражданин в България е достатъчно арогантен да говори на руски, не на английски! И е достатъчно арогантен да си мисли, че само защото сме граждани на малка държава, ще им се страхуваме, или могат да ни подкупят. Да, ама не.
Два дена по-късно ако дойде ново 1-звездно ревю, ще ми пуснат поръчка за трепање, като в John Wick. Ще дойдат професионални убийци от Задкавказието, въоръжени с мотики. П.П. Ще ти пиша на лично.Кажи коя е фирмата брат, за да и дам и аз негативен рейтинг.
Да видях, но не мисля че имаш база за притеснение. Качи я тък, за да знам коя е. Ще се погрижа тя да си отиде в Задкавказието.Два дена по-късно ако дойде ново 1-звездно ревю, ще ми пуснат поръчка за трепање, като в John Wick. Ще дойдат професионални убийци от Задкавказието, въоръжени с мотики. П.П. Ще ти пиша на лично.
Тези гейт@ци, дето го раздават толкова заплащшителни имат какво да крият. Подай ги насам и ще бъдат затворени, а на теб ще ти се извиняват.Два дена по-късно ако дойде ново 1-звездно ревю, ще ми пуснат поръчка за трепање, като в John Wick. Ще дойдат професионални убийци от Задкавказието, въоръжени с мотики. П.П. Ще ти пиша на лично.
Няма да пусна, че сериозно ме е страх и не искам да ми взривят апартамента или колата, както ти писах на ЛС, но ако някой недоволен клиент напише един ден, а според мен е на въпрос на време заради некоректното отношение, и то вече има писано в Гугъл Мапса (ревюта), ще отида и ще му харесам поста моментално!Да видях, но не мисля че имаш база за притеснение. Качи я тък, за да знам коя е. Ще се погрижа тя да си отиде в Задкавказието.Единственото, което ще ти дойде е молба от "професионални руски алкохолиици" за някое шишенце одеклон.
А коя беше фирмата?Няма да пусна, че сериозно ме е страх и не искам да ми взривят апартамента или колата, както ти писах на ЛС, но ако някой недоволен клиент напише един ден, а според мен е на въпрос на време заради некоректното отношение, и то вече има писано в Гугъл Мапса (ревюта), ще отида и ще му харесам поста моментално!