Ти не беше ли служител на точно тази банка? Извинявам се ако греша. Ходил съм в 2 клона извън София, 4-5, в София, на Плиска, на Черни връх, до УАСГ, до Лъвов Мост, на графа, включително и няколко пъти в централния на Стамболийски, там отношението е най-отвратително. Имаше една възпълна служителка, няма такъв темерут братче... Тва и в най-тежката държавна администрация няма такива отвратителни и нелюбезни хора. Навсичкото отгоре искаше човека да и остави празно подписано платежно, не помня защо. Не можах да го накарам да подаде жалба срещу това чудо...
Единствения човек на кеф в тая банка който съм виждал е един мениджър при който бях с мой близък, който договаряше индивидуални условия защото стана голям клиент на банката с много сметки, карти и т.н. После обаче трябваше да подпише някакви документи и ни препратиха към въпросната дама, изпари ни се кефа мигновенно щом отидохме при нея...
Ако ми кажеш в кой офис са любезни, поемам ангажимент да отида там и да пробвам услугите им и да дам обективно ревю във форума.