uni-web
Well-Known Member
Здравейте,
Колеги, срамно или не положението никак не ми е розово последните години.
Майната им на тези проблеми, но това вече си е подигравка с хората.
Майка ми, се хвана на работа преди време да работи на вестникарска бутка, нямам си на идея колко са били до момента, но жената сега след смяна на фирмите ми сервира това:
160 лева, за 4 седмици сутрин от 6 до два на обед.......
Знам някои ще кажат, че аз съм виновен, но и при мен положението не е розово (иначе да виновен съм защото не мога да я предпазя от това)....
Но има и друг казус, може ли фирмите да се гаврят така с хората?
Може ли 6 дни в седмицата да им слугуваш и накрая да се подиграват с теб с 160 лева за 4 седмици?
Къде живеем, и какво се случва. Жалко е, че не мога да помогна на майка си в момента, и ме е срам от това, но това си е жива подигравка.....
Надявам се да ме разберете колеги.
Колеги, срамно или не положението никак не ми е розово последните години.
Майната им на тези проблеми, но това вече си е подигравка с хората.
Майка ми, се хвана на работа преди време да работи на вестникарска бутка, нямам си на идея колко са били до момента, но жената сега след смяна на фирмите ми сервира това:
160 лева, за 4 седмици сутрин от 6 до два на обед.......
Знам някои ще кажат, че аз съм виновен, но и при мен положението не е розово (иначе да виновен съм защото не мога да я предпазя от това)....
Но има и друг казус, може ли фирмите да се гаврят така с хората?
Може ли 6 дни в седмицата да им слугуваш и накрая да се подиграват с теб с 160 лева за 4 седмици?
Къде живеем, и какво се случва. Жалко е, че не мога да помогна на майка си в момента, и ме е срам от това, но това си е жива подигравка.....
Надявам се да ме разберете колеги.