окДвамата най-добре да се фанете за ръчичка и да заминете некъде на почивка.
окДвамата най-добре да се фанете за ръчичка и да заминете некъде на почивка.
okДвамата най-добре да се фанете за ръчичка и да заминете некъде на почивка.
То не знам кое е по-лошо, че това е предлагането, или че това е търсенето. Тия се правят на маймуни, не защото искат, а защото това търси онази с айфона, гримираната като жокера. Гледам ги и не може да го събере ограниченото ми съзнание. Да кажеш, да го направиш за някаква дето си струва, а то.Правилно - първо бицепс, после като отидеш на кръчма да си нацепен. Селски тариклатлък. Особено, ако вкараш и лош поглед...
От днес вече на кръчма само с направление от джи-пи-то.То не знам кое е по-лошо, че това е предлагането, или че това е търсенето. Тия се правят на маймуни, не защото искат, а защото това търси онази с айфона, гримираната като жокера. Гледам ги и не може да го събере ограниченото ми съзнание. Да кажеш, да го направиш за някаква дето си струва, а то.
Някой знае ли къде точно мога да пусна жалба срещу коронавируса и решението на кой съд ще го накара да спре да се разпространява и да убива хора?
Някой знае ли къде точно мога да пусна жалба срещу коронавируса и решението на кой съд ще го накара да спре да се разпространява и да убива хора?
Те и като ни заключат пак ще кажат, че ГЕРБ са виновни.Кефи ме, как не смеете да мрънкате срещу сертификата. Защото го въведе правителството на Радев.
Това какво ти говори? Казах ти 1000 пъти, човек дето е учил гасене на пожар в Симеоново, няма как да се мери с човек, който е учил стратегическо планиране в щатите, ако ме разбираш...Кефи ме, как не смеете да мрънкате срещу сертификата. Защото го въведе правителството на Радев.
Още от сега ще го кажем - ГРОБ са виновни, наздраве!Те и като ни заключат пак ще кажат, че ГЕРБ са виновни.
Нервничък си ми днес, може би си мернал личната ФБ страничка на Радев? Там коментарите са много красноречиви. Прочети ги и после ни кажи, че това са хиляди тролове.Още от сега ще го кажем - ГРОБ са виновни, наздраве!
Прочети какво написах на tpin_boiko_trol в другата тема, отнася се и за теб.Нервничък си ми днес, може би си мернал личната ФБ страничка на Радев? Там коментарите са много красноречиви. Прочети ги и после ни кажи, че това са хиляди тролове.
Погледни и тая на тиквун - там са не по-малко красноречиви. Аз лично съм му писала в профила "умри гнидо" преди време. Тролове всякакви.Там коментарите са много красноречиви.
Смеещото се емотиконче е, понеже помислих, че питаш как да се запишем при психиатъра.@Leverage как да се запишем?