Krumov
Well-Known Member
Въвежда го ЕС не Радев. Ама няма как да се обърнете и да плюете по новия нацизъм налиКефи ме, как не смеете да мрънкате срещу сертификата. Защото го въведе правителството на Радев.

Въвежда го ЕС не Радев. Ама няма как да се обърнете и да плюете по новия нацизъм налиКефи ме, как не смеете да мрънкате срещу сертификата. Защото го въведе правителството на Радев.
Въвежда го ЕС не Радев. Ама няма как да се обърнете и да плюете по новия нацизъм налиЕдно време Хитлер въвел сертификатаи за расовата принадлежност. Саамо хора с арийски прозход може ли да позлват общетвените услуги и да посещават музей, театри, кино и т.н. Малко след това следва войната и края е известен на всички. Така, че после да няма злите комунити избиха цвета на нацията Отново
![]()
Изтрий тая срамотия, моля те. Смея се 5 минути вече!Въвежда го ЕС не Радев. Ама няма как да се обърнете и да плюете по новия нацизъм налиЕдно време Хитлер въвел сертификатаи за расовата принадлежност. Саамо хора с арийски прозход може ли да позлват общетвените услуги и да посещават музей, театри, кино и т.н. Малко след това следва войната и края е известен на всички. Така, че после да няма злите комунити избиха цвета на нацията Отново
![]()
От смях щях да си преба трейда на етериумаИзтрий тая срамотия, моля те. Смея се 5 минути вече!
Сега когато вече не се смееш, обясни на нас големите защо според теб ЕС няма пръст във въвеждането?От смях щях да си преба трейда на етериума![]()
Сега когато вече не се смееш, обясни на нас големите защо според теб ЕС няма пръст във въвеждането?
Само дето няма нищо общоМа те де да знаят, че това е обща система за ЕС, която тука се въвежда месеци след като се въведе на запад. Само идиот може да вярва, че това нямаше да дойде и тук, ако ще и папата да е на мястото на Радев. Най-вероятно е обвързана и с онея 12 милиарда, дето чакаме от там. Отделно 100 пъти се каза, че ще ни изолират и съсипят, ако не им играем по свирката, ама кой да разбира какво му се говори.... Дори не съм подозирал, че толкова прос... заблуден народ може да съществуват... Ама герберасти, какво да ги правиш.... Подхождаме със снизхождение и това е....
То не е според менСега когато вече не се смееш, обясни на нас големите защо според теб ЕС няма пръст във въвеждането?
Разбирам, че постковид синдрома ви удря яко ама чак толкоа да сте изкукали не ми се вярва.Само дето няма нищо общоСами даже си блъскате главата в стените от тъпотия само да защитите бащицата ЗЕлен чорап. Които ви закла с тая шитня зелен сертификат при 20% ваксинирани хахаха
То не е според менВъпроса ти е несъстоятелен и нелогичен! Нещо като шега да се послем вероятно
Как си го представяш звъни Урсула или Меркел на Зеления чорап и му вика:
---------------------------------
Меркел: Мuncho geben das grüne Zertifikat ein Die Bulgaren starben in den Krankenhäusern
Зеления Чорап Мунчо: Баси на Бойко не му викаше така...
--------------------------------
Като се замисля сигурно така е било![]()
Нима? Значи според теб ЕС и други подобни организации са просто думички, които ги повтарят чат пат по телевизията, но никога не ни засягат? Каква случайност, че цялото име на зеленото нещо се нарича "Цифров COVID сертификат на ЕС". Не вярваш ли? Гледай тук и гледай тук.Въпроса ти е несъстоятелен и нелогичен!
И сега забележи нашия няма да е такъв а ще си е само за територията на България
А знаеш ли колко ми пука какво правиш? Zero. В тая тема който пише свободни съчинения го карам да си ги защити.Подценяваш ме ти, нямам време да пиша фермани, трейдвам си криптото...
Добре четиА знаеш ли колко ми пука какво правиш? Zero. В тая тема който пише свободни съчинения го карам да си ги защити.
Ама нали знаеш, че следенето на дадена тема в тоя форум не е задължително. Една от малкото свободи, които още не са ни отнели.@nandibandi аз мнение имам, но темата е буламач отдавна. Не да се затваря, а да си я направите по-строго свързана с ваксинацията. Но обичайния манталитет на форумите и особено българските я е превърнала в типична тролска тема. @AseasRoa иска някой трол да си защитава тезата, това е някакво DEJA VU и нонсенс от коя да е подобна тема от нашите форуми.
Каквото смислено и конкретно е имало да се каже вече е трудно откриваемо.
То е пределно ясно, че ваксинациите са свързани с много други неща, и за тях би трябвало да има малко по-отделна тема.
Направо типично става нещо от сорта "кой не скача е червен". Честно казано, последните страници единствения смислен коментар е на @Krumov
Аз обаче пускам в офтопик и то общи теми и ако спамя, спамя там, не спамя в сериозни теми и в теми-обяви.Ама нали знаеш, че следенето на дадена тема в тоя форум не е задължително. Една от малкото свободи, които още не са ни отнели.
Това е една от малкото теми във форума, която не е пусната от теб.
Свободен си да напуснеш "буламача" и да си пуснеш нова тема под надслов "Как днес си почесах гъза". Успех.![]()