Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Оф, божкеее... д-р Стефчо беге - гастроентеролога, дава оценка на имунолог с международен авторитет.
У щаба нямаха и един специалист. Фърляха кал по Мангъров и Кантарджиев, последният прави ваксини, те му се репчат разни хирурзи и обикновени чиновници.
До ден днешен не вдявам логиката да може в автобус и метро, пък в планината да не може.
Ае, тия около вас дето се набодоха - тъй ли се хилят на всичко и всички? Като невменяеми идиоти.

Фърляха кал по Мангъров и Кантарджиев
Лека корекция - Чорбанов. Кантарджиев е пияндето с мустачките. При него си личеше, че го прави само за пари и дори с леко неудобство.

Другите пропагандатори влагаха такъв комсомолски ентусиазъм в отричането на всички достижения на медицината, че още се втрисам като се сетя за двете лелки и за киселото гъзе д-р Стефчо беге.

Ето нещо, което пряко засяга нашите ваксъри

1658222508840.png

Лека корекция - Чорбанов.
Моя грешка.
Интересно дося що не са налагали друго достижение на науката. Примерно да ти налагат телевизор телефон или кола.
Кво толкоз турят в тия бъркочи, че толкова държат да ни ги наливат!

Кво толкоз турят в тия бъркочи, че толкова държат да ни ги наливат!
Нанотехнологии - графенов оксид. Номерът е да светиш на радара. ;)

Реманде, слагай смеещо се емотиконче, да не пропуснеш.

Новата наука: вЕрваме безропотно на фарма-мафията. Хубаво е...

1658224913496.png

Както е тръгнало няма и да ни искат разрешението да ни ги бучат на 3 месеца.

Хихи, от лагер се излиза от гроб не.
Много ви се иска, лекета, да правим неща против волята ни. После като ви го туря на когото трябва и пищите като в детската градина.
Гледахте ли последното видео на Виста, Руменчо, баш на вас сипва. Нещастниците, дето нямат ни характер ни възможности!

Последно редактирано:
И новата демокрация точно толкова недоклатена, колкото и новата наука.

С нетърпение чакам да започнат да ви задължават да оправяте майките си, та белким се усетите, че нещо не е наред в новия световен ред.

После като ви го туря на когото трябва и пищите като в детската градина.
То дори няма смисъл да им го туряш. За да са такива, живота вече им го е турил. Хейтърите и троловете никога не са доволни от живота си. Те затова го правят, за да си запълват душевните празноти. Но ти добре разбираш това състояние когато в другата тема интензивно хейтиш бай хойна :D

С нетърпение чакам да започнат да ви задължават да оправяте майките си
Евала бе мацко, как може да баннат такава сладурана! По-мъж си от тия плюнки дето ще ги карат всеки сезон наново да теглят руската рулетка.
Тия говеда дето и нас карат да ставаме опитни мишки на Бурла, освен от псувни друго не отбират!
После църкат като... еми като опитни мишки!

Последно редактирано:
Евала бе мацко, как може да баннат такава сладурана! По-мъж си от тия плюнки дето ще ги карат всеки сезон наново да теглят руската рулетка.
Тия говеда дето и нас карат да ставаме опитни мишки на Бурла, освен от псувни друго не отбират!
Ма, не са ме банвали, бе мацко. Което е странно, защото не спазвам много, много етикета и благородните девици понякога роптаят. :D

Ма, не са ме банвали, бе мацко. Което е странно, защото не спазвам много, много етикета и благородните девици понякога роптаят. :D
Странно наистина, у форума на дивата цензура.
В Австралия ли беше, умуват в нета да не може да се пише анонимно, и като нищо ще искат зелен сертификат.
Ние сме им черните овце.
Преди нали се отваряше на Ванчо за дето някви числа не видял правилно.
Аз дори не съм писал квото тоя малоумник ми приписва. Дадох данните от ВАЕРС, останалото той си го съчини, май си и вярва.

Не знам кой те кара да си опитна мишка и да играеш на руска рулетка. Аз не съм ваксиниран и никой не ми е давал зор за абсолютно нищо.
Хихи, от лагер се излиза от гроб не.
Много ви се иска, лекета, да правим неща против волята ни. После като ви го туря на когото трябва и пищите като в детската градина.
Гледахте ли последното видео на Виста, Руменчо, баш на вас сипва. Нещастниците, дето нямат ни характер ни възможности!
Гледай на кого го "туряш", защото аз не репортвам и хич не ме вълнува дали няма да ти изредя роднините до 9-то коляно.
С нетърпение чакам да започнат да ви задължават да оправяте майките си
Само за тези неща мислиш. Руска ценностна система...

Странно наистина, у форума на дивата цензура.
В Австралия ли беше, умуват в нета да не може да се пише анонимно, и като нищо ще искат зелен сертификат.
Ние сме им черните овце.

Всъщност, форума е доста ларж откъм модерация, стига да не настъпиш някоя от придворните дами на ''госпожата''. Тогава тя (госпожата) реагира скорострелно.

Само за тези неща мислиш. Руска ценностна система...
Всъщност не. Искаш ли друга аналогия? Например, ''като започнат да ви отнемат децата''? Вече се прави, а както видяхме, китайските методи бяха доста бързо въведени в целия ''демократичен'' свят преди 2 години. Що па не пак?

Всъщност, форума е доста ларж откъм модерация, стига да не настъпиш някоя от придворните дами на ''госпожата''. Тогава тя (госпожата) реагира скорострелно.
Еми не може да се оплачеш от фирма. Не може да отговориш на ваксърче, дето се мъчи да ти вмени от неговата простотия. Форумът беше някога нещо, ся е борса за фейсбук странички.
Не знам кой те кара да си опитна мишка и да играеш на руска рулетка. Аз не съм ваксиниран и никой не ми е давал зор за абсолютно нищо.
Е тогаз кви ги дърдориш да ме пандизели ако откажа четвърта доза?
Гледай на кого го "туряш", защото аз не репортвам и хич не ме вълнува дали няма да ти изредя роднините до 9-то коляно.
Зачитай ми правото да си решавам аз за моето тяло, не по тъмна доба НЕизбирани лелки (Урсула) да се договарят с гръцки евреи (Бурла). Да решават вместо мен кво да правят с тялото ми.
Не ми стъпвай в личното пространство и няма да те псувам.

@ReminD , братче, ти да не си идиот? То не е срамно, идиотията е болест. Хилиш се кат неадекватен.

Горе