Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Еми не може да се оплачеш от фирма. Не може да отговориш на ваксърче, дето се мъчи да ти вмени от неговата простотия. Форумът беше някога нещо, ся е борса за фейсбук странички.
То ако не са фейсбук страничките ще остане само свърталище на руски наркомани, тролове и разни с реферални линкове. По цял ден ще се карате кой с какво се боцнал и кой какво взривил. Добре, че някой още говори за някакъв бизнес тук.

Е тогаз кви ги дърдориш да ме пандизели ако откажа четвърта доза?
Не знам защо си мислиш, че ме интересува кой ще пандизят.

Зачитай ми правото да си решавам аз за моето тяло, не по тъмна доба НЕизбирани лелки (Урсула) да се договарят с гръцки евреи (Бурла). Да решават вместо мен кво да правят с тялото ми.
Не ми стъпвай в личното пространство и няма да те псувам.
Явно тялото ти е важно, защото за моето още никой не се е борил да ме ваксинира. Може би си специален.

Хихи, от лагер се излиза от гроб не.
Много ви се иска, лекета, да правим неща против волята ни. После като ви го туря на когото трябва и пищите като в детската градина.
Гледахте ли последното видео на Виста, Руменчо, баш на вас сипва. Нещастниците, дето нямат ни характер ни възможности!
Ти си много тъпо парче. И възрастните ли хора не трябва да се боцкат, я кажи. С твоята шибана пропаганда убиваш ти хората, нали си наясно?

Киров, никой няма да те завърже и да те боцка, ама остави другите да правят това, което смятат за добре.

Я да си припомним отново онази интересна графика - Умиранията в България по седмици - и да видим как вървят нещата там. Най-отдолу има два файла с числа. Ето какво изчислих сега аз.

За годините преди короната имаме средно по 2100 умирания на седмица. Като знам това число, за всяка седмица от 2020, 2021 и 2022 изчислявам колко умирания над (или под) 2100 са записани, сумирам ги и получавам едно число над 66,000. Това число е почти два пъти повече от умрелите от Корона според worldometers - 37,301 към момента.

Да попитам @ReminD, който още не съм го питал тоя въпрос - Как си обясняваш това, че в статистиките на НСИ броя на умрелите над нормата са почти 2 пъти повече, отколкото официално са умрели от Ковид? За 37,301 от тях знаем какво ги е убило (Ковид), но какво е убило останалите >29,000? Дори ще ти спестя екстра въпроса: Защо не се говори за това по телевизията, защо всеки път обявяват само половината от умрелите.

@ReminD, още чакам отговор и на предишния ми въпрос.

Тедка, ти като най-голям хипохондрик, държа да те предупредя навреме. Виж какво се случва:

Хората почнали да мрат на плажа докато си се печат на слънце. Вакснатите, най-вероятно. Което значи, че точно ти си в потенциална опасност. Ако ходиш на море, пази се, не стъпвай на плажа, че после ще липсваш на Етера и Нанди.

Ако ходиш на море, пази се, не стъпвай на плажа, че после ще липсваш на Етера и Нанди.
Никво море, да си стОи у Софията. Кво ше прайм без Тедката?! Той е душата на темата (и не само на тая, тя нали се явява продължение на 2-3 по-стари, когато още не съм бил форумно роден, в които също Тедката е бил душата; теб сигурно затова ти е писнал...)

@ReminD, още чакам отговор и на предишния ми въпрос.
Добре, че само така го казваш, а не чакаш наистина. (То, не че ако дочакаш, не знаеш кво ще дочакаш - там промяна няма и няма да има.)

Тедка, ти като най-голям хипохондрик, държа да те предупредя навреме. Виж какво се случва:

Хората почнали да мрат на плажа докато си се печат на слънце. Вакснатите, най-вероятно. Което значи, че точно ти си в потенциална опасност. Ако ходиш на море, пази се, не стъпвай на плажа, че после ще липсваш на Етера и Нанди.
Не съм никакъв хипохондрик, но за разлика от теб и някои индивиди имам нещо над раменете си. А и вече бях на морето, пазих се. Благодаря за загрижеността.

Да, Славчев, смешни приятелю. Ти ако си хремав и заразиш родата си, няма ли да изпиташ капка вина? Или ще им кажеш: е, то е грипче, споко!

И тук е интересно
Да, Славчев, смешни приятелю. Ти ако си хремав и заразиш родата си, няма ли да изпиташ капка вина? Или ще им кажеш: е, то е грипче, споко!
А бе глупи, 100 пъти ти го казаха вашите шамани, че дори и вакснатите заразяват, та даже повече, щото уж са с някакви измислени привилегии. То даже малоумните вече не вярват на мантрите, ама все ще се намери някой "загрижен"...

И тук е интересно

А бе глупи, 100 пъти ти го казаха вашите шамани, че дори и вакснатите заразяват, та даже повече, щото уж са с някакви измислени привилегии. То даже малоумните вече не вярват на мантрите, ама все ще се намери някой "загрижен"...
Заразявали сме повече? Хахахаха, дообре. Като намалява вирусният товар значи заразяваме повече. ОК, колко си прав само...

Бавно, но стремглаво!

1658257091575.png

Заразявали сме повече? Хахахаха, дообре. Като намалява вирусният товар значи заразяваме повече. ОК, колко си прав само...
Я пак погледни статистиките на най-ваксинираните държави, извади си сметалото, че явно си зле с математиката и пак говори. 1 смислен довод нямаш, от 2 години слушаме само как нямаш търпение да се набодеш, но гейските ти изпълнения вече отегчиха всички.

Бас хващам, че още вярваш в дядо Коледа.

Я пак погледни статистиките на най-ваксинираните държави, извади си сметалото, че явно си зле с математиката и пак говори. 1 смислен довод нямаш, от 2 години слушаме само как нямаш търпение да се набодеш, но гейските ти изпълнения вече отегчиха всички.

Бас хващам, че още вярваш в дядо Коледа.
Преди седмица слушах една като теб. На 43 е. Неваксинирана. Е, днес е супер болна. Дали не съжалява за избора си??? Все тая, ти си кон с капаци.
Децата вярват в Дядо Коледа. Помисли над това!

Преди седмица слушах една като теб. На 43 е. Неваксинирана. Е, днес е супер болна. Дали не съжалява за избора си??? Все тая, ти си кон с капаци.
Децата вярват в Дядо Коледа. Помисли над това!
Ти па все на такива драми попадаш. Айде излез от филма и си отвори малко прозореца. Повече не ме цитирай и не пиши, отчайващ си!

Преди седмица слушах една като теб. На 43 е. Неваксинирана. Е, днес е супер болна. Дали не съжалява за избора си???
Колко вида антибиотици изгълта в началото?

Ти па все на такива драми попадаш. Айде излез от филма и си отвори малко прозореца. Повече не ме цитирай и не пиши, отчайващ си!
Добре, г-н бизнесмен, изпълнявам покорно заповедите ти. А ти тогава не ми се присмивай, квит ли сме?

Горе