Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ти си много тъпо парче. И възрастните ли хора не трябва да се боцкат, я кажи. С твоята шибана пропаганда убиваш ти хората, нали си наясно?
Киров, никой няма да те завърже и да те боцка, ама остави другите да правят това, което смятат за добре.
Чааакай малко, именно вие инокулираните боклуци ни карате да се бодем, че да можем да ходим на работа, в магазин, в университет и т.н.
Аз не ви сприрам да правите квото щете. Дори е препоръчително да се бодете по-честичко.
Ти нямаш права на тоя свят. Запомни го най-после.
Ти нямаш права, леке опитно! Аз имам, пише ги черно на бяло в законите.
Тия дето ги престъпиха са за бесило. Буквално престъпиха половината закони, че да направят Бурла още по-супербогат. Просто едни пари, жертвите сте вие.
Косвено и аз.

Преди седмица слушах една като теб. На 43 е. Неваксинирана. Е, днес е супер болна. Дали не съжалява за избора си??? Все тая, ти си кон с капаци.
Децата вярват в Дядо Коледа. Помисли над това!
Всеки има законното право да е неправ, да съжалява, да боледува и т.н. Тия дето се осакатиха с инокулация да не би да не съжаляват че се набодоха? Само тия умрелите не съжаляват.
То ако не са фейсбук страничките ще остане само свърталище на руски наркомани, тролове и разни с реферални линкове. По цял ден ще се карате кой с какво се боцнал и кой какво взривил. Добре, че някой още говори за някакъв бизнес тук.
За къв бизнес сте говорили, че съм нещо не в час?
Не знам защо си мислиш, че ме интересува кой ще пандизят.
Ще те заинтересува, нали не си се инокулирал колкото пъти кажат?
Явно тялото ти е важно, защото за моето още никой не се е борил да ме ваксинира. Може би си специален.
В Канада зорлем ги фалираха, който откаже да играе руската рулетка на Бурла. У Австрия буквално пандиз и зверска глоба. Гърция, Италия - глоби и то на най-уязвимите. Ще ги уморят от глад, щото ги спасявали!

Чааакай малко, именно вие инокулираните боклуци ни карате да се бодем, че да можем да ходим на работа, в магазин, в университет и т.н.
Аз не ви сприрам да правите квото щете. Дори е препоръчително да се бодете по-честичко.
Ама ти не разбираш. Той е убеден, че мерките и ваксинките помагат на хората да не се заразяват, защото така са му го казали по телевизията. Нищо, че всички официални графики и числа показват обратното, което е лесно да се види. То затова аз като ги накарам да ми ги обяснят и или мълчат като пукели, или се хилят като репи.

Ама ти не разбираш. Той е убеден, че мерките и ваксинките помагат на хората да не се заразяват, защото така са му го казали по телевизията. Нищо, че всички официални графики и числа показват обратното, което е лесно да се види. То затова аз като ги накарам да ми ги обяснят и или мълчат като пукели, или се хилят като репи.
Нещо им бъркат в мозъците, като се набодат и се зомбират. Хилят се на болни на легло и умиращи, искат у затвор да ме вкарват дето не съм като тях, пречел съм да се бодат, представяш ли си!
Аз им разправям по 2 пъти да си турят 4-те дози, да стане гъза им като таралеж, оно не тъй ами пак аз им преча. Благородно им отстъпвам мойте дози, досегашните и бъдещите.
Те не ме пущаха и в нужника, после аз съм пречел да правят квото искат.

Нещо им бъркат в мозъците, като се набодат и се зомбират.
Ти вероятно си изпуснал, но това тяхното си има обяснение. То е процес, който е добре обяснен от един професор Mattias Desmet, нарича го Mass Formation. В YouTube има няколко видеа в които лично той обяснява за това и са много интересни, макар че дълги. Аз пробвах да го обясня накратко преди време в този пост: https://www.predpriemach.com/threads/Ваксинирахте-ли-се.87684/page-179#post-1003496

Ти вероятно си изпуснал, но това тяхното си има обяснение. То е процес, който е добре обяснен от един професор Mattias Desmet, нарича го Mass Formation. В YouTube има няколко видеа в които лично той обяснява за това и са много интересни, макар че дълги. Аз пробвах да го обясня накратко преди време в този пост: https://www.predpriemach.com/threads/Ваксинирахте-ли-се.87684/page-179#post-1003496
Абе верно имаш писателски заложби! Не е ирония!

Абе верно имаш писателски заложби! Не е ирония!
+1. Кратко, увлекателно и на всичкото отгоре с психологична насоченост. Ти да видиш...

+1. Кратко, увлекателно и на всичкото отгоре с психологична насоченост. Ти да видиш...
Никъде не беше обяснено това нещо и трябваше да измисля някакво кратко обяснение. Също така го намирам и за малко трудно за разбиране, но като се разбере човек си казва "ахаа" и затова го препоръчвам. Сега гледам има доста нови интервюта с Mattias Desmet в YouTube и не знам кое е най-добро, но те общо взето се повтарят.

Сега гледам има доста нови интервюта с Mattias Desmet в YouTube и не знам кое е най-добро, но те общо взето се повтарят.
Не го знам да ти кажа. Ако е с психологическа насоченост, по-скоро съм запознат със старата школа - Юнг, Фройд, Адлер, Ериксън и т.н. С когнитивна, невро и другите подобни съм на познания тип "обща култура".

Не го знам да ти кажа. Ако е с психологическа насоченост, по-скоро съм запознат със старата школа - Юнг, Фройд, Адлер, Ериксън и т.н. С когнитивна, невро и другите подобни съм на познания тип "обща култура".
Не знам дали психологията на старата школа обяснява добре Ковид психологията, защото Ковид психологията е психология на масите. Поведението на хората се разглежда не индивитуално, а като голяма група. Овча психология общо взето :)

Не знам дали психологията на старата школа обяснява добре Ковид психологията, защото Ковид психологията е психология на масите. Поведението на хората се разглежда не индивитуално, а като голяма група. Овча психология общо взето :)
Не, не дава. Тя е по-скоро основа и доста от нещата са недоказуеми или невярни. Просто фундамент и насоки за наши дни, когато имаме необходимата технология и възможности да тестваме.

Някои от стартите номера работят де. Примерно пламенника на Фройд е организирал успеваемо лансирането за пушенето на цигари от жени. Първите PR опити също се базират на старите книги...

Е то кво изобщо значи "психологията от старата школа"?:) Да не би да е една обща психология от една стара школа, а не много с много разклонения, които пък от своя страна се базират и на (познания, сведения, теории от) по-стари школи. (Един от най-тачените психоаналитици в бг, мой познат по стечение на обстоятелствата, ми е казвал например, че "Свети Августин е първият душевед". Според него; друг ще каже друго.)

/Той и самият Фройд е организирал цял успешен бизнес модел със стари дами от заможни фамилии. И май не им е помогнал много да "преодолеят проблемите си".:)

//"фундамент и насоки за наши дни, когато имаме необходимата технология и възможности да тестваме":) Кои "имаме [необходимата технология]" и "тестваме", ние ли?:) И какво се цели с тестовете?... Са интересни въпроси, които могат да бъдат предмет на изследване.

///Нали знаете едно от най-модните в съвременната психология: теоретик на конспирацията (вече узаконено като заболяване в някои страни). Което ще се развие и ще е неотменна част от бъдещето. Силно свързано е и с темата.

Специалистите и институтициите от "психо сектора" са едно от няколкото основни ударни звена, в настоящето и преди всичко в бъдещето. Тва ако не му е ясно като бял ден на някой, не знам.

Прав си. Фройд реално няма нито 1 документиран излекуван пациент. Даже май в автобиографичните книги за него се пишеше за случай, в който жена е страдала от запек и той й е подметнал, че това е символика това факта, че е алчна и се "стиска". Преписала му е къща, която той продал, а резултатите - сещаш се - нулеви. И все пак човека е бил от еврейски произход и си го е бивало да прави пари. Времената са били благоприятни (защото хората са били затворени) да направиш култ към секса. Племенникът му, обаче е използвал същите "инструменти" и е бил доста по-преуспял и "доказал" ефективността на методите. Става въпрос за т.нар. "внушение", което се използва и в наши дни. Виждаш реклама с плаж, щастливи хора, купон, изпотени женски тела и реклама на Кока-кола. Като влезеш по-късно в магазина и на витрината една до друга има 2 бутилки - кола и студен чай, подсъзнателно избираш колата. Познай защо? Чая (макар и студен) го свързваме с китайците, докато Колата мозъка вече я свързва с купони и позитивно настроение ;). Та това "основата", която се използва и в наши дни.

Технологията да се изследват мозъчните вълни и така нататък я имаме. Друг е въпроса, че давайки по един инструмент, например нож на готвач и психопат ще получиш коренно различни резултати. В наши дни почти никой няма интерес да те "лекува" - било от болест, било от комплекс, било от друго. Затова и се измислят нови и нови болести и диагнози, целящи да генерират пари, което е логично. Докато човечеството се фокусира на акцент финанси ще бъде така. Предимствата са развиването на конкуренцията и креативността, недостатъците ги описа сам.

Колко собственици на фармацевтични компании имат интерес да ти дадат перманентен лек за косопад, потене или каквото и да било? С разработването на нови методи за лечение на хронични болести по същия начин. Кое е по-изгодно? Да ти бие 1 инжекция/операция и да те излекува от Алцхаймер/рак/диабет/астма и да вземе 100млн годишна печалба и край или да те налива с различни лекарстава, които те "поддържат" и да взима в най-лошия случай същата сума, но годишно? Да не говорим за лекарства от страничните ефекти на първоначалните лекарстава - купуваш антибиотик и паралелно с това пробиотик, заради страничните ефекти от антибиотика ;)

Пак казвам - с нож можеш да твориш като готвач и да унищожаваш като убиец; )

Друг е въпроса, че давайки по един инструмент, например нож на готвач и психопат ще получиш коренно различни резултати. В наши дни почти никой няма интерес да те "лекува" - било от болест, било от комплекс, било от друго. Затова и се измислят нови и нови болести и диагнози, целящи да генерират пари, което е логично. Докато човечеството се фокусира на акцент финанси ще бъде така. Предимствата са развиването на конкуренцията и креативността, недостатъците ги описа сам.

Колко собственици на фармацевтични компании имат интерес да ти дадат перманентен лек за косопад, потене или каквото и да било? С разработването на нови методи за лечение на хронични болести по същия начин. Кое е по-изгодно? Да ти бие 1 инжекция/операция и да те излекува от Алцхаймер/рак/диабет/астма и да вземе 100млн годишна печалба и край или да те налива с различни лекарстава, които те "поддържат" и да взима в най-лошия случай същата сума, но годишно? Да не говорим за лекарства от страничните ефекти на първоначалните лекарстава - купуваш антибиотик и паралелно с това пробиотик, заради страничните ефекти от антибиотика ;)

Пак казвам - с нож можеш да твориш като готвач и да унищожаваш като убиец; )
По принцип е така, прав си, но конкретният (близо двугодишен) случай е друго нещо, съвсем различен. Аз лично нито искам, нито очаквам да си запознат с детайли, да следиш и т.н (същото не очаквам за който и да е друг). Но спрямо мен, в конкретният случай това обобщение е абсолютно неприложимо, става дума за напълно различен филм. Но не отричам, че подобно опростяване е полезно, защото носи спокойствие (особено на активно мислещите).
Това няма значение за теб (навярно), не трябва и да има. Мисли си го както прецениш.
Аз само да кажа.

Ето защо самотните души като Тедката толкова безрезервно вярват във всички абсурди на създалата се ситуация. Бих казал задължителен материал за всички, макар че е леко дълъг.

Значи за да бъде толкова лесно хипнотизиран, Тедката е имал:

1. Слаба връзка с хората около него
2. Липса на смисъл в нещата, които прави
3. Натрупано безпокойство, без да може да определи от къде идва или как да го реши
4. Натрупани неудовлетворение и гняв
Тва па е супер обобщително и опростително, и изведено в някакви крайни положения, не знам за кой важи. (Прилича повече на сценарий/книга, отколкото на реално описание.) Повечето хора ли са така? Абсурд (особено за "слабата връзка" и "липсата на смисъл" - те общуват и намират смисъл в заниманията и животите си като цяло. Като има кажат "може да ви се отнеме ако...", става филма..)

Откъде-накъде и едно от тия ще важи за Тедката? Що да е самотен и да има слаба връзка (доста отворен и общителен ми се вижда, според мен има доволно приятели/компании); липса на смисъл (не съм забелязал, но не знам; смисъл в живота е обширно понятие, и лично, отвън може да не личи); безпокойство (за страшната корона - да, но по принцип не ми се вижда трайно обезпокоен)... Според мен малко от горните важи за него и става дума за друг филм. (Знам, че втора-трета тема поред е супер конскапашки по темата и понякога нагъл и обиждащ, но не ми се вижда свита, обезпокоена душа с лоши връзки..)

(Инак го знам Десмет-а, четох нещо по него, уважават го насам-натам.)

Всички усмивки на Римайнда - сложени по едно и също време. Пуснал е един от неговите ботове да ни се смей сигурно.
(Така че не ви се смее на постовете - не ги чете. Гледам, че питаха леко изнервено някои що се смеел.)

След близък контакт цял ден с Ковид болна съм отрицателен. Не, ваксините не помагат, прави сте...

Горе