Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Към кого да си прехвърлят недоволството? Хора, които се страхуват от вирусна инфекция в най-слабите ѝ вече варианти, не е трябвало да стават лекари. Още по-малко да получават редовни суми за всеки свой пациент по НЗОК. Визирам джи-пи-тата. Ся, ако ида с ковид при очния си лекар, той има пълното право да откаже да ме лекува.
Колко само не познаваш материята. Как успя да дадеш пример с очен лекар, една от най-лесните лекарски професии.

Колко само не познаваш материята. Как успя да дадеш пример с очен лекар, една от най-лесните лекарски професии.
По-лесна от тази на джи-пи - раздавач на направления???

Ти лекувал ли си очна туберкулоза? Оперирал ли си очи? Едно изследване за очила направил ли си, за да даваш оценка, познавачо на материята???

Сигурно имаш близък фелдшер, който се изпуска в гащите при думата ''ковид'', ама да ти кажа, че вирусните инфекции допреди 2 години бяха смешка дори за селските доктори.

Ебаваш се с човек
Еее, знаеш ли колко пъти го виждам това, само от едната страна да се погледне. Хората си прехвърлят недоволството от рестрикциите към към медиците, които виждат, с които се срещат

Ти лекувал ли си очна туберкулоза? Оперирал ли си очи? Едно изследване за очила направил ли си, за да даваш оценка, познавачо на материята???

Сигурно имаш близък фелдшер, който се изпуска в гащите при думата ''ковид'', ама да ти кажа, че вирусните инфекции допреди 2 години бяха смешка дори за селските доктори.
Леле, Ковидът изнерви и Нандиту. Каке, изпуши един фас и ни еби майката на нас!

А не мислиш ли, че е точно обратното? :)
Е твоята графика показва че най-много мрат от ковид 72-годишните, следвани от 75 годишните... и колкото повече се увеличава възрастта, толкова по-редки са случаите.

Гледай че сред 101-годишните почти нямаме смъртен случай, свързан с Ковид!

Е твоята графика показва че най-много мрат от ковид 72-годишните, следвани от 75 годишните... и колкото повече се увеличава възрастта, толкова по-редки са случаите.

Гледай че сред 101-годишните почти нямаме смъртен случай, свързан с Ковид!
Действително това показва графиката, но защо?

Айде и Д-р Зеленко тепаха, дето лекувА големците в Белия дом, вкл. и президента. Беше скептичен към инокулациите и замина млад. Не от Ковид, разбира се. Кой'т неще да мре от инокулации го праят да умирка от друго.

Действително това показва графиката, но защо?
Защото повечето 101-годишни са последователи или на Петър Дънов, или на бог Кришна.

Демек нещата са на много хай левъл и не се умира лесно, пък като все пак умрат, толкова бързо се прераждат, че статистиката я успее да ги хване, я не.

Демек нещата са на много хай левъл и не се умира лесно, пък като все пак умрат, толкова бързо се прераждат, че статистиката я успее да ги хване, я не.

Ти тотално объркА цялата доктрина на източните философии.

Всъщност, идеята на тия учения и практики е да се прекъсне цикъла на реинкарнациите. В смисъл, съществуването в материалния свят е наказние, но и училище за низшите души. Когато се изучиш, станеш възвишен и се ''дипломираш'', спираш да се проявяваш във физическа форма. Тя е само за low level душиците, които ги е страх от вируси и се интересуват от статистики. ;)

Ти тотално объркА цялата доктрина на източните философии.

Всъщност, идеята на тия учения и практики е да се прекъсне цикъла на реинкарнациите. В смисъл, съществуването в материалния свят е наказние, но и училище за низшите души. Когато се изучиш, станеш възвишен и се ''дипломираш'', спираш да се проявяваш във физическа форма. Тя е само за low level душиците, които ги е страх от вируси и се интересуват от статистики. ;)
Е, аз казвах, че не знаят за вярванията и религиите , ама ..
Никой не ги кара и да знаят де, но …
Не говоря за контрата, щот той не спори

Защото повечето 101-годишни са последователи или на Петър Дънов, или на бог Кришна.
Дай малко по-сериозно де. Така ли ще ги учим джихадистите да разбират правилно графиките? Проява на неуместен хумор виждам постоянно и от тях, те друго по-оригинално не могат да измислят.

Та графиката пада при по-възрастните просто защото с всяка следваща година има все по-малко хора, достигнали до тази възраст. Умряли са от болест, наречена Старост, която мори хората от хилядолетия.

Ето и как е изглеждало разпределението на живи хора по години към 31.12.2021. Данните са от НСИ:
1658392018139.png

101 годишните Дъновисти просто са една шепа.

Ако ни интересува каква е вероятността човек да се гътне от Корона по години, трябва да комбинираме двете графики и така ще получим вечно растяща графика, изглеждаща като Биткойн по време на балон. Просто няма да го има този спад след 72, вместо това ще продължи да се увеличава.

Защо си толкова куха?

Когато се срещнете лично с Тедката и той ти обясни за миналото си, за детските си травми, за лимитиращите му вярвания и всичко, което се обяснява на един психолог, само тогава ще знаеш до каква степен отговаря на характеристиките на Десмет :) Аз дори не знам Тедката мъж ли е или жена.
Прилича на тънък намек, че е утка.

Когато се изучиш, станеш възвишен и се ''дипломираш'', спираш да се проявяваш във физическа форма.
Така е на теория. Ако беше и на практика, сега нямаше да съм тук и да ви наливам акъл. Уви...:(

А ти си почти пълен. Дебил.
Това сигурно е по повод новия ми форум. Прост си и не можеш да наливаш никакъв акъл, някой трябва да ти прелива.

Е, аз казвах, че не знаят за вярванията и религиите , ама ..
Никой не ги кара и да знаят де, но …
Не говоря за контрата, щот той не спори
Стига го кътайте тоя контрата, де, стига де. (Риманди и той само на него не се смее, тц, тц..) Е-е, Е, ееееееее, баааси елитната контра. Страх ли ви е от него, уважавате го много ли, що ли? Не виждате ли, че е школован, долен сливналийски трол, ослепяхте ли? Ти му обясняваш, даваш му източници - официални, най-официалните, документи, държавни стратегии - то ти са смей кат пача и вика "ма то нема бе; зася са придържам към по-умереното..."

Бе лепи му две псувни, бе, кво го гледаш тоа темерут.

Това сигурно е по повод новия ми форум. Прост си и не можеш да наливаш никакъв акъл, някой трябва да ти прелива.
Кой ти е новия форум? (Да дода ми прелееш.)

Горе