Европа е дала разрешението си за ползване, съобразено с СЗО и още куп други лаборатории и организации.
Европа въведе "разрешени за употреба при извънредни ситуации" какви са разликите с "разришени при опеделени условия", мое си ги намериш сам.
Полезно.
E той ти намекна, че ЕС не са като във форума вирусолози и доктори, опират се на мнения на лаборатории / изследвания / мнения на експерти. Още ми е странно, че нищите ваксините.
Разрешението за употреба при извънредни ситуации позволява временна употреба на лекарство при определени условия до края на времетраенето на извънредната ситуация. Лекарството обаче остава без лиценз и не може да бъде пуснато на пазара, за разлика от случаите, когато е издадено разрешение за търговия (при определени условия).
Общо взето опирането е било нещо от сортаПри разрешение за употреба при извънредни ситуации, което представлява временно разрешаване на разпространение на неразрешен продукт (член 5, параграф 2 от Директива 2001/83) законодателството на ЕС изисква от държавите членки да премахнат административната и гражданската отговорност от производителя и титуляря на разрешението за употреба, когато тази употреба при извънредни обстоятелства е препоръчана или изисквана от държавата членка.
Инфото е "скрито" ама иде реч за 870.000.000 ойро.
То, не че е кой знае колко трудно да намериш и неЦензурирана версия на договораEU agreed to pay 870 million euros for supply of AstraZeneca vaccines by June, contract shows
The European Union agreed to pay about 870 million euros ($1.06 billion) for its supply of 300 million doses of AstraZeneca's COVID-19 vaccine and to receive them by June, the contract published on Friday by Italy's RAI television shows.www.reuters.com
AstraZeneca, which developed the vaccine with Oxford University, declined to comment.
Ми то ваксините са единствено полезни за такива като Вас, и то емоционално - вписват са идеално в тезата, какви сте герои, спасители на нацията.Ми то ваксините са единстено вредни за такива като Вас, и то емоционално - не се вписват в тезата, колко са опасни и вредни.
Ми то ваксините са единствено полезни за такива като Вас, и то емоционално - вписват са идеално в тезата, какви сте герои, спасители на нацията.
С ваксина. Ако пък не искат - ами няма да работят, няма да са полезни на обществото, ще висят във фейса и ще умуват с научна степен по вирусология от фейсбуук. Хайде стига, на либертарианеца ще му се погазят правата, иска да знае с какво ще го боцкат, като че ли кратуната му разбира нещо от ваксини. В един момент заради такива идиоти, ще почнем да висим откъм икономика. Като не може да се нагласи в обществото, няма да е част от него, и толкоз.Няма неразбрали, нали? Неразбрали "само" при какви условия ще могат да живнат, при....всяка нова вълна.
Аз съм напълно съгласен, истината обикновено се крие по средата, крайностите най-често са вредни, умереността е ключът към по-правилни изводи. Но при короната нещата не са съвсем така, и ти ако останеш достатъчно време ще го видиш. Всъщност вече си имаме един такъв двоен агент дето стои на двата полюса едновременно - @dimitur7/@entrepreneur7 (един и същ е, той създаде темата). Та той от началото хем иска да се боцне, хем го е страх дали "ваксините" не са световен заговор. Отстрани изглежда супер странно.От твоята камбанария - едва ли. А и за ваксиниране и като цяло ковид целенасочено не съм говорил. Само леко тийзнах в последния си пост, колкото да покажа, че бинарното мислене понякога е неадекватно. Знам, че тази дума ти навява други мисли, обаче в случая нямам предвид онези небинарни неща.
Аз имам още по-добро решение - задължителен Ивермектин за всички болни, ваксичките направо в контейнера за токсични отпадъци.Ето едно много добро решение https://m.dir.bg/dnes/svyat/chehiya-obmislya-zadalzhitelna-vaksinatsiya-za-vazrastnite
Задължителна ваксинация за Медици, полицаи, военни и хора над 60 г.
Я докат си там ги разпитай лично дали са вакснати и направи една мини статистика дали това е така. Любопитно ми е просто. От 10 човека колко ще отговорят положително.
Писна ми от тази теза.Обикновено са хора от по-ниските слоеве на обществото.
Като не изпитваш нужда да разпитваш хора, недей да ми твърдиш с такава убеденост какъв % били вакснати. Аз казвам наслуки за да те предизвикам, че са по-малко от 50%. Ти можеш да научиш с по-голяма точност колко само ако ги поразпиташ.Не изпитвам нужда да разпитвам хора. Правил съм достатъчно проучвания по темата. Включително модел на това как постове на антиваксъри се разпространяват в twitter.
Значи не знаеш колко са вакснатите, ама знаеш колко са антиваксърите. Дообре.Антиваксърите са около 20% от населението, вокални и агресивни.
Че като лесно се влияят от чуждото мнение, кажи им твоето мнение - да се вакснат. И гледай колко от тях ще го направят.Много несигурни и лесно се влияят от чуждото мнение. Често с психологични проблеми от типа на тревожни разстройства. Обикновено вярват и в други конспиративни теории.
Не знам нищо за Сърбия, но при нас ефективността съм я измерил, че е около 65% (закръглено на дяволското 66.6%) и то след анализ на официалните данни.Макар че Сърбия е бедна държава, но ваксинира голяма част от населението си със Sputnik и Sinovac. Проблема е, че това е доста стара технология - векторни ваксини, които са под 50% ефективни. mRNA работи по съвсем друг начин.
И кат са с най-слаба, та какво? Аз го намирам за предимство.Не е случайно, че държавите в ЕС с най-слаба ваксинация са от източния блок.
Писна ми от тази теза.
И като за начало дай дефиниция на антиваксър.