Давайте, давайте още картинки - тролове такива.
Щом споменах това : "бойко също искаше да строи белене - негов цитат от 2010 година: "АКО НЯМА АЕЦ БЕЛЕНЕ - НЯМА ДА ИМА ИКОНОМИКА И НЕЗАВИСИМОСТ"
Или той пак се бил объркал нещо? "
И темата се обърна и превърна в КОМИКС
БРАВО
ГЕРБЕРИТЕ ДА ВИ И** МАЙ***** ПРОСТА - ВСЯКА ТЕМА МИ РАЗВАЛЯТЕ ЕДНА ДИСКУСИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ - ПРЕДИ ПОНЕ ИМАШЕ ДРУГИ ГЕРБЕРИ, КОИТО ГОВОРЕХА ПО ТЕМАТА И СЕ ЗАЩИТАВАХА С ИЗРЕЧЕНИЯ ДОВОДИ, ТЕЗИ И ТАКА НАТАТЪК - ОТ 10 ПУСНАТИ ТЕМИ В ПОЛИТИКАТА - 10 СТЕ МИ ПРОВАЛИЛИ - ГОВОРЕТЕ СИ САМИ С КОМИКСИ ДЕБЕЛИ ТАКИВА
ЯАнимацията и картинките са за деца и мангали, това ли целите не мога да разбера
$INeed$ - ПИЧ - това за ДПС и АТАКА е пълна пропаганда - сериозно! Ако Волен не беше осигурил кворум - щеше да има служебно правителство и след 2-3 месеца пак избори и пак СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ и пак ЩЕШЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА КВОРУМА- ти това ли искаше??? Сега не ти ли е по-спокойно кажи честно? По бойково време ли ти беше по-спокойно? Волен го скъсаха от атаки - но си държи на позициите спрямо ЕС и Щатите - че са колонизатори и агресори и трябва да вървим към Русия.
Пич кво ревеш, пишеш в политиката и всеки има право на мнение. Ама вие верно сте фенове на Волен. И на вас нещо ви прещраква.АРЕ БЕ АДМИНИТЕ КЪДЕ СТЕ- 5 ТЕМИ МИ ПРОВАЛЯ ТОЯ КРЕТЕН БРЪМ БРУН - СПАМИ МИ С КОМИКСИ - СЪСИПВА ВСИЧКО ИСКАТЕ ЛИ АЗ ДА ПОЧНА ДА ВИ СЪЗДАВАМ РАБОТА КАТО ПРОВАЛЯМ ДРУГИ ТЕМИ А ? МЕН МЕ ТРИЕТЕ И ЦЕНЗУРИРАТЕ А ТОЯ КАПУТ МОЖЕ ДА ПРОВАЛЯ ВСЯКАКВИ ТЕМИ И ЩОМ МУ СВЪРШАТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЗАПОЧВА С КОМИКСИТЕ И ЗА СТАНИШЕВ И МОНИКА И НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ИЛИ ОНИЯ БОКЛУК БЛЕКИ ДЕТО МИ ПИШЕ НА ВСЕКИ ВТОРИ ПОСТ ЧЕ СЪМ ПЛАТЕНО КОМУНЕ И КОМУНОИДЕН БОКЛУК ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ - НЕГО ГО ОСТАВЯТЕ, АЗ КАТО МУ ОТГОВОРЯ МЕН МЕ ТРИЕТЕ - АЙДЕ МАЛКО МОДЕРАЦИЯ В ТАЯ ПОЛИТИКА - ПУСНЕ СЕ НЯКОЯ ТЕМА И ВЕДНАГА ЕЙ ТОЯ БОКЛУК МРЪСЕН НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ СМИСЛЕНИ - А СМЕНЯ ТЕМАТА И ПОЧВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ - ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ
Ама, ние сме отворени за дискусия. Води я. Айде, почваме. Кажи ми с какво този т.нар. партиот е заслужил твоя глас.
Аз моя мисля да го дам на Движение 21, примерно. Още обмислям и Първанов, но няма да е никой тукашен. Те не са заслужили моя глас. Кажи ми ти, защо да отида и да го дам на Волен.![]()
Татяна ДончеваСериозно:?:
Айдей, айде, една наша картинка казва повече от 10000 ваши думи.Спести си сърказма.
![]()
Ти кво, ще оставиш бай мангал ли пак да реши вместо теб?Казах примерно....но за момента това е.
![]()
Ти си знаеш... просто не бях срещал човек, който да зави подкрепа за нея. Иначе моя глас на орк не давам, от 96-та до сега нямам пропуснати избори.
Респект за което.![]()
Волен май ще пропусне следващото правителство. Как мислят останалите? На мен лично повече ми допада от всички други в момента, но не мога да си го обясня защо толкова големи изцепки прави този индивид? Кво му пречи да е нормален? И каква игра играе в този парламент?
Че прави изцепки прави, но Сидеров не е атака. Аз гледам кой какво говори в парламента и си преценявам, че това искам да чувам от депутатите, които съм пратил там с гласа си. Край на въпроса! Аз гласувам за политика, не за политици. Политиката на атака е най-близо до моите разбирания и затова гласувам за тях. Чакам с нетърпение деня в който ще се появи по добра националистическа партия за да гласувам за нея, но до тогава няма за кого... И на мен не ми харесват някои от нещата, които правят, но както казах, това е с което разполагаме. Другите не са приемливи за мен.
Респект за което.![]()
Волен май ще пропусне следващото правителство. Как мислят останалите? На мен лично повече ми допада от всички други в момента, но не мога да си го обясня защо толкова големи изцепки прави този индивид? Кво му пречи да е нормален? И каква игра играе в този парламент?