От: Глобул олигуфрени
споделям мнение
Само се надявам след като платиш на глобул, от гъз груп да не продължат да те "търсят"
Няма да го търсят, гаранция му давам! По горе точно това писах - мой приятел беше получил едно такова писмо от гъз груп, и заедно отидохме в офиса на GLOBUL и аз дори се учудих като казаха че се плащало при тях, в самия офис на GLOBUL. И той си погаси всичко, и вече 3-та година по късно, не е получил нито едно писмо от гъз груп, нито пък от GLOBUL че имал да плаща нещо си.
Да си погася сметката в най близкия офис на GLOBUL, да им изисква черно на бяло че договора е прекратен и касова бележка че сметката е погасена. Даже и евентуално от гъз груп да го потърсят, нищо не могат да му направят, тъй като той ще им плесне в амфетаминските им мутри документа в който пише че договора е прекратен и към него прикрепена касова бележка че парите са платени, и ония ще се насерат прави. Но след като си изчисти сметките, никой няма сметка да го търси, защото знаят много добре че нямат повече работа с него, няма какво да търсят от него - той си го е изчистил вече.
Още не съм звънял. Благодаря за информацията много помогна! Без това покрай старта на сайта ми и стотинка не мога да отделя за странични и неочаквани разходи.
Утре ще поговоря с глобул да видя и каква ми е крайната сметка тъй като достъпът до онлайн проверката през сайта и е ограничен защото картата ми е "замразена"
А това е проблема при нас че сме позволили тази мафия да процъфтява и да работи съвсем легално.
Някой ден... трябва да спрем всичко това.
Все повече и повече хора започнаха да се "събуждат" и дано този ден на промяна да е по-скоро. Трябва да следваме примера на
Исландия като за начало. Както и да е.. благодаря ви отново за разясненията. Ако стане нещо интересно в глобул ще драсна утре
Има начини да се спре всичко това - малко повече протести, и ако не помогнат... тогава взимаме нещата в своите ръце, сещаш се как нали ...:twisted: Доста хора взеха да си търсят правата чрез адвокати, но проблема е че и там трябва да се вложат пари, особено ако е добър и силен адвокат ще вземе по скъпо, но няма как - след като искаме да си знаем правата, би трябвало да инвестираме в правни консултации, и от там нещата се обръщат в наша полза срещу тия боклуци.
Те разчитат точно на това - че ще се уплашиш, ще се депресираш и стресираш, те разчитат на психо-атаката, и ще започнеш да им звъниш, и ще те подкарат с подвеждащи въпроси и ще ти запишат разговора. Разчитат и най вече на невежеството - че не си знаеш правата, не си запознат със законите по отблизо, като се опитват да ти внушат че си "виновен" и едва ли не вече нямаш никакви права, а всъщност имаш, но не си ги знаеш. За това е добре понякога да се допитваме до адвокати в подобни ситуации.
Наистина пиши утре как е минало, дръж ни в течение. Ако евентуално ти кажат че вече ще се оправяш с гъз груп, понеже дълга ти е бил "продаден" кажи им че имаш
достоверна информация от други източници че са имали същия проблем, и са отишли с писмата от гъз груп в офиса на GLOBUL и колегите им са казали че сметката се плаща при тях.