vankicha86
New Member
От: Дайте идея за бизнес че ми е тъпо...
имам мн опит с заведенията!!!
само 4е няама спонсур!!
имам мн опит с заведенията!!!
само 4е няама спонсур!!
Само спонсори викаш. Това не е лошо, все си смиля, че ако някой предприемач има заведение, ще го напълни с нас. Ама това ми е малко далеч от реалността, за това мнението ти ми направи впечатление.имам мн опит с заведенията!!!
само 4е няама спонсур!!
Само спонсори викаш. Това не е лошо, все си смиля, че ако някой предприемач има заведение, ще го напълни с нас. Ама това ми е малко далеч от реалността, за това мнението ти ми направи впечатление.
ОТ КОЛКО ВРЕМЕ ВИ МРЪНКАМ?Само спонсори викаш. Това не е лошо, все си смиля, че ако някой предприемач има заведение, ще го напълни с нас. Ама това ми е малко далеч от реалността, за това мнението ти ми направи впечатление.
Даже за предпочитане е да не е заведение а клуб затворен тип с членство.
Каква кръчма бе хора, доскоро се чудехте как да изгоните някакъв кръчмар от форума, дето така и не го разбрах кой е, а сега кръчма искате да отварятеаз съм готов да инвестирам в клуб-кръчма предприемач
И какви ще са критериите за членство? Кой дал пари може, кой не дал, не може. Такъв клуб си иска своето, някакво обзавеждане - маси, столове, чаши, интернет връзка, някакъв хардуер евентуално, наем, сметки.... Не всеки може да си го позволи, дори и да има желание.
И какви ще са критериите за членство? Кой дал пари може, кой не дал, не може. Такъв клуб си иска своето, някакво обзавеждане - маси, столове, чаши, интернет връзка, някакъв хардуер евентуално, наем, сметки.... Не всеки може да си го позволи, дори и да има желание.
Ей чалгар научи се да мислиш стига само акордеона да опъваш )))))
Никой няма да ти иска пари
нали се разбрахме парите да ги дам аз...
що да ти искам пари.
ши даваш пари само за бира като дойдеш...
сичко по левче
левче бира левче сокче левче сичко
спициалну за члиенове
члиенове ши са заслужилите артисти
ти си малко на кантар
ама се ши намериш някой да гарантира за теб иначе щи е 2 лева бирата
маси столове интернет чаши простотии
това са жълти стотинки...
не ги правим на въпрос изобщо...
Повтарям, не съм чалгар, просто съвпадение, а акорденона ще си го опъвам колкото си искам. Аз много добре ти прочетох коментара кой ще дава парите, а и знаех, че ще го подчертаеш пак, но така ще се чувствам длъжник, че си падам от горделивите. Заслужени артисти.. е главата ми е още куха лейка, че съм абсолютен новак в онлайн бизнеса, едва наскоро задвижих първия си проект, та как да стана заслужен артист..акъл все още не мога да давам по тези въпроси, повечето ми теми са питанки.
нали ще си плащаш 1 лев за бирата като дойдеш ?
Това с кръчмето е много добра идея, жалко че съм от Варна и ще мога да идвам рядко. Ама като дода... избиваме наема
Абе Амуне, кой туй нящо дето си го турил на аватарина? На малкото ацерче не мога да го разбера какво е.... пък ме гложди.
Като стана въпрос за идея за бизнес, преди малко получих един спам на имейла, да си купя ръководство за създаване на ферма за охлюви Направили си хората и сайтче и всичко