GTA-RACER
New Member
От: Долнопробни турски хакери удариха сайта на Атака - Ще си платите!
Също и на мен, защото от написаното - това си е чиста заплаха! Щели сме да видим какво щяло да ни се случи, били сме на ръба и не знам си какво. Заплаха си е! Не може да се каже на черното бяло.
Кемал Ататюрк: „Тези земи са били наши и пак ще бъдат наши. Дедите ни са стигнали дотам с оръжие, а ние ще ги превземем със силата на културата и напредъка“.
„Особено важно и благоприятно за нова Турция е обстоятелството, че турската разузнавателна политика в България е неделима от турската малцинствена и изселническа политика в същата“.
Източник:
Когато фактите говорят, даже Боговете мълчат.
България е нашарена с турски села и сега. По цялата си територия, не само в Кърджалийско или Шуменско/Разградско.
Затворени общности, сродяват се помежду си, и не щат да имат много общо с българите. Самоизолирали са се общо взето.
Да ме заплашват в собствената ми страна ми идва малко отгоре на мене лично.
Трябва да ги хванат и да ги съдят за баране на чужди сайтове + заплахи за тероризъм + опити за подпалване на етническо-религиозни конфликти.
Затвор някоя и друга годинка.
Също и на мен, защото от написаното - това си е чиста заплаха! Щели сме да видим какво щяло да ни се случи, били сме на ръба и не знам си какво. Заплаха си е! Не може да се каже на черното бяло.
Кемал Ататюрк: „Тези земи са били наши и пак ще бъдат наши. Дедите ни са стигнали дотам с оръжие, а ние ще ги превземем със силата на културата и напредъка“.
„Особено важно и благоприятно за нова Турция е обстоятелството, че турската разузнавателна политика в България е неделима от турската малцинствена и изселническа политика в същата“.
Източник:
Когато фактите говорят, даже Боговете мълчат.