Долнопробни турски хакери удариха сайта на Атака - Ще си платите!

От: Долнопробни турски хакери удариха сайта на Атака - Ще си платите!

България е нашарена с турски села и сега. По цялата си територия, не само в Кърджалийско или Шуменско/Разградско.
Затворени общности, сродяват се помежду си, и не щат да имат много общо с българите. Самоизолирали са се общо взето.

Да ме заплашват в собствената ми страна ми идва малко отгоре на мене лично.
Трябва да ги хванат и да ги съдят за баране на чужди сайтове + заплахи за тероризъм + опити за подпалване на етническо-религиозни конфликти.
Затвор някоя и друга годинка.

Също и на мен, защото от написаното - това си е чиста заплаха! Щели сме да видим какво щяло да ни се случи, били сме на ръба и не знам си какво. Заплаха си е! Не може да се каже на черното бяло.

Кемал Ататюрк: „Тези земи са били наши и пак ще бъдат наши. Дедите ни са стигнали дотам с оръжие, а ние ще ги превземем със силата на културата и напредъка“.

„Особено важно и благоприятно за нова Турция е обстоятелството, че турската разузнавателна политика в България е неделима от турската малцинствена и изселническа политика в същата“.

Източник:

Когато фактите говорят, даже Боговете мълчат.

Кой да хванат Волен и любовницата му - То тая щуротия само те могат да я измислят - Ама имат имунитет ще трябва да изчакат една година да излезнат от парламента и тогава.

Редрум аз не мога да разбера каква е твоята теза в случая - Помогни ми да я разбера
Да турците са ни управлявали 500г
Кога са могли и кога са се сетили са минавали по една патка и една тояга на раята
Точно същото са правели и българските войски когато са завладели тези територии (или предполагаш че сме били на три морета щото са ни били изпратили специални покани)
Такива са били времената такива са били стандартите така се е процедирало.

Кажи ми с кое от тези неща не си съгласен та да ги обсъдиме
Тези територии са били български от памтивека, защото ние сме автохтонното население на Балканите. Тезата ми в случая е по-скоро антитеза на тезата на Unwise и по-точно - тук на Балканите никога не е царял етнически мир, не сме живели заедни и не сме се обичали, като братя. Като е идвало време разделно всеки е взимал страна - турците винаги са били срещу българите. Това е.

Като дойде време да си пазиш своите и срещу мен вероятно ще тръгнеш ако представлявам някаква заплаха за теб или близките ти (не го приемай буквално; това е само пример) без значение, че сме от една народност. Когато има проблем всеки си следва интереса. Проблемът тук е, че се генерират несъществуващи проблеми. Това, че хакнали сайта на Атака мен лично не ме впечатлява, защото нито съм фен на тази партия, нито знаех за това, че имат сайт (дали повечето тяхни партийци са знаели за този сайт). Да се грижат по-сериозно за сигурността на системите си!

Хипотетично, това е малко възможно. Много по-вероятно е разломът да се появи между различни етноси, отколкото вътре в самия хомогенен етнос. А и още нещо - проблем има, тепърва ще ставаме свидетели и пряки участници в него.

УСАФ - Защо бъркаш заплахите с на Болен болните амбиции - Атака за кое точно е заплаха че немога да се сетя та да ги нападнат - Атака и ДПС са в симбиоза и не мисля че нормалните хора би трябвало да обръщат внимание на бледите им напъни да си правят ПР - защото това си е тяхна вътрешна работа

Редрум или бъркаш Българите с Траките или за теб летоброенето започва 600 години след христа

Тези територии са били български от памтивека, защото ние сме автохтонното население на Балканите.

Символите на България - Ботев е убит от български куршум, за да бъде ограбен, а Левски е предаден на турците от български поп заради награда. BTW, за клането в Батак съседите им от Пещера също имат доста различно мнение в сравнение с официалната теория.

Преди седмица парламентарната шефка Цецка Цачева отказа на депутатите да почетат с едноминутно мълчание паметта на големия български поет Никола Вапцаров по повод 70 години от разстрела му. Дори ДПС стана на крака, но Цачева - не. Аргументът й беше, че в историята на България има много подобни дати, но не за всяка от тях трябва да се става на крака в пленарна зала.

Лесно е да се злослови напосоки, особено когато има утешение. Дет викаше един познат антрополог: "ние, българите, не сме единственият етнос без вграден морален калкулатор в главите".

Последно редактирано:

Редрум или бъркаш Българите с Траките или за теб летоброенето започва 600 години след христа
Запознай се с автохтонната теория за произхода на българите.

Символите на България - Ботев е убит от български куршум, за да бъде ограбен, а Левски е предаден на турците от български поп заради награда.
И двете неща не са верни.

Преди седмица парламентарната шефка Цецка Цачева отказа на депутатите да почетат с едноминутно мълчание паметта на големия български поет Никола Вапцаров по повод 70 години от разстрела му.
Вапцаров е комунист, член на терористичната БКП, аз пък питам, защо трябва да се почита паметта му?

Запознай се с автохтонната теория за произхода на българите.
От къв зор? Ако ми поднесеш наготово и в приятен за смилане вид, може и да отделя няколко минути. Ама по принцип екзотичните теории от вестникарски тип не ме вдъхновяват.

И двете неща не са верни.
Ти па беше там и видя :) .

Вапцаров е комунист, член на терористичната БКП, аз пък питам, защо трябва да се почита паметта му?
Щото си (уж) българин, а Вапцаров се е борил за народа, когато държавата го е подлагала на геноцид. И щото е бил антифашист и му е стискало да се опълчи на хитлеристка Германия (за което туканите дупедавци са му и видели сметката). Ето да си попълниш дупките в образованието: Вапцаров.

Noke, кой па говори на тебе? Нелеганото терористично БКП дето взриви църквата св. Неделя се борило за народа, някой друг виц можеш ли да кажеш? С парите на коминтерна се борили за народа, ае стига бе. Вапцаров като поет не го коментирам, коментирам го като деец на нелегалното БКП. Може да е бил добър поет, но е бил глупак. А що го били почели от ДПС, ми ще го почетат, като племенницата му (Мая Вапцарова) е от ДПС-то. Ама за кво ние трябва да го почитаме - човек работил против България, комунист, поддръжник на македонизма....?!

Noke, кой па говори на тебе? Нелеганото терористично БКП дето взриви църквата св. Неделя се борило за народа, някой друг виц можеш ли да кажеш? С парите на коминтерна се борили за народа, ае стига бе. Вапцаров като поет не го коментирам, коментирам го като деец на нелегалното БКП. Може да е бил добър поет, но е бил глупак. А що го били почели от ДПС, ми ще го почетат, като племенницата му (Мая Вапцарова) е от ДПС-то. Ама за кво ние трябва да го почитаме - човек работил против България, комунист, поддръжник на македонизма....?!
Ей тая св. Неделя бе, няма за какво друго да се фанеш ти и останалите няколко заблудени.
Честно, мислех че имаш малко повече багаж от никс.

Дори само да хванеш да изчетеш уикипедията - за св. Неделя, за подробностите около нея, за септемврийскот въстания и за годините/събитията довели до случките, пак ще ти се избистри малко тоя облак мастика дето е в главата ти относно българската история.

Вапцаров е бил патриот и се е отрекъл от македонизма в познатия му сега извратен вариант.

Да земеш да си научиш урока, ей.

Преди да ти се връзвам на троленето, ти БКП ли защитаваш?

БКП - терористична организация. Вапцаров - терорист. Терористите - на въжето. Знаем го патриотизма на комунягите, още му берем плодовете.

п.п. Много е "забавно", че десетки гениални български умове - поети, философи и каквито се сетиш, тънат в забрава, обаче лансираните и канонизираните от комунистите личности все още занимават българското общество.

Не защитавам никого. Това е история. Историята е наука. Демек обективна.
Това дето го говориш, не е наука. Това твоето е чист фанатизъм, омесен с нихилизъм.
Стигаш чак дотам, че опорочаваш паметта на достойни българи.

Обективно Вапцаров е бил член на терористична организация и по тази причина е осъден и разстрелян. Виждам, че си му почитател - какво достойно нещо е направил през живота си, че да го помним, като български герой?

Още в училище учихме че Ботев е убит от черкези - мохамедани заселени от Кавказ.

Също така и достоверни исторически източници потвърждават тази версия, която вероятно ще се окаже и самата истина. Ето примери:

Току-що слънцето излезе над кръгозора, из пътя откъм Враца се подаде турска конница, а след нея из ръжовете се зачерня голяма тълпа пеши хора, на която краят не се видеше. Конницата и пехотата скоро доближиха Искъра и се спряха. Пехотата състоеше от около триста души; отпреде и вървяха турци-башибозуци, въоръжени с всякакъв род оръжия, а осталото, грамадната част, бяха черкези, също въоръжени. Подир няколко минути бавене конницата пусна да минат напред черкезите, а тя остана настрана.

Тая шумна сган се предвождаше от прочутия тогава черкезки големец Джамбалазът, свиреп и кръвожаден кавказки разбойник, от тайфата на когото беше пукнала пушката, що простря мъртъв Ботева вчера.

Източник:

По време на Априлското въстание през 1876 г. черкезите участват в башибозушките отряди и извършват много зверства над населението, в това число отвличания на деца и девойки, които продават по-късно като роби. Особено се отличават в разоряването на гр. Перущица и в преследването на Ботевата чета до самата смърт на българския революционер близо до Враца. Някои считат, че Ботев е убит именно от опитен черкезки стрелец, който успява да се промъкне незабелязано до българските позиции. В българската литература е посочен черкезкият предводител Джамбулет, който е водач на черкезката конница, сражаваща се с четата на Ботев. За черкезкия предводител е известно още, че е живял в дн. село Типченица, Врачанско и е извършвал редица набези в околните села. В хода на сражението при Околчица Джамбулет е убит от Георги Апостолов, което предизвиква временна паника сред черкезката шайка.

Източник:

Обективно Вапцаров е бил член на терористична организация и по тази причина е осъден и разстрелян. Виждам, че си му почитател - какво достойно нещо е направил през живота си, че да го помним, като български герой?
Вапцаров е описан в учебниците по история И литература.
Ти въобще учил ли си в българско училище?
Защо въобще се налага тая дискусия?

Абе кой докара българското образование до това дередже?

И разните горянски организации след 44-а са терористични организации. Преследвани и изтребвани напълно легитимно.
Усещаш ли за какво става дума?

Две страни на една монета.
ЕДИН НАРОД.

Оправи си патриотизма. В момента никакъв патриот не си, а обикновен фанатик.

Питам те за делата му, като човек, а не за произведенията му като поет. А лично на мен творчеството му не ми харесва, въпрос на вкус. Но смятам, че е осъден и екзекутиран справедливо, защото е бил терорист.

Горянските организации не ги намесвай, те са резултат от това, за което се е борил Вапцаров и са се появили като следствие от наложената диктатура и колективизацията (сиреч присвояването на чуждото). Хората са се борили против наложена с оръжие превратаджийска власт, докато Вапцаров се е борил срещу България и за интересите на Коминтерна.

И запомни едно - интернационалистите нямат родина, така че те не са българи и част от нашия народ.

Не съм фанатик, но ми писна хората да ронят сълзи за откровени предатели, като въпросния и още много други, на които все още има кръстени цели градове и паметници в много населени места. В същото време да се посрещат, когато се предложи да се кръсти улица на достоен българин, председател на БАН и достоен политик, като проф. Богдан Филов, всички псевдодемократични и некомунистически организации да скачат на нож.

Вапцаров е описан в учебниците по история И литература.
Един въпрос - тия дето не са описани в учебниците, заслужават ли да бъдат помнени? Един такъв е автора на епиграма от подписа ми. Ето още нещо от него:

На Иван Вазов

Измина век, а векове ще минат
и твойте песни все ще се четат.
Но пак добре, че овреме почина,
та се изплъзна от Народен съд…

Чудо ще е, ако си го чувал :)

...
Горянските организации не ги намесвай, те са резултат от това, за което се е борил Вапцаров и са се появили като следствие от наложената диктатура и колективизацията (сиреч присвояването на чуждото). Хората са се борили против наложена с оръжие превратаджийска власт, докато Вапцаров се е борил срещу България и за интересите на Коминтерна.
...

И мене не ме кефи творчеството му. Това няма нищо общо с цялата работа.

Дори атентатът в св. Неделя е отговор на кървавото потушаване на Септемврийското въстание. Ако зачетеш, "След потушаването, правителствени войски, шпицкоманди и чети на ВМРО извършват масови изстъпления срещу част от мирното население във въстаналите райони...".

А Септемврийското въстание е отговор на Деветоюнския.... точно така, ПРЕВРАТ. Държавен преврат.

Поинтересувай се и за каква социално-икономическа конюнктура става дума. Понеже творчеството на Вапцаров е основно със социален привкус.

Това, че бил работил против интересите на България, са си твои свободни интерпретации. Предполагам цялата работа идва от някаква родова история и кофти експириънс с комунистическата власт. Интересно как всички реват против комунизма, а никой зъб не обелва за фашизма, който е бил основното европейско, че и световно зло по него време.

Кой ни поставя на погрешната страна при двете световни войни? Комунистите ли?
Кой е виновен за националните катастрофи и оръфаните ни граници след въпросните войни? Комунистите?
Или ония олигофрени, които комунистите са "тероризирали"?

Има ли смисъл да ти пиша дълги отговори, които имам чувството, че не четеш. Ти дори не четеш статиите, които ми пускаш за справка, те хората са го написали, прочети внимателно:

Причината за поетия курс на въоръжена борба се корени в амбициите на Съветския съюз за запалване на Световна социалистическа революция (Мировая революция) и за установяване на нови Съветски социалистически републики в Европа. Съветският съюз подготвя проникването в Централна Европа на войскови части за подкрепа на комунистическото движение в Германия, Италия, Англия, чрез т. нар. износ на революция. Нахлулата и разбита през 1920 година край Варшава Червена армия, ръководена от маршал Михаил Тухачевски, не намира подкрепа от очакваното революционизиране на масите, както и не навлиза на територията на Германия, но болшевишката политика остава същата. "Революцията отвън беше възможна" пише маршал Тухачевски [4]. Това е основната линия на Коминтерна към дестабилизиране и за настъпване към сърцето на Европа. Българската историография досега не е показала грубото вмешателство и активирането на българските представители в Коминтерна, за организирането на въстание и завземането на политическата власт, без за това да има необходимите условия, сили и политическа воля. След разгрома на червената армия край Варшава, "Българската революция трябваше да стане пролог на германската революция" пише Лев Троцки [5]. В успеха на българското въстание не е имало съмнения и на заседание на Политбюро на болшевишката партия в червения Кремъл е разписан точният сценарий и датата на следващия преврат — преврата в Германия да се извърши на 9 ноември 1923 г. [6]. Така с организираното дестабилизиране на България и въвличането на българския народ в гражданска война се прилага болшевишкия модел за завладяване на политическа власт.

За какви интереси на България и реакции ми говориш? Смешно е просто :D

Интересно как всички реват против комунизма, а никой зъб не обелва за фашизма, който е бил основното европейско, че и световно зло по него време.
Ще ми обясниш ли какво лошо ни е направил фашизЪма, че да го мразя?

Колко време търси единствения параграф от целата история дето дава някаква недоклатена подкрепа на настроенията ти? :)
Я да пейстнеш нещо от останалото?

Да обясня с думи прости за мързеливите:
Беден. гладен народ. Буржоазно терористично управление с измислен монарх и аспирации към Нацистка Германия (още за четене: Александър Цанков).
Колко алтернативи мислиш има? Много ясно че ще се обърнат към първия дето дава знаци че го е еня за проблемите му (разните Коминтерни и прочие комуняги).

Не, определено комунистите са виновни че дръжавицата ни я скъсаха от военен и политически секс, та сега останахме една шепа народ и половин шепа "малцинства".

Горе