Sky
Well-Known Member
Някои плеъри в сайта не тръгваха с включен адблокер.Че то някой отваря ли подобни сайтове без адблокер?
Някои плеъри в сайта не тръгваха с включен адблокер.Че то някой отваря ли подобни сайтове без адблокер?
не беше до адблокера , а до определен сървър на стриймване. За всеки филм можеше да си избереш измежду 5 сървъра откъдето да ти стриймва. Имаше и такива които за България не работеха.Някои плеъри в сайта не тръгваха с включен адблокер.
нещо такова, от време ми се налагаше да го изключвам.не беше до адблокера , а до определен сървър на стриймване. За всеки филм можеше да си избереш измежду 5 сървъра откъдето да ти стриймва. Имаше и такива които за България не работеха.
Брей livetv.sx що не забраняват.. че даже са официални партниори със спортал.. ахаха
Винаги има начин да те открият вярно си е.. но дали винаги ще излизат пътищата към теб или към анонимно лице.. а и има си достатъчно местенца където може да си седиш и да правиш това което ти трябва.. например Бат Божков как се премести с няколко милиарда в ДУбай.. ми ако правиш 20-30 бона месечно премести се там няма кой да те пипне.
Има си начини където може да работиши няма да ти кажат нищо.. много са и нелегалните букита където не могат да ги открият и няма да дадат информация.. те затова повечето такива сайтове ползват такива букита щото други рекламодатели няма и не искат да имат общо.. едва ли 1хбет ще дадат информация на някой примерно.. масово се рекламират техни сайтове или много други такива..
А и целта не е само да те открият, нали трябва да докажат че ти стоиш зад сайта
Юзърите с телефони.
ти се шегуваш сигурно?Има го и въпросът на какво основание се свалят - когато не съхраняват файлове реално сайтът зарежда съдържание от друго място. Филмът е качен някъде си другаде. То същото и с торентите. Ама май си намират вратички и за тези неща да ги тормозят.
Това е уредено законово във всички нормални държави от много отдавна и съм го споменавал и в други теми свързани с такива сайтове. Няма значение дали линкваш или хостваш.Филмът е качен някъде си другаде. То същото и с торентите. Ама май си намират вратички и за тези неща да ги тормозят.
filmisub беше удобен за компа. Останалите ги гледам с Коди имат добавки и никакви реклами. За торентите Elementium пак през Коди инсталирано на малинка 4. Платформите за да гледам всичко което искам трябва да плащам поне 3 и пак някой филми липсват.Киното не мога да го коментирам, но живеем във време, в което HBO Max е 6.66лв/м. Виждам, че кутия цигари вече е 6лв., поне от тези които аз ползвам. При това положение няма жива сила, която да ме накара да търся филми по такива сайтове. Нищо, че си имам Плекс сървър, пък и един много голям такъв сайт едно време беше мой.
тегли си от замундаНякой може ли да ми каже как и от къде мога да си тегля филми.
гледаш ли JOHN WICK 4 в HBO? в хбо повтарят едни и същи филми през ден.. не си заслужават тези пари..Киното не мога да го коментирам, но живеем във време, в което HBO Max е 6.66лв/м. Виждам, че кутия цигари вече е 6лв., поне от тези които аз ползвам. При това положение няма жива сила, която да ме накара да търся филми по такива сайтове. Нищо, че си имам Плекс сървър, пък и един много голям такъв сайт едно време беше мой.
Под голям визирам, че беше от ранга на сайтовете за които се говори в темата и беше в топ 10 глобално. От там знам и какво точно правят ad мрежите.
Разпространението или съдействието за разпространение също се води вид съучастие.ти се шегуваш сигурно?
Имаше една реклама с "Полетът е незаконен", но не мога да я намеря.