tedkata_m
Well-Known Member
Аз ако съм от Славия и вие се опитвате да ме направите от ЦСКА няма как да стане. Така че си говорете, не ми пречите.Ха ха ха.... Най-новия виц ли е товаЧовек, бива ли да си такъв наивник бе!
Аз ако съм от Славия и вие се опитвате да ме направите от ЦСКА няма как да стане. Така че си говорете, не ми пречите.Ха ха ха.... Най-новия виц ли е товаЧовек, бива ли да си такъв наивник бе!
Не бе, ти си от Бистришките Тигри, а ние се опитваме да ти обясним, че Баце не е най-добрия футболист в историята на света, както си мислиш и силно верваш!Аз ако съм от Славия и вие се опитвате да ме направите от ЦСКА няма как да стане. Така че си говорете, не ми пречите.
Ти имаш ли представа в каква мизерия е живял българският народ по времето на монархо-фашизма???
Чичо Сам - ше му купуваш ризка...даже по-зле и от тези на чичо ви Том
Коги това??? Когато "онова" каза на жената от мини Бобов Дол, дето не беше вземала заплата 6 месеца, да си продаде пръстените??? Правителството на постната пица и масовите фалити на дребни фирми?в началото беха по-меки, по-социални, по-солидарни,
Имаше и един “бизнесмен” Илчовски, който уж много доказателства щеше да представя. Ама нещо се покри. Сега чувам, че се джафкал през интернет с любимеца на бълхаро Киро Брейка.Преди седмица Б. Рашков: "Още днес ще дам доказателства за подслушванията, с които два месеца правихме предизборна кампания на президента срещу ГЕРБ."
Хайде, бе Рашков! Кога ще дойде твоето "днес".
Не ме споменавай в постовете си. Мисля че се бяхме разбрали?Имаше и един “бизнесмен” Илчовски, който уж много доказателства щеше да представя. Ама нещо се покри. Сега чувам, че се джафкал през интернет с любимеца на бълхаро Киро Брейка.
Нищо не съм се разбирал с тебе. Изобщо не си в позиция да ми казваш какво, кога и как да пиша.Не ме споменавай в постовете си. Мисля че се бяхме разбрали?
Пий си хаповете редовно, че напоследък само глупости пишеш.,Ако знаеше с къв пубер си имаш работа, немаше изобщо да се занимаваш![]()
Добре, ти си го пожела. Щом ропята на форумния палячо толкова те влече, така да бъде.Нищо не съм се разбирал с тебе. Изобщо не си в позиция да ми казваш какво, кога и как да пиша.
Пий си хаповете редовно, че напоследък само глупости пишеш.,
Мне, ти тая роля отдавна си я заелДобре, ти си го пожела. Щом ропята на форумния палячо толкова те влече, така да бъде.
Това не работи, не разбра лиПий си хаповете редовно, че напоследък само глупости пишеш.,
Иска ти се,, ама няма как да стане. В тоя форум всички знаят кой колко струва. Камен тъпото си остава форумния клоун винаги. Тая позиция си я резервира за години напред.Мне, ти тая роля отдавна си я заел![]()
Имаше и един “бизнесмен” Илчовски, който уж много доказателства щеше да представя. Ама нещо се покри. Сега чувам, че се джафкал през интернет с любимеца на бълхаро Киро Брейка.
Камен си е пичага, ама понеже не споделя твоето мнение и го нахейти. Страхотно клиентски ориентиран човек, евала.Иска ти се,, ама няма как да стане. В тоя форум всички знаят кой колко струва. Камен тъпото си остава форумния клоун винаги. Тая позиция си я резервира за години напред.
Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...Камен си е пичага, ама понеже не споделя твоето мнение и го нахейти. Страхотно клиентски ориентиран човек, евала.
Камен пие само с ваксинирани. Къде се буташ, чшшш...Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...
Ехе, аз с колко души щях да пия...То с добри приятели не остава време, а ти ...Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...
Аз имам време за всички.Ехе, аз с колко души щях да пия...То с добри приятели не остава време, а ти ...
Чичарата в криза на средна възраст просто изпада в несвяст, от това, че не може да тропне по масата и да си наложи мнението върх хората от форума, както прави с близките си и със злощастните хора, които имат нещастието да не могат да си намерят одекватна работа и са принудени да му работят, ако изобщо има такива.Камен си е пичага, ама понеже не споделя твоето мнение и го нахейти. Страхотно клиентски ориентиран човек, евала.
Казах ти, кафе пия с хора с които има с какво да си кажа, с които можем да имаме бизнес интерес или пък с жени които искам да чу…(сещаш се). Ама ти не попадаш в нито една от тези три категории. Нито си ми на интелекта, нито работя с психически неустойчиви хора, нито си падам по мъже. Така че освен да си правя та*ак във форума с теб, за друго няма намерение да отделям от времето си. Има много по-приятни хора с които мога да си пия кафето, отколкото да слушам глупостите на такива като теб.Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...