tedkata_m
Well-Known Member
Аз ако съм от Славия и вие се опитвате да ме направите от ЦСКА няма как да стане. Така че си говорете, не ми пречите.Ха ха ха.... Най-новия виц ли е това Човек, бива ли да си такъв наивник бе!
Аз ако съм от Славия и вие се опитвате да ме направите от ЦСКА няма как да стане. Така че си говорете, не ми пречите.Ха ха ха.... Най-новия виц ли е това Човек, бива ли да си такъв наивник бе!
Не бе, ти си от Бистришките Тигри, а ние се опитваме да ти обясним, че Баце не е най-добрия футболист в историята на света, както си мислиш и силно верваш!Аз ако съм от Славия и вие се опитвате да ме направите от ЦСКА няма как да стане. Така че си говорете, не ми пречите.
Ти имаш ли представа в каква мизерия е живял българският народ по времето на монархо-фашизма???
Чичо Сам - ше му купуваш ризка... Или визираш "Чичо томовата колиба"?даже по-зле и от тези на чичо ви Том
Коги това??? Когато "онова" каза на жената от мини Бобов Дол, дето не беше вземала заплата 6 месеца, да си продаде пръстените??? Правителството на постната пица и масовите фалити на дребни фирми?в началото беха по-меки, по-социални, по-солидарни,
Имаше и един “бизнесмен” Илчовски, който уж много доказателства щеше да представя. Ама нещо се покри. Сега чувам, че се джафкал през интернет с любимеца на бълхаро Киро Брейка.Преди седмица Б. Рашков: "Още днес ще дам доказателства за подслушванията, с които два месеца правихме предизборна кампания на президента срещу ГЕРБ."
Хайде, бе Рашков! Кога ще дойде твоето "днес".
Не ме споменавай в постовете си. Мисля че се бяхме разбрали?Имаше и един “бизнесмен” Илчовски, който уж много доказателства щеше да представя. Ама нещо се покри. Сега чувам, че се джафкал през интернет с любимеца на бълхаро Киро Брейка.
Нищо не съм се разбирал с тебе. Изобщо не си в позиция да ми казваш какво, кога и как да пиша.Не ме споменавай в постовете си. Мисля че се бяхме разбрали?
Пий си хаповете редовно, че напоследък само глупости пишеш.,Ако знаеше с къв пубер си имаш работа, немаше изобщо да се занимаваш
Добре, ти си го пожела. Щом ропята на форумния палячо толкова те влече, така да бъде.Нищо не съм се разбирал с тебе. Изобщо не си в позиция да ми казваш какво, кога и как да пиша.
Пий си хаповете редовно, че напоследък само глупости пишеш.,
Мне, ти тая роля отдавна си я заелДобре, ти си го пожела. Щом ропята на форумния палячо толкова те влече, така да бъде.
Това не работи, не разбра ли Напни си малко детската тиква за нещо по-оригиналноПий си хаповете редовно, че напоследък само глупости пишеш.,
Иска ти се,, ама няма как да стане. В тоя форум всички знаят кой колко струва. Камен тъпото си остава форумния клоун винаги. Тая позиция си я резервира за години напред.Мне, ти тая роля отдавна си я заел
Имаше и един “бизнесмен” Илчовски, който уж много доказателства щеше да представя. Ама нещо се покри. Сега чувам, че се джафкал през интернет с любимеца на бълхаро Киро Брейка.
Камен си е пичага, ама понеже не споделя твоето мнение и го нахейти. Страхотно клиентски ориентиран човек, евала.Иска ти се,, ама няма как да стане. В тоя форум всички знаят кой колко струва. Камен тъпото си остава форумния клоун винаги. Тая позиция си я резервира за години напред.
Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...Камен си е пичага, ама понеже не споделя твоето мнение и го нахейти. Страхотно клиентски ориентиран човек, евала.
Камен пие само с ваксинирани. Къде се буташ, чшшш...Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...
Ехе, аз с колко души щях да пия...То с добри приятели не остава време, а ти ...Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...
Аз имам време за всички.Ехе, аз с колко души щях да пия...То с добри приятели не остава време, а ти ...
Чичарата в криза на средна възраст просто изпада в несвяст, от това, че не може да тропне по масата и да си наложи мнението върх хората от форума, както прави с близките си и със злощастните хора, които имат нещастието да не могат да си намерят одекватна работа и са принудени да му работят, ако изобщо има такива.Камен си е пичага, ама понеже не споделя твоето мнение и го нахейти. Страхотно клиентски ориентиран човек, евала.
Казах ти, кафе пия с хора с които има с какво да си кажа, с които можем да имаме бизнес интерес или пък с жени които искам да чу…(сещаш се). Ама ти не попадаш в нито една от тези три категории. Нито си ми на интелекта, нито работя с психически неустойчиви хора, нито си падам по мъже. Така че освен да си правя та*ак във форума с теб, за друго няма намерение да отделям от времето си. Има много по-приятни хора с които мога да си пия кафето, отколкото да слушам глупостите на такива като теб.Ако беше пичага, щяхме да сме пили кафе с него, още преди година. Но, той е мишка страхлива, само може да пише скрит зад монитор. Голям пичага...