nandibandi
Well-Known Member
Оставям това тук, за тези, които са го пропуснали. Великан!
Оставям това тук, за тези, които са го пропуснали. Великан!
Трябва ви, затова Баце ходи при Ердоган да му целува дъртия...Не била важна Конституцията, а това какъв се чувстваш Паника на саможивецът.
Сега само етнически конфликт ни трябва.
Не била важна Конституцията, а това какъв се чувстваш Паника на саможивецът.
ВъпросЪТ е.въпроса е, че Гроб ще съботират актуализацията на бюджета и вероятно ще прецакат нещата.
Лотчика беше избран от ДПС. Обръща се срещу ДПС. Протестърите обвиняват чалгаря във връзки с ДПС. Протестърите харесват льотчика. Чалгаря подкрепя льотчика. Да не би льжтчика да се подкрепя от ДПС отново, ама не онова ДПС? Интересни работи. Да се чуди човек какво се случва.Не била важна Конституцията, а това какъв се чувстваш Паника на саможивецът.
Виж се ти какво си писал бе дебил. Пунктация, правопис, за 1 клас си. Точно ти да правиш забележки за правопис е малко като Бойко да прави забележки на някой крадец. Само с теб съм се гаврил за правопис, с никой друг. Щото не отива на интЕлигента Камен Тъпира да не може две думи да напише без грешки. Бати дебила смешен, тръгнал неграмотника забележки да прави.....Лотчика беше избран от ДПС. Обръща се срещу ДПС. Протестърите обвиняват чалгаря във връзки с ДПС. Протестърите харесват льотчика. Чалгаря подкрепя льотчика. Да не би льжтчика да се подкрепя от ДПС отново, ама не онова ДПС? Интересни работи. Да се чуди човек какво се случва.
Гроб вече са никои, в момента управляват служебните, а останалите партии имат мнозинство и могат да вземат всякакви решения без герберите. Парите за ковид попринцип идват от ЕС, за там трябва онзи прословут план доколкото знам да се одобри и изпрати, те хората вече в другите държави изхарчиха парите, ние сме доникъде.Пари има за всичко, въпроса е, че Гроб ще съботират актуализацията на бюджета и вероятно ще прецакат нещата. Тулупа няма да се посвени да закопае цялата държава, само да се върне за още крадене.
Никой не ти пречи да ги видиш, освен собствените ти предразсъдъци. Ние ги виждаме, при това с невъоръжено око. Когато умът замъглява зрението и очилата не помагат.искам да видя реални действия и подкрепа за бизнеса и хората, когато му дойде времето...
Гроб вече са никои, в момента управляват служебните, а останалите партии имат мнозинство и могат да вземат всякакви решения без герберите. Парите за ковид попринцип идват от ЕС, за там трябва онзи прословут план доколкото знам да се одобри и изпрати, те хората вече в другите държави изхарчиха парите, ние сме доникъде.
На мен лично ми омръзна да слушам за преди и всеки да се оправдава с предните 4 години, искам да видя реални действия и подкрепа за бизнеса и хората, когато му дойде времето...
Ама не можеш да обвиняваш служебното правителство, при положение, че парламентът се мотае с актуализацията на бюджета. Точно затова саботират процесите мутро-тиквочите - за да си кажат късогледците като теб "къде са помощите?". Вече цял месец и Радев, и министрите настояват за актуализацията, та да могат да продължат плащанията към пенсионери, болници и бизнес.Хаха хора, вие не сте ок, честно.
Нанди, ти с какъв бизнес се занимаваш и какви са мерките, които ползваш или възнамеряваш да ползваш?
Хубаво е, че ги виждате нещата, явно аз ги виждам по друг начин, ще изчакаме още 4-5 месеца да разберем дали повече хора ще ги видят като мен или пък ще ги видят като вас. Времето ще покаже кой прав, кой крив.
Даже не те четох докрай. Герберастка повърня ти е целият пост, ама маскирана като "аз съм неутрален". Е, не си.Брейй, то тва да си служебен много яко бе Нанди. Никой за нищо не може да те обвинява, ти не си оттук и си за малко като има нещо позитивно всички да те хвалят, като не вървят нещата, а сори НС да се оправя ние много искаме да сме добри, ама няма как. Ми те тия служебните като гледам ще управляват поне до НГ, дай да не ги закачаме, а че всеки ден бълват лъжи е много ок, а? Кой им е виновен, че за да са готини не спряха парите на пенсионерите? Знаеш ли, че са издърпали де що има кинта, за да могат да ги плащат тия пари, включително всичко от държавните ведомства? И сега актуализация хаха. То да си служебен е най-яко май, никаква отговорност и само позитиви.
Късогледците като мен имат реален бизнес и се надяват на някакви пари от ЕС, че сме пред залязване вече втора година, едва кретам, служебни, постоянни, все тая. При предишния локдаун пари имаше, гледам тия се канят да ни затварят пак от есента, за тва и ми беше конкретен въпроса. За тва и те питам като си в този форум ти нещо предприемаческо дали развиваш и как е положението при теб?
Радев може едно - да плямпа и аз мога да настоявам за много неща, но като не зависят от мен - файда. Знам, че си му най-голямата фенка, но тва е положението. Това, което се случва в парламента отчасти е негова заслуга, тази фрагментация на партии и разделението на хората, омразата едни спрямо други, която се вижда тук във форума, на улицата и във фейсбук до голяма степен може да му бъде приписана като лично постижение и е твърде вероятно да се учи след време в учебниците по история, според мен де.
Тази спирала от кризи дето влизаме сега, благодарение на безмозъчни, некадърни, хейтъри, ще продължи поне 5-6 години, докато някак си не се изчисти тази фрагментация в политическия живот или просто не се появи някой нов голям спасител, който да обере гласовете. Не сме дорасли за подобно нещо за съжаление, вижда се, че партиите не могат да се обединяват около каузи и политики, интересуват се от други работи. Щом мислите, че нещо добро се случва, водени от омразата към предишната власт - ок, ваша воля си е. В момента никой не иска да поеме отговорност, не го ли виждате това?
Пак ще повторя, че за мен ни очакват много трудни и тежки месеци, аз вече го виждам в София, за вас не знам, явно сте добре и хората около вас също. Българите се обединяват само по един повод - общата омраза към нещо. Не е лошо да се знае, защото палачинката се върти.
Брейй, то тва да си служебен много яко бе Нанди. Никой за нищо не може да те обвинява, ти не си оттук и си за малко като има нещо позитивно всички да те хвалят, като не вървят нещата, а сори НС да се оправя ние много искаме да сме добри, ама няма как. Ми те тия служебните като гледам ще управляват поне до НГ, дай да не ги закачаме, а че всеки ден бълват лъжи е много ок, а? Кой им е виновен, че за да са готини не спряха парите на пенсионерите? Знаеш ли, че са издърпали де що има кинта, за да могат да ги плащат тия пари, включително всичко от държавните ведомства? И сега актуализация хаха. То да си служебен е най-яко май, никаква отговорност и само позитиви.
Късогледците като мен имат реален бизнес и се надяват на някакви пари от ЕС, че сме пред залязване вече втора година, едва кретам, служебни, постоянни, все тая. При предишния локдаун пари имаше, гледам тия се канят да ни затварят пак от есента, за тва и ми беше конкретен въпроса. За тва и те питам като си в този форум ти нещо предприемаческо дали развиваш и как е положението при теб?
Радев може едно - да плямпа и аз мога да настоявам за много неща, но като не зависят от мен - файда. Знам, че си му най-голямата фенка, но тва е положението. Това, което се случва в парламента отчасти е негова заслуга, тази фрагментация на партии и разделението на хората, омразата едни спрямо други, която се вижда тук във форума, на улицата и във фейсбук до голяма степен може да му бъде приписана като лично постижение и е твърде вероятно да се учи след време в учебниците по история, според мен де.
Тази спирала от кризи дето влизаме сега, благодарение на безмозъчни, некадърни, хейтъри, ще продължи поне 5-6 години, докато някак си не се изчисти тази фрагментация в политическия живот или просто не се появи някой нов голям спасител, който да обере гласовете. Не сме дорасли за подобно нещо за съжаление, вижда се, че партиите не могат да се обединяват около каузи и политики, интересуват се от други работи. Щом мислите, че нещо добро се случва, водени от омразата към предишната власт - ок, ваша воля си е. В момента никой не иска да поеме отговорност, не го ли виждате това?
Пак ще повторя, че за мен ни очакват много трудни и тежки месеци, аз вече го виждам в София, за вас не знам, явно сте добре и хората около вас също. Българите се обединяват само по един повод - общата омраза към нещо. Не е лошо да се знае, защото палачинката се върти.
П.П. Сега се присетих и за твоята друга любимка, новата алтернатива от старото БСП Майчето, най-големият популист с най-умните избиратели, та тя същата за абсурдните си изказвания за пенсиите, откъде ще намери пари за това увеличение? Колко актуализации за колко години на бюджетите ще и трябват, мислила ли си?
Нанди за теб знаем, че не обичаш да четеш, показателен е и факта за кого гласуваш, просто се връзваш на празни приказки това е. Делиш всичко на герб и анти герб, вторична мисъл няма. Не знам колко пъти трябва да ти се обясни, че не съм от тази партия, нито съм член, нито имам нещо общо с нея...
Разделение в момента има и е страшно, аз не помня такова скоро да е имало, достатъчно е да отворя ФБ, всеки е докрай със своите и анти всички останали. Тия на Слави си мислят, че е Бог и обвиняват умните от ДБ, те пък обратното и т.н.
Биаро, това за липсата на проблеми и криза, със сигурност не е казано от мен, нещо го бъркаш или ме бъркаш с друг. Нещо ги генерализираш нещата, още по-малко пък съм пожелавал точно аз фалит на някого. Аз поне от няколко месеца казвам, че идва голяма инфлация, а в същото време много хора са без доходи или с намалени такива. Общо взето 2020-та и тази година работя на доброволен принцип, от 12 месеца сигурно 3, макс 4, ще има печалба, другите са минус или 0. Аз си търся вината в мен, ясно е, че там са основните проблеми, но все пак.
Така или иначе нямам кой знае колко време да се опитвам да наливам акъл тук, трябва да си налягам парцалите, но сте яко в грешка, очевидно е нужно време, за да го разберете.
Кои сте вие и откъде го знаете???Нанди за теб знаем, че не обичаш да четеш