Не знам ама ако съм на твое място (и предвид досегашния й профил), не бих й разкривал чувствата си по телефона.Тази на касетофон ли записва?
Мани им настроението, гледам им действията. Доста неадекватни включвания. Гледахме го и преди този сценарии с Волен, патриоти, не знам какво и в историята.На миналите избори гласувах за Възраждане. Но в последно време прекалено про-руска им е риториката. То си се знаеше, че са про-руснаци де. Но Копейката ако искаше да има по-висок процент, трябваше малко да намали про-руските си действия и да наблегне на про-българските.
По принцип харесвам Ива Митева, но ще гласувам за нея само ако има шанс да влезе в парламента, ако няма шанс пак ще е за Възраждане, то няма за кой друг.
Много симпатична на пръв поглед, само 1 интервю съм й гледал, ама като я заслушах какъв демидж контрол се опитваше да прави на пръдливата си (екс?) партийка... и си пасувах.По принцип харесвам Ива Митева, но ще гласувам за нея само ако има шанс да влезе в парламента, ако няма шанс пак ще е за Възраждане, то няма за кой друг.
Направи си реклама, според мен. Не си я представям като Мишел от съпротивата с два куфара шпионска техника, ама кой знае. Ти заради мен ли започна да тролиш по-елегантно или това е някакъв етап в развитието ти по принцип?Не знам ама ако съм на твое място (и предвид досегашния й профил), не бих й разкривал чувствата си по телефона.
Имам спомени че тя предостатъчно хинтове ти даде какъв е правилния подход, т.е. с тъпи подмятания няма да стане работата.
На мен ми стигна, че искал да върне субсидията както мина предизборната му кампания 2017, ако мине процент, ама закона не му позволявал:На миналите избори гласувах за Възраждане. Но в последно време прекалено про-руска им е риториката.
Абе ГРОБ и тесни ..... му е майката.На мен ми стигна, че искал да върне субсидията както мина предизборната му кампания 2017, ако мине процент, ама закона не му позволявал:
![]()
РАЗСЛЕДВАНЕ НА NOVA: Как противници на партийните субсидии харчат държавните пари?
От партия „Възраждане” обещаваха, че ще се откажат от субсидията, но не го направихаnova.bg
Децата ли ще агитира тоя ШишкоЧеченеца щял да агитира за ППДБ
Кви украинци ...Малко за въпросната Деница Симеонова...
... и типичните ПП симпатизанти с шареното знаменце![]()
Този е пълен олигофрен. Тези татуси говорят много за умствения багаж. И всичко това снимано от руската му кола с руския му телефон. Глупак пълен.България е една възродена и то изкуствено държава от Русия. Още щяхме да подмиваме ташаците на турците, ама сега подмиваме на европейците. България умря много отдавна. Пенсионер в кома, чакащ да му изключат системите.