Аха, Иванчева нямаше проблем да ходим по медиите със седмици, и да обясняваме колко е лоша, но за този не може да стигнем до края а * едната за 70 000, а този за 52 милиона??? ? Follow the money, американците са го казали, ясно е че прокуратурата по някакви причини явно не я интересува да стигне до повече информация, а дори не желае и да чуе въпросният задържан, защо ли? Май Бойко Рашков, ще се окаже прав, че зад тая афера с Хемус, много влиятелни хора в ГЕРБ ще си заминат ако има читава прокуратура и не спъва работата на разследващите органи.
впрочем тоя от гдбоп дето говори на пресконференцията, 2012 ме разпитваше за авторски права и беше явно в киберпрестъпления, стана ми много смешно като го видях днес на пресконференцията, моите спомени са, че абе единствения беше, дето 30 минути рови в zamunda.net да търси коментара, дето му казах, че от там съм свалил 21 секундно видео на под прикритие сезон 3 преди да излезе, където са искали да ползват тези кадри за шапки ( 3 видеа по 7 секунди ). Та само той стоя като идиот да търси във Fringe Season 3 или 4 някой от епизодите към 40 минути и да търсим коментар, който му казах , че от там съм свалил видеата, като две зад него обясняваха, че лъжа и да не си губи времето - евала на този човек. И да, накрая наистина се оказа, че коментара, беше от човек от екипа на БНТ, който го е leakнал в замунда, беше нещо от рода на: " и тази година сериал номер едно е : - линк към .рар архива".
Та съм го запомнил с това, че не само браузваше последния сезон на Fringe коментарите, ами и увеличаваше коментарите, в замунда като ги трият за спам, а този беше маркиран като спам като го намерихме, всеки коментар редактиран, го увеличаваше, за да видим дали е отй, и само той като цяло ми повярва, че оттам съм видял видеата, а комично беше доста, като от БНТ бяха подали оплакването, че съм и хакнал сървърите, пък за моя беда, навремето имах сайт arthackers . net ( да, имаше да се обяснявам за този домейн, но със същия тогава видя, че сайта ми е за SEO и маркетинг, а не хаквания ) - с мейл info@ сайта, към vbox7, откъдето бяха взели данните, и да си губиш времето към 40 минути да търсиш коментар, като две квачки зад теб ти обясняват, че лъжа- евала на човека, накрая стигна до вярните неща.
@Test май навремето точно като ходих тогава може да потвърди, че го бях питал на лични относно същината на това, за което ме викат в Гдбоп тогава.
ТЛДР-то беше, че намерих в коментар в замунда на Fringe някой от сезоните, линк към .рар архив, реших да го дръпна да видя какво има, то се оказаха 3 'шапки' ( като трейлъри, но за промота ), от под прикритие сезон 3 - и реших да ги кача във вбокс7, и след месец , полицаите на вратата, да ходя давам обяснения пред съдия...