biaaro
Well-Known Member
Представи си докъде ни докара твоя боклук мръсен, да приемаме педали, за да не се върне най-големия педераст. Пу, да изгние в панделата дано! Да го направят транс-жена там му пожелавам!
Да го пратиме на командировка в Тайланд да му сменят пола, на държавни разноски. Нищо работа, едно кръц, едно подпъхване на импланти, кола маска, малко тунингова и да се върне тук. Аз съм с двете ръце за.Представи си докъде ни докара твоя боклук мръсен, да приемаме педали, за да не се върне най-големия педераст. Пу, да изгние в панделата дано! Да го направят транс-жена там му пожелавам!
Останах изнендан, че след като вчера се заклехме, започнаха да идват новините за увеличение на тока и газа. Мислихме, че ще имаме 100 дни толеранс, но се оказа, че нямахме и един следобед спокойствие да работим.
Ще бъде доста грозна гледка. Представям си го нещо като Цецка ЦачеваДа го пратиме на командировка в Тайланд да му сменят пола, на държавни разноски. Нищо работа, едно кръц, едно подпъхване на импланти, кола маска, малко тунингова и да се върне тук. Аз съм с двете ръце за.
Тебе май доста те вълнува ЛГБТ обществото, което ме води до две заключения:
Яна Ðалникова и Ðена ÐоÑиÑлавова подадоÑа оÑÑавки
Яна Ðалникова и Ðена ÐоÑиÑÐ»Ð°Ð²Ð¾Ð²Ð°Â Ð¾Ñ ÐÐ ÐÑодÑлжаваме ÐÑомÑнаÑа/ÐÐ/ подадоÑа оÑÑавки. ÐвеÑе Ñа подали оÑÑавки, каÑо Ñа поÑоÑили Ñл.72, ал.1 Ñ.1 оÑ...dariknews.bg
нещо гнило се върти тук бате пак, за няколко дена вече 3 депутата си подават оставки какво става хаха
Според източници от "Дневник" Лена Бориславова ще бъде говорител на правителството "Петков", а Яна Балникова ще бъде негов съветник в Министерския съвет.
ахахаах това са хората завършили и учили в харвард може би хахахhttps://www.youtube.com/watch?v=SObOq_IgQnQ&t=37s
Исках, ааа 12 години, това, абе онова, извинете Тиква, таратор утре пак съм тука хахахах Извинявам се...
https://www.youtube.com/watch?v=SObOq_IgQnQ&t=37s
Исках, ааа 12 години, това, абе онова, извинете Тиква, таратор утре пак съм тука хахахах Извинявам се...
Същата работа като барнито хаахха
Това май те радва?После ако стане режим на тока какво прави
Българина е тъпо парче много политически обременено и озлобено днекса се начетох на толкова вулгарни и грозни коментари за новите госпожички от ПП.Това май те радва?
Достатъчно бяхме наказани от 2009 насам.„Най-голямото наказание на това да решиш да управляваш, е да започне да те управлява някой по-нисш от теб.“
Платон
ДПС кога са спирали да управляват? Доколкото помня любимата ви тиква беше доста близък с Д.П., с когото си поделяха държавата? Че даже и главен прокурор си назначиха, та да им изпълнява поръчките.До 2 месеца ще управлява ДПС само гледайте