Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

• ИМА ТАКЪВ НАРОД

• ГЕРБ – СДС

• БСП за БЪЛГАРИЯ

• ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

• ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

• ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

• ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

• ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

• АТАКА

• ВМРО

• ВОЛЯ

• ВЪЗРАЖДАНЕ

• Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

• Няма да гласувам

Резултатите ще са видими само след гласуване.
човек това не мога да разбера хората защо плашат хората с ДПС и Възраждане и видяхте ли били направили коалиция?
За толкова тъпи ли смятат хората че да им повярват? Гласуваха заедно за да свалят председателя.. Сега ДПС нямаше да гласува ако не гласуваха Възраждане лИ? Ами утре ако БСП напусне коалицията и гласува за вот на недоверие и ДПС гласува пак ще има такива и ще кажат видяхте ли ДПС и БСП са гушнахаха.. имат една цел да свалят това правителство и гласуват затова.. като имат всички тази цел се получава.. това не значи че утре ще управляват заедно..
Колкото по бързо се отървем от тези толкова по-добре ще е за България наистина.. тези не се спряха да лъжат и измислят истории..

Всичко е спекулации, манипулации и игрички, които сервират пред народа. Фактът е, че са неадекватни интриганти с абсолютно никакъв потенциал да оправят ситуацията в държавата. Ако ще се отърваваме от някой, трябва да е от всеки там. Това са хора на хора и никога няма да бъдат хора на народа. От там и всичко, което наблюдаваме. ;)

Момента ако знаете и каква Атака има към депутатите на ИТН ужс.. не е само смс-и и обаждания.. яко са пуснати тролове да им досаждат по фейсбук..
еднакви лица пишат на повечето депутати коментари..
как може да се прегърнете с ГЕРБ?
излъгахте народа...
вие сте предатели ...
т.н. ахах ще има още хора които ще напуснат тая групичка, обаче като падне това правителство после къде ще отидат незнам.. едва ли ще ги приемат в ПП

След 2 часа навсякъде е пълно с протестиращии.. и от Възраждане казаха че този и А.А. са ги напътствали..
Яките далавери стават..

Блинки, според когото мишока Еленски имал ''големи топки'', дипли политика - също толкова неуспешно. Блинки, голям човек си, баща, спри да се държиш като неориентирано милениълче. ;)

Това, че вчера три партии са гласували в синхрон не означава бъдеща коалция. По същия начин нямаше коалиция, когато обслужващия персонал на сащ-ското посолство от всички цветове на политическия спектър гласуваха за изпращане на оръжия за укро-нацистите.

Умно-красивитетът се оказа нито толкова умен, нито пък особено красив. Сега веят недъгави мантри ''руската следа'', ''мафията''. Насраха се за 3 дни, ама друг им е срал в гащите. Защо не бяха толкова загрижени за народа, когато го лишиха от по-евтин ресурс (газ)? Докато киро припкаше около Урсула и духаше на зеленски, българската икономика затъна още повече.

След 2 часа навсякъде е пълно с протестиращии.. и от Възраждане казаха че този и А.А. са ги напътствали..
Яките далавери стават..
Блинки, според когото мишока Еленски имал ''големи топки'', дипли политика - също толкова неуспешно. Блинки, голям човек си, баща, спри да се държиш като неориентирано милениълче. ;)

Това, че вчера три партии са гласували в синхрон не означава бъдеща коалция. По същия начин нямаше коалиция, когато обслужващия персонал на сащ-ското посолство от всички цветове на политическия спектър гласуваха за изпращане на оръжия за укро-нацистите.

Умно-красивитетът се оказа нито толкова умен, нито пък особено красив. Сега веят недъгави мантри ''руската следа'', ''мафията''. Насраха се за 3 дни, ама друг им е срал в гащите. Защо не бяха толкова загрижени за народа, когато го лишиха от по-евтин ресурс (газ)? Докато киро припкаше около Урсула и духаше на зеленски, българската икономика затъна още повече.
Блинки си е прав и всеки си има право на избор. Ние примерно може да искаме да живеем в България която е в ЕС и НАТО. Без копейки да ни освобождават.

Защо копейкин ще прави референдум за излизане от ЕС и НАТО? Защо баба Вуна от някое си село ще реши този жизнено важен въпрос за нас? Или асенчо от махалата направил 18 години ще ходи да задрасква тикчета като няма първи клас? Аз също не съм компетентен и за това си има експерти, които са избрани от хората.

Аз не съм съгласен и като човек вкарващ огромни пари от данъци в хазната си мисля, че трябва да имам мнение, макар и да не съм гласувал на избори.

Защо копейкин ще прави референдум за излизане от ЕС и НАТО? Защо баба Вуна от някое си село ще реши този жизнено важен въпрос за нас? Или асенчо от махалата направил 18 години ще ходи да задрасква тикчета като няма първи клас? Аз също не съм компетентен и за това си има експерти, които са избрани от хората.

Аз не съм съгласен и като човек вкарващ огромни пари от данъци в хазната си мисля, че трябва да имам мнение, макар и да не съм гласувал на избори.

Защото това се нарича Демокрация. Всяко решение, което определя посоката, в която ще се движи страната ни, трябва да бъде взето по волята на народа. Не сме добитък, за да делегираме права на пъдаря да решава от наше име. Ти може да не си уверен в своите умствени възможности, но аз се чувствам достатъчно умна, за да преценя, че за 20 години членство в тия ракови структури, вървим само назад.

В Швейцария провеждат референдуми за инсталиране на сфетофари, а ние тук се плашим от волята на народа? Нещо новите демократи ми идвате too much малки диктаторчета. Той Асенчо циганчето решава и кой да управлява страната ни. Я да му отнемем това право, а? И без това правителствата не ги избираме ние, а ги назначава чистачката на третия заместник на некой секретар в сащ-ското посолство.

Ето как българският народ вижда и усеща работата на новите марионетки за 6 месеца. Така че вие с Блинки си имайте мнение, но не забравяйте, че то не е меродавно.

288678623_453798020079452_3605863862727719183_n.jpg

Защото това се нарича Демокрация. Всяко решение, което определя посоката, в която ще се движи страната ни, трябва да бъде взето по волята на народа. Не сме добитък, за да делегираме права на пъдаря да решава от наше име. Ти може да не си уверен в своите умствени възможности, но аз се чувствам достатъчно умна, за да преценя, че за 20 години членство в тия ракови структури, вървим само назад.

В Швейцария провеждат референдуми за инсталиране на сфетофари, а ние тук се плашим от волята на народа? Нещо новите демократи ми идвате too much малки диктаторчета. Той Асенчо циганчето решава и кой да управлява страната ни. Я да му отнемем това право, а? И без това правителствата не ги избираме ние, а ги назначава чистачката на третия заместник на некой секретар в сащ-ското посолство.
Ти ако ни сравняваш с Швейцария...
С това силно неграмотно население и толкова тежки малцинства значи не е наред работата. Ако в този референдум имат право на гласуване само хора с висше образование съм съгласен с теб.

Ето как българският народ вижда и усеща работата на новите марионетки за 6 месеца. Така че вие с Блинки си имайте мнение, но не забравяйте, че то не е меродавно.

288678623_453798020079452_3605863862727719183_n.jpg
Българският народ го управлява Буци цели 12 години, единственото което усеща този народ е чеп в задните части.

Българският народ го управлява Буци цели 12 години, единственото което усеща този народ е чеп в задните части.
Тъпо оправдание. Като цяло следваш начина на дебатиране на феновете на гроб - ония се бореха да не се върне комунизма, а тия - да не се върне буци. В крайна сметка методите им на действие са едни и същи, но дуо КирКорчо постига по-бързо и лесно негативните резултати. ;)

п.с. Само да ти кажа, че на един обикновен човек не му е нужно висше обраазование, за да прецени коя политика е вредна за страната ни, включително членството в разни агресивни и неадекватни съюзи.

Тъпо оправдание. Като цяло следваш начина на дебатиране на феновете на гроб - ония се бореха да не се върне комунизма, а тия - да не се върне буци. В крайна сметка методите им на действие са едни и същи, но дуо КирКорчо постига по-бързо и лесно негативните резултати. ;)

п.с. Само да ти кажа, че на един обикновен човек не му е нужно висше обраазование, за да прецени коя политика е вредна за страната ни, включително членството в разни агресивни и неадекватни съюзи.
Тези неадекватни съюзи ни държат живи с нашата икономика близка до африканските страни. Исус от махалата определено може да прецени, да.

Да, и ние ще се радваме на това. За жалост примера със Швейцария не е подходящ, там хората и тяхното самосъзнание е много по-напред. Дали искаш някой, който си мята фаса през прозореца на 15-годишната кола, за да не си я цапа вътре, да има равен глас в теб тук? :) Съмнявам се. Или такъв, който е нареден за помощи пред баба ти, която цял живот е работела, и пак е под въпрос социалните на кой ще дадат повече пари. Тук референдумите е редно да се правят, и съм много ЗА. Задължително трябва да се пита народа. Но за жалост народа, или поне голяма част от него, вече не е това, което мислиш, че е. Предполагам си забелязала.

Идеята е да се доближим до някой модел, който е бил на равно с нас, и е успял в пъти по-добре да стане бяла държава. Чехия, Австрия, Хърватия. Никой не иска, или поне не се надява на Швейцария, Германия, Франция. Нека почнем от малко по-ниско ниво. ;)

Всичко, което се случва в момента, не само ни отдалечава от тази идея, но на практика ни мести под линията за изплуване, в не много добра посока. А тук идеята е една, да сме зависими от някоя голяма сила....и това е вариант, и то такъв, който имат повечето малки, но стратегически държави. Лошото е, че ние попадаме на доста алчни и продажни люде, които освен, че свирят чужда песен, крадат и прячкосват за последно, и са толкова увлечени в това, че не виждат, че нищо не се върши като хората. Някакви далаверки от рода на кой ще строи пътищата, до общински заеми на безценица и европроекти, потънали в нищото, са само част от цялата кочина, в която се тъпче всеки ден.

Нанди, много се радвам, че искаш отново избори. Но ще бъдеш още по неприятно изненадана какво ще дойде след тях. А по време на организирането им и провеждането - пълен стоп на държавата отново. И така, с пандемии и глупостите на последните - България започва да губи десетилетия, в които може да просперира. Радвам, че имаш мнение, но не ти я много ясна крайната цел, защото такава няма да има в постоянното въртене на 4 партии, които си купуват други партии, които са изградени от едни и същи политическо обременени лица. И не съм видял някъде да съм се застъпвал за тези убавци.....споменах, че 4ти избори вече тотално ще ни забият. Не мисля, че греша в това. А което е още по-страшното, след тях следват същите унищожители. ;)

Нанди, много се радвам, че искаш отново избори. Но ще бъдеш още по неприятно изненадана какво ще дойде след тях. А по време на организирането им и провеждането - пълен стоп на държавата отново.
То, щото сега един старт е даден, една бурна дейност кипи - строим комунизЪма. Я ми кажи за последните 6 месеца какво конструктивно нещо се случи в държавата???? Кажи едно - не повече? Лишихме се от силно необходими ресурси - лишиха ни еднолично, без да ни питат. Да ме прощавате, ама когато ние плащаме за нещо, имаме пълното право да участваме във вземането на решенията.

Майче накрая ДБ ще се откажат от коалицията..
според статиите които чета последните дни си правя самостоятелни заключния че се готвят да управляват заедно с ГЕРБ с думите в името на България това ще е най добре

Майче накрая ДБ ще се откажат от коалицията..
според статиите които чета последните дни си правя самостоятелни заключния че се готвят да управляват заедно с ГЕРБ с думите в името на България това ще е най добре
Защо им е да си правят сепуко?

Горе