Blinky
Owner
Ако си мислиш, че не може по-зле от сега. Изчакай да отидем на избори, да се върнат ГЕРБ и ДПС. Не казвам, че в момента е перфектния сценарии, дори мисля, че не се движим грам добре, но според мен може да затънем още повече. За последните 6 месеца се случи толкова колкото за последните 12 години. НИЩО и половина. А, да, изостанахме. И малко не е честно да дадеш 6 месеца на едните, а да търпиш другите 12 години. Част от боксуването е заради постоянния отпор, който срещат, кризата, в която поеха юздите....и отчасти това, че опита им не е голям. Но пък ги видяхме и тия с опита - той е съсредоточен към точене на средства. Толкова си опитен, че там нещо управляваш, ама на бекграунд парите си изтичат към чекмедженцата.То, щото сега един старт е даден, една бурна дейност кипи - строим комунизЪма. Я ми кажи за последните 6 месеца какво конструктивно нещо се случи в държавата???? Кажи едно - не повече? Лишихме се от силно необходими ресурси - лишиха ни еднолично, без да ни питат. Да ме прощавате, ама когато ние плащаме за нещо, имаме пълното право да участваме във вземането на решенията.
Едно да ти кажа. Казвам ти....детските са безплатни. Върнаха данък. Да, не е нещо велико, но какво ти точно получи при ГЕРБ? Имат някакви идеи тези, мъчат се, но нещо много не им се получава още. Според мен равносметки нека се правят в рамките на година, две. И тези равносметки се правят със сравнения, а не че не караш нова кола от както са на власт тези.... Да, на всеки му се изчака чакалото. Хората искат за 3 месеца да станем Швейцария на Балканите. Това няма как да се случи, особено като преди това са вилнели други.