Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • ГЕРБ – СДС

  • БСП за БЪЛГАРИЯ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

  • ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

  • АТАКА

  • ВМРО

  • ВОЛЯ

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

  • Няма да гласувам


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Абеееее къде е Христо Иванов? нали беше най-големият желаещ да смени главния прокурор и е юрист защо не е при експертите? Или той само за постове ще преговаря ахахахах пак е избягал.. може да е на разходка с лодка хахаах
 
Харвърд Бизнес Скул урок номер 1. най - важния урок .. гледаш анализираш програмите на всички други даваш те да си говорят първи , като дойде време за теб съгласяваш се със всички, казваш колко общо имате, плуеш по ГЕРБ и ДПС и всички те гледат като шеф хахахаха
 
Чудно ми е герберите към кого ще минат, когато любимата им мафиотска организация спре да съществува?

Една част ще преминат към ЦСЗ, други към областните. :) Обикновените заблудени, като тукашните потребители, ще преминат към някоя нова партия създадена от оцелелите герберасти.
 
Имаше тука един коментар не си спомням кой го беше казал, нещо от сорта рано или късно всички ще са ДПС или нещо от този сорт беше..
Добре се ориентираш. Тия са като хлебарките и плъховете. Ще оцелеят и след ядрен взрив, паразитите мръсни. :)
 
гледах часта със земеделието защото там ми е интереса и мога да кажа че тия които бяха там са кръгла нула и нямат никаква представа за земеделието в какво състояние какво трябва да се направи и как да се направи.. за там си трябват истински експерти,а тези не са за там.. имаше една жена от ДБ занимавала се частно с БИОземеделие.. 2 часа говори че трябвало в България биоземеделието да е приоритет номер 1.. и още много глупости слушах.. как щели на всички стоките да се събират на 1 място и там щели да ги продават на големи вериги ахахах.. да аз като продавам кило пипер за 1.20 те дали ще ми вземат там за 1.20 лв килото или ще кажат на ти 60 стотинки.. а големите вериги дали като взимат за по 0.60 лв.. ще искат от този център да вземат за по 1.00 лв.. значи за пред камерите всички са съгласни със всички до сега минаха 8 теми и нито 1 неразбирателство всички имат еднакви програми всички са съгласни незнам как до сега не са се намерили че едните са десни мерки, другите леви даже няма разлика.. всичко е еднакво.. хахаха
 
Като стана дума, Ердоган доста често зе да ми излиза в нюзфийда.
Нещо бая фейлове му се насъбраха, особено с тая инфлация...


ПП: дано да разбирате Индийски.
 
Като стана дума, Ердоган доста често зе да ми излиза в нюзфийда.
Нещо бая фейлове му се насъбраха, особено с тая инфлация...


ПП: дано да разбирате Индийски.
Ердоган момента е зле , но след 5 години ще е неудържим , остава много малко време , незнам дали той ще ги види или дали ще е той президент или ще е друг , но това което е направил ще се види след 5-10 години.. момента са дадени на концесии пристанища, построени са стотици мостове от чужди инвеститори , пътища ЖП линии, метро вътре в градовете, и още много много работи, всичко е с чужди пари.. имат 10-15 години срок и след това всичко това остава за тях за държавата.. от тези повечето строителства срока им изтича след около 5 години и след това всичко остава в държавата.. Да не кажем че харчат луди ама луди пари за войните които водят на няколко фронта и те като по спрат ще им останат още много пари в държавата.. момента лирата е ниска, но ако знаеш какъв износ се прави от там за Азия, Европа и още няколко страни, направо ще се учудиш... Колко туристи идват в страната не е истина.. даже в момента по средата на зимата се организират супер много екскурзиии за Анталия.. абе не е толкова зле положението там колкото описват, особенно ако парите си остават вътре в страната..

може да се вземе пример от тях.. да поканят китайците да построят няколко магистрали, няколко моста, няколко пристанища, да вземат парите за следващите 15 години след това всичко да остане за България и гледай как всичко ще се нареди..
 
Имаше тука един коментар не си спомням кой го беше казал, нещо от сорта рано или късно всички ще са ДПС или нещо от този сорт беше..


Анализа за овцете не е лош. А като нищо ще се преориентират ДПС-то към спиртната напитка в човешки род - ром.
 
Айде малко да разведрим. Петък е. Черен петък!

261354838_432169595219390_6614719923452879987_n.png
 
гледам по новините блокирала магистралата с 5 см от там хахаха
Тя тази магистрала по дифулт е блокираната. Не се сещам за път, който може да издържи на нашите толкова "тежки" зимни условия.
 
Когато една теза стане мейнстрийм, аз минавам от другата страна. Не съм станала хомофоб, но категорично не ми харесва и агресивно налаганата хомофилия и джендър-флуид идеология.

От соушъл-джъстис, останах само уориър. Разпадам се като бе се пе то. :)


Това па беше най-тежкия травестит. Да налагаш мъж за майка на нацията е перверзия, която по нашите географски ширини няма как да мине. :)
Аз съм залитал така само понякога. С годините се изгладих до някаква степен. Особено последните две години и най-вече месеци въз основа на лични обстоятелства комбинирани с тази тегава и тежка коронакриза се опитвам да подхождам с добро. От как се помня съм опортюнист, но се старая и се опитвам да разбера гледната точка на всички други. Отдавна мейнстрийма не ме дразни само по себе си.

Имам някаква заложена изначална непоносимост към несправедливостта, но я пречупвам през човешкия фактор. Ако аз бях ръководител на успешна революция едва ли бих се разправял по груб и нечовешки начин. Бих им предложил разумно решение. Ако не го приемат, тогава бих се почувствал в правото си да действам и бих претеглил доколко вината на даден човек, а не кюпа е персонално решение.
 

Горе