Не си ли малко нахална? Не отговаряй, това е риторичен въпрос.
Позволяваш си да ме обиждаш индиректно (като си оставяш вратичка, естествено да ми обясниш как си е мой проблем, че съм се припознала в твоите думи), че съм с лабилна психика?
Коя си ти?
Но се обиждаш на това, че си комплексарка и с нищо не го опровергаваш.
А накрая постановяваш, че трябва да се спазват граници. На кое?
Да ти обещая че няма да коментирам външния ти вид, след като ти го направи вече за останалите.
Нещо ти куца саморефлексията. За това ти препоръчах психиатър. Това са добри хора, които имат търпение да те изслушат и евентуално да ти помогнат.
Но щом не искаш си живей с проблемите, без да си позволяваш да се имаш за нещо повече от останалите и да раздаваш квалификации.
Не трябваше да ми ставаш Враг! Сгреши! Ама пусто Его, няма начесване.
Не рзбирам защо блинки и кулл продължават да търпят всичко това ти направо превърна форума от бизнес в сайт за запознанства....... Нямам думи за наглото ти и безочливо поведени!
Колеги ревяхте от политически теми? Това как го търпите не мога да разбера?
+1
Подкрепям на 1000%!
Още повече, че когато се появи темата за "разцеплението на бг-мама", аз бях от първите, които изразиха недоумение и дори неодобрение за мястото й във форума.
Но тогава преобладаваше телешки възторг от връхлитащата ни вълна от "свежа женска плът". Казах ли ви, че това е спам и тролене на квадрат и няма да донесе никакви
позитиви на форума? Казах го и меко и твърдо, но кой разбрал - разбрал.
Има си "бг-мами" и техните разновидности. Има сайтове за запознанства, има нуди чатове, всичко има в нета, има и Гугъл да ви насочи любезно.
Тук сме се събрали във форум за предприемачи и се опитваме да въртим бизнес.
И малко по темата - виждате колко е безсмислена репутацията и по-точно начина, по който се раздава.
Аз лично съм написал десетки качествени статии и повечето съм ги подарил на доволни потребители от форума, но затова не съм получил нито репутация нито итрадер.
Напротив - дори тръгнах с червено в началото, защото някой се беше припознал в мен и стана "пернишка трагедия" докато си поизчистя името.
В момента виждам как разни женски никове получават репутация само заради празни приказки, показване на снимки или трепетното очакване, че ще покажат още и много.
Може и да се окажа прав с този си пост
@penman, като цяло съм съгласна с мнението ти, с изключение на частта, която съм потъмнила.
Видях, че предлагаш услугата "писане на статии" и по една случайност там си приличаме. ...
хайде да направим едно съзтезание по писане на статии по дадена тема, и спонсори ще се намерят даже много ако има читава конкуренция и 50 - 100 лева поне награден фонд.
Да участвал и лелките да видим какво могат?
Добре бе, чичка ) Аз съм навита
Ами идеално, организирайте нещата, дайте условията, даже може да смесим двата форума, за да видим колко можете...
както казах мога да намеря спонсори с награди ежемесечно.
Ами да, може Някакъв конкурс в стил "Чичовците атакуват, лелките отвръщат на удара!" (от ваша страна може да се включи и нещо по-младо ).
Слагам веднага моя! момент само:
Виж файлът 9239
Ето една таква самоснимска фреш... отпреди часове...
Сори не съм разбрал че съм обещал, споменавал съм че забравям много
Ето и мъжки да няма дискриминация.
хайде да направим едно съзтезание по писане на статии по дадена тема, и спонсори ще се намерят даже много ако има читава конкуренция и 50 - 100 лева поне награден фонд.
Да участвал и лелките да видим какво могат?