coolice
Owner
Re: От: От: От: От: От: Re: От: Какво мислите за казармата?
осигурителната тежест е около 33% за до 2200 обаче не смяташ ддс-то
от гледна точка на един твой служител като му платиш заплатата със всички удръжки към държавата, като си купи храна и дрехи плаща ддс, като си плати ток, парно, телефон, кабелна, интенет пак плаща (за всичко го плаща)
от негова гледна точка данъчната тежест му е 53% и това е без местни данъци и такси
Е аз исках ли да чета ала бала глупости за 60 % данъци. Не знам на теб какво ти вземат ама на мен ми е ОК плащам си и данъци и осигуровки на няколко човека и пак не мога докарам 60% то дохода да давам на държавата.
Като ти тегаво емиграция там ще валят пари, няма казарма, няма мангали, държавните служители идват всяка събота да правят свирки на частния сектор, данъците са символични, всички гледта на теб като на потомствен лорд абе РАЙ да го .....
осигурителната тежест е около 33% за до 2200 обаче не смяташ ддс-то
от гледна точка на един твой служител като му платиш заплатата със всички удръжки към държавата, като си купи храна и дрехи плаща ддс, като си плати ток, парно, телефон, кабелна, интенет пак плаща (за всичко го плаща)
от негова гледна точка данъчната тежест му е 53% и това е без местни данъци и такси