Какво мислите за казармата?

Re: От: От: От: От: От: Re: От: Какво мислите за казармата?

Е аз исках ли да чета ала бала глупости за 60 % данъци. Не знам на теб какво ти вземат ама на мен ми е ОК плащам си и данъци и осигуровки на няколко човека и пак не мога докарам 60% то дохода да давам на държавата.

Като ти тегаво емиграция там ще валят пари, няма казарма, няма мангали, държавните служители идват всяка събота да правят свирки на частния сектор, данъците са символични, всички гледта на теб като на потомствен лорд абе РАЙ да го .....

осигурителната тежест е около 33% за до 2200 обаче не смяташ ддс-то

от гледна точка на един твой служител като му платиш заплатата със всички удръжки към държавата, като си купи храна и дрехи плаща ддс, като си плати ток, парно, телефон, кабелна, интенет пак плаща (за всичко го плаща)

от негова гледна точка данъчната тежест му е 53% и това е без местни данъци и такси

От: Какво мислите за казармата?

Аз си гледам във войнишкото канче, ама ти като се храниш в офицерската столова, как да надникна в ресторантската ти чиния
Ето де бил ключа от столовата
Кой как се уреди, не съм бил връзкар. Благодарение на занаята си карах леко.
И от войнишка бака съм хапвал, за разлика от бъбривите домакини тук.
coolice каза:
от гледна точка на един твой служител като му платиш заплатата със всички удръжки към държавата, като си купи храна и дрехи плаща ддс, като си плати ток, парно, телефон, кабелна, интенет пак плаща (за всичко го плаща)

от негова гледна точка данъчната тежест му е 53% и това е без местни данъци и такси
И задължителни застраховки, Гр. Отговорност примерно, и винетка, и акциза в горивото плащаш... косвени данъци, данък върху данък!

От: Re: От: От: От: От: От: Re: От: Какво мислите за казармата?

осигурителната тежест е около 33% за до 2200 обаче не смяташ ддс-то

coolice по този начин си смятат парите 1: 100 000 от българите. Дори и аз не водя таквиа тънки сметки. Имам 1000 лв давам 300 или 400 за разните му ала бала оставта ми 600-700 значи имам 600-700. А колко е ДДС на салама или на дамските превръзки ми е все тая

Кой как се уреди, не съм бил връзкар. Благодарение на занаята си карах леко.
И от войнишка бака съм хапвал, за разлика от бъбривите домакини тук.

И задължителни застраховки, Гр. Отговорност примерно, и винетка, и акциза в горивото плащаш... косвени данъци, данък върху данък!

Махаш си автомобила и пестиш пари и не тровиш природата

Най-хубавото нещо на наборната служба е, че мачка егото на дървените философи :)

След доминацията и стопяването на боновите книжки и изяждането на парите, които бабите, дядовците и родителите са ни внасяли, съм запознал и аз да си пиша в листа колко има да ми връща държавата и ще гледам до края на живота си да се изравни, като и аз ще си начисля лихвите. ;)

От: От: Какво мислите за казармата?

Махаш си автомобила и пестиш пари и не тровиш природата
Наглата администрация ми прибра данък купуване на имот, в размер на 2,2 пъти по-висока от реалната цена. Каквато е данъчната оценка в момента.
Сигурно ще кажеш да спа на пътя.
И по хората, дето не могат да си сметнат данъците ли ще равняваме темата? Не ги бил той смятал тъй, не го бъркало то!
Най-хубавото нещо на наборната служба е, че мачка егото на дървените философи
Е, твоето няма кой да смачка, щото не си служил! Симпатяга!

Re: От: Re: От: От: От: От: От: Re: От: Какво мислите за казармата?

coolice по този начин си смятат парите 1: 100 000 от българите. Дори и аз не водя таквиа тънки сметки. Имам 1000 лв давам 300 или 400 за разните му ала бала оставта ми 600-700 значи имам 600-700. А колко е ДДС на салама или на дамските превръзки ми е все тая

те може и да незнаят и не го смятат така но това не променя факта че 53+% (над половината) от парите над 1 500 000 работещи българи...
изтичат от джобовете под формата на данъци и такси на

И освен че дават повече от половината си пари за държваната машина да работи, другите твърдят ( не ти Крумов - blaster и redrum) че било малко и били длъжни и да пратят децата си да служат безплатно на държавата

не стига че си храниш децата с по малката част от парите си (отделяш повече за дръжавата отколкото за тях) ами и децата трябва да ги пратиш на ангария, защото си длъжен на държавата, малко е нали :lol: кога ще стане много :lol:

От: От: От: Какво мислите за казармата?

Наглата администрация ми прибра данък купуване на имот, в размер на 2,2 пъти по-висока от реалната цена. Каквато е данъчната оценка в момента.
Сигурно ще кажеш да спа на пътя.
И по хората, дето не могат да си сметнат данъците ли ще равняваме темата? Не ги бил той смятал тъй, не го бъркало то!

Ами не ги смятам. Имам си счетовдител за това. И какво да ме буркат пари хвърлени на вятъра. Така и така не са мой няма какво да ги мисля. А имота явно е бил добър решили са , че са ти много тея пари и така.

Най-хубавото нещо на наборната служба е, че мачка егото на дървените философи :)

Казармата си е супер. Съшотот е каот летен лагер, но без морето и мацките. Плаца ти е морето, мацките по избор :lol:

Чакай сега, темата е за казармата, а пък пак намесваме данъците

Еми според колегите мама и тати като плащали данъци келеша нямало нужда да е задължен на държавата и да ходи войник

От: От: От: Какво мислите за казармата?

Е, твоето няма кой да смачка, щото не си служил! Симпатяга!

Аз съм закърмен с йерахията и дисциплината, но ти определено имаш нужда от здравословен тормоз :)

Еми според колегите мама и тати като плащали данъци келеша нямало нужда да е задължен на държавата и да ходи войник

Аха и при една мобилизация, ако се наложи, ще предоставяме бележка за платени данъци и няма да защитим страната си

От: От: От: От: Какво мислите за казармата?

Аз съм закърмен с йерахията и дисциплината, но ти определено имаш нужда от здравословен тормоз :)
По точно вашите определения си пиклю и мамино синче, защото не си служил.
А аз съм служил, тъй, че може да ми дойдеш млад войник, да те обуча на дисциплина! Много здравословно ще те тормозя!
бластер каза:
Аха и при една мобилизация, ако се наложи ще предоставяме бележка за платени данъци и няма да защитим страната си
Вашата, на червените бабки страната, не моята. Моята не е тая.

Re: От: От: От: Какво мислите за казармата?

Аз пък смятам че трябва да се дават години затвор за тормоз :) Само така държавата ще се управи, като всеки не мислещ тарикат опитал се налага на другите полежи стабилно и ако има казрма точно това трябва да пречупва :D

тормоз над тормозещите

А за да се научат всички да командват нали било и затова казармата, командването в отделенията да е на ротационен принцип :) и всеки един да командва :) да видим тогава какво ще стане

От: От: От: От: От: Какво мислите за казармата?

А аз съм служил, тъй, че може да ми дойдеш млад войник, да те обуча на дисциплина! Много здравословно ще те тормозя!
Вашата, на червените бабки страната, не моята. Моята не е тая.

И коя е твоята, говоря за думи като отечество и родина, или се мислиш за бъдещ безродствен американо-балкано

Re: От: Какво мислите за казармата?

Аха и при една мобилизация, ако се наложи, ще предоставяме бележка за платени данъци и няма да защитим страната си

отговори на това :
не стига че си храниш децата с по малката част от парите си (отделяш повече за дръжавата отколкото за тях) ами и децата трябва да ги пратиш на ангария, защото си длъжен на държавата, малко е нали :lol: кога ще стане много :lol:

Незнам колко страници написах че с наборна армия с калашници в окопите срещу противник с 400 самолета от който 120 по стелт технологията няма да я защитиш (само ще си по лесен за оцелване от въздуха)

Ако искаш да я защитиш трябва парите който ще струва казармата (понеже нямаме много) около 1 милярд да се отделят за изграждането на достатъчно голямо количество възпиращо оръжие ... (за най евтино дрони ама не ви увират тиквите)

От: От: От: От: От: Какво мислите за казармата?

Не съм служил, щото либерастите махнахте казармата. Какво да направя?

От: Re: От: Какво мислите за казармата?

отговори на това :

Незнам колко страници написах че с наборна армия с калашници в окопите срещу противник с 400 самолета от който 120 по стелт технологията няма да я защитиш (само ще си по лесен за оцелване от въздуха)

Ако искаш да я защитиш трябва парите който ще струва казармата (понеже нямаме много) около 1 милярд да се отделят за изграждането на достатъчно голямо количество възпиращо оръжие ... (за най евтино дрони ама не ви увират тиквите)

Производството или закупуването на ядрени оръжия не е ли по-евтино. 200 ракети и държим Балканите в шах, както и всяка армия тръгнала срещу нас

Горе