А защо не купуват други марки, а напират към Tesla? Сравни параметрите на различните фирми. Сам ще разбереш защо е така.@metaverse аз много от икономика не разбирам, ама тая графика ми показва, че е имало една група хора, де са били вързани. В края на февруари некой ги е отвързал и е казал купувайте братя. Защо си мисля така, ми няма никакъв отлив от другите производители всички нагоре гледат, все едно с виаграта са прекалили.
Не си ме разбрал явно. Защо купуват еднакво другите марки и няма спад, а тесла има огромнен скок. Кой покрива скока? извънземинте лиА защо не купуват други марки, а напират към Tesla?
Не си ме разбрал явно. Защо купуват еднакво другите марки и няма спад, а тесла има огромнен скок. Кой покрива скока? извънземинте ли
Объркал си рейса май конспирации не нищя. Изглежда ми не логично, ти ме прати да нищя конспирация. По принцип можеше да завържем диалог, обаче не виждам как, след подобни отговори. Повече няма да те питам не се притеснявай.На теб май ти се вижда като поредната конспирация
@metaverse аз много от икономика не разбирам, ама тая графика ми показва, че е имало една група хора, де са били вързани. В края на февруари некой ги е отвързал и е казал купувайте братя. Защо си мисля така, ми няма никакъв отлив от другите производители всички нагоре гледат, все едно с виаграта са прекалили.
Сори че ви са бъркам в икономическите теми, къде съм бол и гос. Тука според мен нещата са съвсем простички, свързани с "войната" и кризата на горивата, която предстои (вече се усеща) в рамките на 10 дни от 1.49 дизела на 2.49, тва в Швабия. А тука теслите са.. често срещани, дори за "селския" район, къде съм. И като цяло ел. станции има почти навсякъде. Аз също взех да прелиствам всеки ден ел. офертите.
Знам, че се опитваш да дразниш ама само Тесла ли пада?Ако парите не са фактор си взимам Audi SQ8 и съм ти бал теслата
А по темата. Тесла пада.
Графиката за Норвегия показва, че е имало забавена доставка. И че тесла се бори за трето място.
Не е малко като се замислиш, но не виждам смисъл от такова въодушевление.
Ако парите не са фактор веднага се мятам на Приус. Аз преди много му се канех, ама имаше инфо че спират линията, ма тия дни случайно мернах.. че ще го бъде и възобновявам интерса.Да те питам - ако парите не са фактор ти би ли избрал Тесла вместо VW или Хюндай? Макар че не е кой знае колко по-скъпа, а като цена/параметри алтернативи май няма.
Ако парите не са фактор веднага се мятам на Приус. Аз преди много му се канех, ама имаше инфо че спират линията, ма тия дни случайно мернах.. че ще го бъде и възобновявам интерса.
Теслата ми е за млад меринджей, койнер или друга инфлуенс младеж. Бих карал с кеф, ма за основен, надежден семеен автомобил.. не е мойта.
Малко интересно инфо.. сега чекнах в радиус от 60 км на мойто село се продават 17 тесли повечето на под 9к километра, което честно казано е малко странно.. тва от частни лица.
Аз не гледам другите, купих си специално 5 броя днес, за да съм съпричастен с останалите по пътя до 300 :d
Не прайм, още по пенс версията - плюс.Уби ме с тоя Приус . Prime? Цена/качество са супер, факт. Аз не си падам по plug-in-hybrid. И не е ли малко пенсионерско?
Ако ти се занимава питай 1-2 защо продават, че ми стана интереснo
Продавам Tesla M3 SR+ от 09/2021г. Само на 5 месеца.Колата е добре поддържана и е като нова.6000 км !!
Всъщност ето от друг сайт..
Тва е за цяла германия, тесли под 10к км. от частни лица..
Used Tesla listings at AutoScout24
Here's where you'll find current Tesla used car listings at AutoScout24, the largest pan-European online car market.tinyurl.com
HIMX имам 6800 на средна цена 9,33. Ако падне под 10 и имам свободни пари ще се взема още.
Мисля, че преди да направиш 450 броя, аз ще си купя 200 броя на 300, без сплит
Не забравяй, че реалната цена не е и 300 ))
Тва са ел. хюндаите под 10к от частни лица
Used Hyundai listings at AutoScout24
Here's where you'll find current Hyundai used car listings at AutoScout24, the largest pan-European online car market.tinyurl.com
154 срещу 7
имате ли инфрасктрктура за зареждане?Малко интересно инфо.. сега чекнах в радиус от 60 км на мойто село се продават 17 тесли повечето на под 9к километра, което честно казано е малко странно.. тва от частни лица.