Ако хороскопа ти позвалява, да дръпнеш кредитче
Има логика. Дали денят е финансов или не?Ако хороскопа ти позвалява, да дръпнеш кредитчеХа ха аха
Не, че не ги харесвам. Напротив. Голям фен съм на ДСК, но не мога да си кривя душата, че е постоянно това след 23:00. Онлайн банкирането им става неизползваемо след този час.
Виж файлът 20610
Хахаха, за сега са последователни и почти навреме по това време. Изключвам факта, че от понеделник още си чакам заветния СМС, за да си активирам онлайн банкирането. Май бил уведомителен.При теб оправи ли се вече?![]()
Да бе, ясно, но защо трябва да е така?Всеки, който е клиент на банка, която носи името Държавна спестовна каса, заслужава да бере дертове. Тук основната клиентела са пенсионери, които още си мислят, че живеем в социализма. Фокусът не е онлайн банкиране.
Закривайте сметките и се преориентирайте.
Просто търся леко съжаление. Ще видя коя банка е близо до нас и ще се преориентирам. А иначе искам преди това някой от тях да прочете защо. Не, че не си го знаят. Но високо-бюджетните им реклами по телевизията са пълна загуба на средства. В пъти повече хора се отказват от тях. Това ми напомня на онази приказва, която описва най-добре ситуацията, в която съм: Ходи със смъкнати гащи и все се чуди защо е натакован.@Blinky тая тема се превърна в монолог на твоите оплаквания за ДСК. Явно си им останал единствен клиент от активните потребители на тоя форум, което вече е трябвало да те накара да се замислиш...