Ти ме изненада, да кажа, че не много приятно. Аз пък мислех, че на доста високо ниво тази банка. Да видиш само онлайн банкирането на ЦКБ, ще ти се върне носталгията по Мирк, Ай СИ Кю, Напстер и други такива динозаври от миналото. Но явно което си е старо си работи по-добре.Бях клиент на Експресбанк и нямаше проблем. От както стана ДСК - пълен кошмар. Грешки, бъгове до небесата. Нямам нерви с тази банка, честно.
Пращам шефито да носи 2 платежни там, подчертавам ДВЕ, не 20 - едното минава, другото не щото не го били видяли.
Преди месец оставиха половината колеги без заплати, защото забравили да ги пуснат.
Пускам платежно за 10 000 лв към доставчик, те превеждат 1000.
До утре мога да пиша колко са зле отвсякъде.
Та не им е само сайта, самата банка е кенеф
Смятай щом касиерката във Фантастико знае кои карти бъгват. А за онлайн банкирането вече ми стана ясно, че не са спечелили борбата там. От има няма 5 години съм техен клиент, и все така си е било, все нещо не е Ок, но напоследък забелязах, че се зачестиха бъгчетата, без да ползвам кой знае колко опции. Една проверка, някоя друга справка и тук таме да вляза по късните часове да си проверя нещо.На мен спря да ми работи безконтактното плащане. Във Фантастико касиерката ми вика - “а, то при всички на ДСК е така”.
ЦКБ може да не е лъскаво но работи, аз не разбирам картинки ли искате да има, това ли е важното?!?!Ти ме изненада, да кажа, че не много приятно. Аз пък мислех, че на доста високо ниво тази банка. Да видиш само онлайн банкирането на ЦКБ, ще ти се върне носталгията по Мирк, Ай СИ Кю, Напстер и други такива динозаври от миналото. Но явно което си е старо си работи по-добре.
На гишетата са Ок, поне в клона, който ходя. Но гледам как се мъчиха 2-3 дни с банкомата си, да го оправят. Бил мачкал банкнотите и не можело да плюе. Другата повреда дори я имаше във фейса, вкарваш карта да теглиш и няма никакви менюта по дисплея.
И да, на крос - началото на месеца не се ходи до техен клон, защото ще се чака много, заради взимащите пенсия. Абе така като ги събера на едно място нещата, не са много яки.
Е без картинки не може. А хората най-обичат едни зелени такива... И как не им писнаха, като са си все еднакви...ЦКБ може да не е лъскаво но работи, аз не разбирам картинки ли искате да има, това ли е важното?!?!
Много хора са там, постоянно има опашки пред клона, в който ходя. Добре че не ми се налага да влизам и само вкарвам парите на банкомата, но винаги има тълпа отпред, особено сега както не пускат по много хора вътре.Не мога да си представя как това е банката с най-голям обем на активите към момента. Пълна скръб са. Вече и пенсионерите не мисля че ходят там. Не знам кой им се връзва на простотиите.
Да, да, това е безспорен факт, но въпросът е какво ги задържа там обикновените потребители. Аз имам преференциални условия, иначе досега отдавна да съм им бил шута, понеже не стават за нищо.Много хора са там, постоянно има опашки пред клона, в който ходя. Добре че не ми се налага да влизам и само вкарвам парите на банкомата, но винаги има тълпа отпред, особено сега както не пускат по много хора вътре.
Държавата я поддържа май. Т. Е много от държавните пари минават през нея..Да, да, това е безспорен факт, но въпросът е какво ги задържа там обикновените потребители. Аз имам преференциални условия, иначе досега отдавна да съм им бил шута, понеже не стават за нищо.
Мани ги картинките, говорим за обикновен UI & UX. Идеята да не се губиш из някакви менюта, а всичко визуално да е представено нагледно и подредено логично. Нещо, което при ЦКБ малко ми липсва. Да, супер е като функционалност, но до там. Всичко друго според мен трябва да се изрине и направи на ново. Поне отгоре каквото се вижда. Долу си е достатъчно мазано сигурно вече и определено не е нужно да се пипа повече. А и работи, което е най-важното.ЦКБ може да не е лъскаво но работи, аз не разбирам картинки ли искате да има, това ли е важното?!?!
Да, така си е. Мен лично от преди време в старата ми работа ме задължиха. Там по договор си пишеш, че ще си получавам парите на карта от банка ДСК, което на практика не е зле, защото имах нужда от втора банка след като изхвърлих Райфайзен. Винаги съм гледал да имам поне две банки, с които да си работя. И имаме толкова много, че като нещо някоя се издъни, пак може да смениш.Държавата я поддържа май. Т. Е много от държавните пари минават през нея..
Ами на мен например ми е по-удобно и не съм имал проблеми до сега. Най-близо ми е банкомата за внасяне на пари от другите банки, а и не съм видял нищо по-добро в останалите онлайн банкирания. При ДСК ми харесва и това, че сметката може да се дели на две части - разплащателна и спестовна и винаги може да се прехвърля от едното към другото, може и други да имат такива опции, не знам, но е доста удобно. Също така ми харесва опцията да се гледа наличността без да се влиза в приложението, както и някои други дребни неща.Да, да, това е безспорен факт, но въпросът е какво ги задържа там обикновените потребители. Аз имам преференциални условия, иначе досега отдавна да съм им бил шута, понеже не стават за нищо.