От: Какво ще ги правим "бежанците"?
Да не би да твърдиш, че не мразиш чужденците? Защото повечето, които пишат в темата ги мразят - били престъпници, нямали легла, били бедни и необразовани, били серийни изнасилвачи и затова не трябва да се допускат в тяхната държава...
Нима отричаш, че не поставяш интересите на своята държава пред интересите на другите държави и пред интересите на гражданите на другите държави?
Нима отричаш, че не поставяш интересите на българските граждани над интересите на гражданите на други държави?
Нима отричаш, че смяташ българите за по-качествен човешки материал от сирийците например?
въпреки, че въпросите не са насочени към мен
нека кажа нещо. Отношението ни към нелегалните имигранти щеше да е съвсем различно ако те бяха християни (т.е. "наши хора").
Исляма е много агресивна религия. не знам дали ще бъде правилно да я нарека "националистическа религия" - който я изповядва, признава само нея и мрази всички други
Хората ги е страх от исляма защото хората изповядващи го не се свенят да се самоубият, да убият невинни - тук няма значение дали са деца, жени или мъже.
Те възприемат (заради религията) децата и жените (особено) по един много различен начин. Аз примерно няма как да го приема.
Друг пример:
един мюсюлманин поставя жената и детето пред себе си
истинския мъж (християнин) прави обратното (добре де, може и някой мюсюлманин да го прави - но в случая говорим за общия образ на един човек изповядващ определена религия и за това как тя променя човека)
Nortrant, каква ти е целта? Националическата теория е сложна концепция от културни и икономически схващания. Ако искаш да обсъждаме теоритично българския национализъм, пусни тема. Разликата между патриот и националист е, че националистът е активен патриот.
Това не е вярно. А пасивни националисти има ли?
А активни патриоти?
всички активни патриоти ли са националисти?
след като Националическата теория е сложна концепция от културни и икономически схващания - не би трябвало да може да се родиш "националист" (просто защото не си запознат с тези схващания)
а Патриот става ли се? (НЕ?)
за да си Патриот трябва ли да си икономист?
Каква ми е целта? ами много е проста - Сидеров колко човека излъга на тези избори?
Защо не разбира, че докато е националист НЯМА да стане (какво да стане? - да помогне на държавата)
защо тогава не пробва нещо друго? щом не мърда, значи е пасивен!