Не знам, мисля, че ще излъчи победители макар със закъснение, макар и през крив макаронПича опита, от много филофстване май изгони половината мераклии и заеба
Аз покрай тия конкурси си намерих дизайнер с който продължих да си работя.Не знам, мисля, че ще излъчи победители макар със закъснение, макар и през крив макарон
Но както се вика след толкова ,,хубави,, думи за дизайнерите, наградата вече няма да е толкова сладка
Аз много ще се замислям за в бъдеще преди да си гу я времето в конкурси, а и конкурсите станаха антиреклама.
Не е казал, че променя условието, просто не спазва срока или е решил нещо друго, само може да се гадае.Организатора е обявил краен срок 24.09.2022. Можеше да постъпи коректно и да драсне два реда защо и как променя условието.
Това е обсъждано много пъти и няма как да стане.П.С. Много неприятно се получи с последните 2 конкурса за дизайн. Творчеството не е за всеки, а дизайнерите тук определено са се потрудили достатъчно. Подкрепям предложението на @Grozdanov Design в бъдеще наградата за конкурс да се дава предварително на админ или отговорно (неутрално) лице от форума. Мисля, че го бяхме обсъждали и в предишната тема.
Правно.Каква е причината да не стане? Няма да се съгласят възложителите или Блинкито не е съгласен ?
Съгласен съм, "по добре да хванеш питомното от колкото да гониш дивото" са казали хората.Но както се вика след толкова ,,хубави,, думи за дизайнерите, наградата вече няма да е толкова сладка
Аз много ще се замислям за в бъдеще преди да си губя времето в конкурси, а и конкурсите станаха антиреклама.
Правно може да стане при изрядна документация и ако всеки по веригата си плати данъка. Какво пречи да се изготви един договор за агентска услуга с фирмата, собственик на форума, с който се възлага да се направи конкурс във форума със съответните параметри и общите условия за провеждане на конкурси за лого и дизайн да са като приложение?Правно.
Ще забележиш една тенденция, която е супер логична. След пускането на конкурс, максимално предложения идват при две налични критерии - наградата е примамлива и автора на пуснатия конкурс е с добър рейтинг тук. Всичко по-ниско в тези две точки води до по-малко включващи се изпълнители. Това е логиката. Не виждам каква друга би трябвало да има. И такива, които се дърпат след като нищо не им е харесало или имат проблем да убедят клиента си, че са хубави предложения им смъква доста този рейтинг. И къде точно ще получиш повече от 5-6 концепции, в повечето случаи, за 100-150 лв.? Да, ако искаш лого на Епъл, отиваш и плескаш на "експерти" едни 2-3К за корпоративна идентичност, и това е май доста символична сума, за нея се сетих.@Blinky мисля, че си струва да се обмисли... във форума наистина има много хора, които имат какво да предложат, но така се отказват. Аз съм пускал конкурси за лого и съм супер впечатлен от качеството на предложенията.
Да, съгласен съм, но автора на темата също има добър рейтинг тук, а го няма никакъв няколко дни след край на конкурса. Говорим да се предотвратят точно такива конкурси, където не се обявава победител и не се спазват никакви правила, защото явно, че повечето хора като не си харесат нищо решават да не платят.Ще забележиш една тенденция, която е супер логична. След пускането на конкурс, максимално предложения идват при две налични критерии - наградата е примамлива и автора на пуснатия конкурс е с добър рейтинг тук. Всичко по-ниско в тези две точки води до по-малко включващи се изпълнители. Това е логиката. Не виждам каква друга би трябвало да има. И такива, които се дърпат след като нищо не им е харесало или имат проблем да убедят клиента си, че са хубави предложения им смъква доста този рейтинг. И къде точно ще получиш повече от 5-6 концепции, в повечето случаи, за 100-150 лв.? Да, ако искаш лого на Епъл, отиваш и плескаш на "експерти" едни 2-3К за корпоративна идентичност, и това е май доста символична сума, за нея се сетих.
Това вече не мога да ти кажа защо се случва. Като цяло е пълна мистерия и за мен и то от потребители, които наистина са с добър рейтинг и наистина не биха си рискували имиджа тук, създаван с години за някакви, буквално, никакви пари. И най на последно място, но не и по важност, това е неуважението към труда и времето на хората, участвали в него.Да, съгласен съм, но автора на темата също има добър рейтинг тук, а го няма никакъв няколко дни след край на конкурса. Говорим да се предотвратят точно такива конкурси, където не се обявава победител и не се спазват никакви правила, защото явно, че повечето хора като не си харесат нищо решават да не платят.